Annons: Shoppa min stil

Kofta
Halsduk
Linne
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kappa
Kappa
Byxor
Väska
T-shirt
Slacks
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Pullover
Jeans
Väska
Vit blus
T-shirt
Kjol
Blus
Kavaj
Blus
Väska
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Knytblus
Grå kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Kappa
Skjorta
Klänning
Byxor
Kavaj
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Klänning
Kofta
Kjol
Kjol
Skjorta
Klännning
Kostymbyxa
Byxor
Klänning
Slingbacks
Väska
Boots
Väska
Kofta
Byxor
Kavaj
Kofta
Linne
Klänning
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Knytblus
Tröja
Väska
Stövel
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Tröja
Kjol
Pullover
Pälsjacka
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Pullover
Väska
Cape
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Knytblus
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Klänning
Sneakers
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Cardigan
Kofta
Klänning
Tröja
Bag
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kjol
T-shirt
Väska
Linne
Kofta
T-shirt
Pullover
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Basker
Kavaj
Skjorta
Klännning
Väst
Klänning
Slipover
18   92
58   334
67   382
42   403
20   310

Röd Anine Bing väska

Röd Anine Bing väska

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag kom på att jag inte visat upp min superfina röda väska från Anine Bing som jag köpte second hand för ett tag sedan. När jag söker online verkar den ha kostat över 5000:- i nypris men jag fick den för 1200. Jag är verkligen så nöjd! En röd lite medelstor väska är något jag saknat i min garderob så denna kompletterar mina andra mestadels svarta väskor perfekt.

Jag har hittills hunnit bära denna röda väska från Anine Bing två gånger och stylade den då på helt olika sätt. Första gången stylade jag den väldigt streetstyle med svart skinnjacka och satinkjol. Vid andra tillfället hade jag en mer damig look med svart klänning, lockar i håret och smala klackar. Älskar att den passar till så mycket och kan stylas på så många sätt.

Den svarta skinnjackan (tips på styling här) och kostymklänningen är från H&M, satinkjolen från Bubbleroom (Just nu på rea – köp här). Ange kod busck hos Bubbleroom så får ni 10% rabatt. Gäller hela sortimentet inkl rea.

Är den röda väskan inte ljuvlig?

 

Bilder: Röd Anine Bing väska

röd anine bing väskaFölj:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?