Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Väska
Väska
Byxor
Linne
Kofta
T-shirt
Skjorta
Satinkjol
Väska
Halsduk
Kappa
Kofta
Väska
Halsduk
Vit blus
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Knytblus
Grå kavaj
Linne
Kavaj
Basker
Kofta
Klänning
Väska
Jeans
T-shirt
T-shirt
Väst
Tröja
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Tröja
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Jacka
Kjol
Väska
Pullover
Blus
Kofta
Slipover
Kavaj
Väska
Linne
Klännning
Ankelboots
T-shirt
Väska
Byxor
Klänning
Tröja
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
Väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjorta
Pälsjacka
Klänning
Pullover
Kofta
Sneakers
Kostymbyxa
Kjol
Kofta
Jacka
Knytblus
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Väska
Väska
Blus
Skjorta
Kofta
Kappa
T-shirt
örhängen
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Skjorta
Klännning
Klänning
Klänning
Blus
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Bag
Cape
Boots
Cardigan
Kappa
Pullover
Klänning
Kappa
Kofta
Kjol
Väska
Byxor
Klänning
T-shirt
Stövel
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Kjol
Klänning
Slingbacks
Byxor
Slacks
57   256
41   388
41   476
44   478
50   394

Kvavt – Min träning 5/7

Hej fina. Det har verkligen varit en mysig helg. Igår passade jag på att jobba en del med mitt företag men på eftermiddagen gick jag och Carl ut och sprang tillsammans. Det hade regnat en del men just när vi sprang var det sol och det var riktigt kvavt. Jag har kommit på att det är vad jag tycker är jobbigast när jag springer, när det är varmt. Jag gillar när det blåser lite eller är lite kyligare ute när jag springer.

Hur som helst, trots att det var kvavt sprang vi tio kilometer, med en liten paus för att kolla på Baseball. Carl har ju spelat baseball tidigare så han kunde berätta lite vad det går ut på. Jag var helt slut efter vårt löparpass men så skönt att komma ut och röra på sig. Jag är rätt nöjd med vår tid.

Annars ägnade vi söndagskvällen åt att tvätta och äta rester från gårdagens hamburgare. Nu väntar en jobbvecka på kontoret. Ha en underbar måndag!

Följ:

1 kommentar

  1. 6 juli, 2020 / 13:52

    Skönt att ut och springa i alla fall. Här är det inte kvavt, vi har höst

Kommentera


Söker du efter något?