Annons: Shoppa min stil

Väska
Grön klänning
T-shirt
Kjol
Stickad klänning
Väska
Satinkjol
Knytblus
Väska
Skjortklänning
Väska
Väska
Skjorta
Kjol
Kofta
Linne
Jeans
Blus
Cape
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skjorta
Klänning
Tröja
Slacks
Kappa
T-shirt
Blå klänning
Satinkjol
Kjol
Ankelboots
T-shirt
Grå kavaj
Byxor
Kofta
Pullover
Kavaj
Tröja
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
T-shirt
Kappa
Kjol
Manolo Blahnik
Kavaj
Cardigan
Klännning
Skinnkjol
Väska
Väska
Byxor
Linne
Skjorta
Kofta
Väska
Knytblus
Klänning
T-shirt
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Kjol
Väska
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Kjol
Klänning
Pullover
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Linne med spets
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Sandaler
Kavaj
Klänning
Stövel
Klänning
Vit blus
Kofta
Kofta
Klänning
Pullover
T-shirt
Blus
Cardigan
Byxor
Kavaj
Pälsjacka
Halsduk
Slipover
Skjorta
Väska
Kavaj
Plisserad kjol
Kavaj
Kavaj
Svarta jeans
T-shirt
Klännning
Kjol
Pullover
Kostymbyxa
Klänning
Sneakers
Väst
Kjol
Kappa
Tröja
Jeansjacka
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
Skjorta
Klänning
Slingbacks
Bag
Klänning
Väska
Klänning
Basker
Linne
T-shirt
Klänning
Boots
Väska
Kappa
Väska
71   332
44   326
68   455
46   357
26   317

Kvavt – Min träning 5/7

Hej fina. Det har verkligen varit en mysig helg. Igår passade jag på att jobba en del med mitt företag men på eftermiddagen gick jag och Carl ut och sprang tillsammans. Det hade regnat en del men just när vi sprang var det sol och det var riktigt kvavt. Jag har kommit på att det är vad jag tycker är jobbigast när jag springer, när det är varmt. Jag gillar när det blåser lite eller är lite kyligare ute när jag springer.

Hur som helst, trots att det var kvavt sprang vi tio kilometer, med en liten paus för att kolla på Baseball. Carl har ju spelat baseball tidigare så han kunde berätta lite vad det går ut på. Jag var helt slut efter vårt löparpass men så skönt att komma ut och röra på sig. Jag är rätt nöjd med vår tid.

Annars ägnade vi söndagskvällen åt att tvätta och äta rester från gårdagens hamburgare. Nu väntar en jobbvecka på kontoret. Ha en underbar måndag!

Följ:

1 kommentar

  1. 6 juli, 2020 / 13:52

    Skönt att ut och springa i alla fall. Här är det inte kvavt, vi har höst

Kommentera


Söker du efter något?