Annons: Shoppa min stil

Pullover
Cardigan
Klänning
Väska
Skjorta
T-shirt
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Blus
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Väska
T-shirt
Slacks
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Sneakers
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Bag
Klänning
Jeansjacka
Cardigan
Skjortklänning
Kofta
Stickad klänning
Satinkjol
Knytblus
Kavaj
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klännning
Kjol
Svarta jeans
Cape
Stövel
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Linne
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Skjorta
Pullover
Linne med spets
Väska
Slingbacks
Skinnkjol
Blus
Kjol
Tröja
Vit blus
Kofta
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Pullover
Klänning
T-shirt
Väska
Linne
Kavaj
Basker
Satinkjol
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
T-shirt
Tröja
Linne
Skjorta
Kappa
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Byxor
Kappa
Väska
T-shirt
Byxor
Jeans
Knytblus
Kofta
Klänning
Kofta
Boots
Väska
Klänning
Kofta
Klännning
Knytblus
Kjol
Kappa
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Kappa
Tröja
Byxor
Klänning
Kofta
Blus
T-shirt
Klänning
Sandaler
Klänning
Slipover
Kofta
Kappa
Väst
Skjorta
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Pullover
Blå klänning
Väska
T-shirt
Väska
Grön klänning
Kavaj
Kjol
Kjol
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Röd Anine Bing väska

Röd Anine Bing väska

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag kom på att jag inte visat upp min superfina röda väska från Anine Bing som jag köpte second hand för ett tag sedan. När jag söker online verkar den ha kostat över 5000:- i nypris men jag fick den för 1200. Jag är verkligen så nöjd! En röd lite medelstor väska är något jag saknat i min garderob så denna kompletterar mina andra mestadels svarta väskor perfekt.

Jag har hittills hunnit bära denna röda väska från Anine Bing två gånger och stylade den då på helt olika sätt. Första gången stylade jag den väldigt streetstyle med svart skinnjacka och satinkjol. Vid andra tillfället hade jag en mer damig look med svart klänning, lockar i håret och smala klackar. Älskar att den passar till så mycket och kan stylas på så många sätt.

Den svarta skinnjackan (tips på styling här) och kostymklänningen är från H&M, satinkjolen från Bubbleroom (Just nu på rea – köp här). Ange kod busck hos Bubbleroom så får ni 10% rabatt. Gäller hela sortimentet inkl rea.

Är den röda väskan inte ljuvlig?

 

Bilder: Röd Anine Bing väska

röd anine bing väskaFölj:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?