Annons: Shoppa min stil

Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Satinkjol
Väska
Jeans
Klänning
Kjol
Stövel
Ankelboots
Kofta
Väska
Kavaj
Bag
Jacka
Kofta
Skjortklänning
Byxor
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Klännning
Skjorta
Skjorta
Väska
Klänning
Halsduk
Steamer
Kofta
Boots
Spegel
Kånken
Kavaj
Moschino väska
Klänning
Pullover
Linne
Knytblus
Kappa
Kofta
Väska
Basker
Klänning
Klänning
Vit blus
Kjol
T-shirt
Jacka
Grå kavaj
Väska
Cape
Klänning
Pullover
Byxor
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Kjol
Skjorta
Kjol
Väska
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Tröja
Väska
Tröja
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Kappa
Kavaj
Knytblus
Byxor
Ganni diadem
Väst
Väska
Slingbacks
Väska
Stickad klänning
örhängen
Stenströms cardigan
Cardigan
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
T-shirt
Blus
Slipover
Klänning
Kostymbyxa
Kjol
Kofta
Linne
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kofta
Blus
Byxor
Sneakers
Kjol
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Knytblus
Kappa
Tory Burch
Pullover
Tröja
T-shirt
Klänning
Väska
Louis Vuitton väska
Blus
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Halsduk
Kavaj
Slacks
Klännning
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
48   280
43   378
59   489
43   478
50   494

Röd Anine Bing väska

Röd Anine Bing väska

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag kom på att jag inte visat upp min superfina röda väska från Anine Bing som jag köpte second hand för ett tag sedan. När jag söker online verkar den ha kostat över 5000:- i nypris men jag fick den för 1200. Jag är verkligen så nöjd! En röd lite medelstor väska är något jag saknat i min garderob så denna kompletterar mina andra mestadels svarta väskor perfekt.

Jag har hittills hunnit bära denna röda väska från Anine Bing två gånger och stylade den då på helt olika sätt. Första gången stylade jag den väldigt streetstyle med svart skinnjacka och satinkjol. Vid andra tillfället hade jag en mer damig look med svart klänning, lockar i håret och smala klackar. Älskar att den passar till så mycket och kan stylas på så många sätt.

Den svarta skinnjackan (tips på styling här) och kostymklänningen är från H&M, satinkjolen från Bubbleroom (Just nu på rea – köp här). Ange kod busck hos Bubbleroom så får ni 10% rabatt. Gäller hela sortimentet inkl rea.

Är den röda väskan inte ljuvlig?

 

Bilder: Röd Anine Bing väska

röd anine bing väskaFölj:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?