Annons: Shoppa min stil

Byxor
Väska
Tröja
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Blus
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Stickad klänning
Blus
Tröja
Kofta
Boots
Kappa
Kofta
Väska
Byxor
Pullover
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
T-shirt
Vit blus
Klänning
Kjol
Tröja
T-shirt
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Linne
Cardigan
Väska
Byxor
Kappa
Kjol
Blus
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Slipover
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Linne
Pullover
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Manolo Blahnik
Knytblus
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
T-shirt
Cape
Kappa
Väst
Väska
Skjorta
Skinnkjol
Linne
Skjorta
Kavaj
Kofta
Basker
Kofta
Klännning
Slingbacks
Knytblus
Kavaj
Klännning
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Kappa
Väska
Slacks
Stövel
Jeans
Grå kavaj
Kavaj
Pullover
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Väska
Satinkjol
Bag
Kjol
18   92
58   334
67   382
42   403
20   310

Parfotografering i Malmö

Parfotografering i Malmö

Hej fina. Tänk att om lite mer än ett år ska vi gifta oss! Jag längtar så mycket och njuter även av vägen dit nu när vi förbereder, planerar och pratar om det. Vi är bra på att anordna roliga fester och denna kommer att bli den roligaste någonsin!

En viktig del på bröllopet är såklart fotografering, att hitta en bra fotograf som kan fånga och föreviga den bästa dagen i våra liv. Jag fick kontakt med en fotograf i Malmö som erbjöd sig att fotografera oss då han vill bygga sin portfolio. Jag och Carl har aldrig varit på en parfotografering men kände att det kunde ju vara bra att träna så vi kan känna oss bekväma och mer veta vad vi vill ha väl till vår bröllopsdag.

Vi fick direkt en jättebra känsla av fotografen Wojciech (Se hans Instagram här). Han är en fotograf i Malmö och har även börjat fotografera till bröllop (Se hans bröllopsinstagram här). Jag är ju kanske rätt van vid att fotograferas då jag samarbetat med några streetstylefotografer här i Malmö. Det kändes viktigast att även Carl skulle kunna känna sig bekväm med fotografen. Han plockade upp oss i Malmö och så åkte vi mot Skanör strand där han föreslagit att vi skulle fota. Wojciech r väldigt chill och rolig, vi kände oss väldigt avslappnade med honom.

Själva fotograferingen var rolig och mysig. Vi kände oss avslappnade även framför kameran med honom som fotograf. Jag log genom hela fotograferingen då jag tänkte på vårt bröllop och jag kände mig verkligen kär vilket nog syns på bilderna också. Nedan ser ni några av bilderna som Wojciech tog på oss. Han skickade först flera hundra bilder där vi fick välja ut de bästa som han redigerade och skickade till oss. Så glad för bilderna, älskar att titta på dem.

Är ni intresserade av fotograf, till exempel för parfotografering i Malmö med omnejd, kanske till och med till ert bröllop, så kontakta Wojciech genom hans Instagram :). Några av bilderna på mig och Carl nedan.

Ha en underbar dag!

 

Bilder: Parfotografering i Malmö
 

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?