Annons: Shoppa min stil

Kofta
Blus
Byxor
Byxor
Klänning
Kofta
Kappa
Grå kavaj
Byxor
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kofta
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Slingbacks
Knytblus
Cardigan
Väska
Klänning
Pälsjacka
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Linne
Väska
Väska
Basker
Väska
Kavaj
Cape
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Boots
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Knytblus
Väska
Kofta
Jeans
Klännning
Kavaj
Skjortklänning
Väska
Kjol
Kappa
Kofta
T-shirt
Kofta
Byxor
Kavaj
Kjol
Kofta
Linne
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Stövel
Vit blus
Väska
Pullover
Pullover
Väska
Klänning
Linne
Skjorta
Väst
Klännning
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Tröja
Skinnkjol
Tröja
Blus
Klänning
Slacks
Sneakers
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Bag
Kavaj
Kappa
Klänning
Tröja
Knytblus
Kavaj
Klänning
Halsduk
T-shirt
Klänning
Blus
Skjorta
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Pullover
Klänning
Satinkjol
Kjol
Kappa
Kofta
Väska
Kappa
Skjorta
Ankelboots
Skjorta
Kjol
Väska
Slipover
Stickad klänning
53   301
108   356
70   443
89   471
68   592

Kvavt – Min träning 5/7

Hej fina. Det har verkligen varit en mysig helg. Igår passade jag på att jobba en del med mitt företag men på eftermiddagen gick jag och Carl ut och sprang tillsammans. Det hade regnat en del men just när vi sprang var det sol och det var riktigt kvavt. Jag har kommit på att det är vad jag tycker är jobbigast när jag springer, när det är varmt. Jag gillar när det blåser lite eller är lite kyligare ute när jag springer.

Hur som helst, trots att det var kvavt sprang vi tio kilometer, med en liten paus för att kolla på Baseball. Carl har ju spelat baseball tidigare så han kunde berätta lite vad det går ut på. Jag var helt slut efter vårt löparpass men så skönt att komma ut och röra på sig. Jag är rätt nöjd med vår tid.

Annars ägnade vi söndagskvällen åt att tvätta och äta rester från gårdagens hamburgare. Nu väntar en jobbvecka på kontoret. Ha en underbar måndag!

Följ:

1 kommentar

  1. 6 juli, 2020 / 13:52

    Skönt att ut och springa i alla fall. Här är det inte kvavt, vi har höst

Kommentera


Söker du efter något?