Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väst
Kappa
Skjorta
Satinkjol
Väska
Kjol
Kofta
Kjol
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Kavaj
Klännning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Ganni diadem
Klänning
T-shirt
Väska
Stövel
Stickad klänning
Kofta
Linne
Kjol
Louis Vuitton väska
Väska
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Linne
Ankelboots
Kofta
Kjol
Kofta
Byxor
Väska
Linne
Slingbacks
örhängen
Klänning
Pullover
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Basker
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kappa
Knytblus
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Kappa
Tröja
Jeans
Väska
T-shirt
Knytblus
Tory Burch
Rosa kostymbyxor
Slacks
Halsduk
Väska
Kavaj
Vit blus
Väska
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Boots
Kofta
Jacka
Slipover
Sneakers
Kofta
Tröja
Byxor
Moschino väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Byxor
Bag
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Cape
Tröja
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Byxor
Knytblus
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Väska
Väska
Pullover
Blus
Stenströms cardigan
Pullover
Kofta
Kappa
Halsduk
Kofta
T-shirt
Blus
Kånken
Kappa
Pullover
Väska
Cardigan
Blus
Klänning
Kappa
Steamer
Kofta
Väska
T-shirt
Jacka
Klänning
Väska
Skjorta
Spegel
T-shirt
29   342
68   459
74   524
55   495
44   472

Parfotografering i Malmö

Parfotografering i Malmö

Hej fina. Tänk att om lite mer än ett år ska vi gifta oss! Jag längtar så mycket och njuter även av vägen dit nu när vi förbereder, planerar och pratar om det. Vi är bra på att anordna roliga fester och denna kommer att bli den roligaste någonsin!

En viktig del på bröllopet är såklart fotografering, att hitta en bra fotograf som kan fånga och föreviga den bästa dagen i våra liv. Jag fick kontakt med en fotograf i Malmö som erbjöd sig att fotografera oss då han vill bygga sin portfolio. Jag och Carl har aldrig varit på en parfotografering men kände att det kunde ju vara bra att träna så vi kan känna oss bekväma och mer veta vad vi vill ha väl till vår bröllopsdag.

Vi fick direkt en jättebra känsla av fotografen Wojciech (Se hans Instagram här). Han är en fotograf i Malmö och har även börjat fotografera till bröllop (Se hans bröllopsinstagram här). Jag är ju kanske rätt van vid att fotograferas då jag samarbetat med några streetstylefotografer här i Malmö. Det kändes viktigast att även Carl skulle kunna känna sig bekväm med fotografen. Han plockade upp oss i Malmö och så åkte vi mot Skanör strand där han föreslagit att vi skulle fota. Wojciech r väldigt chill och rolig, vi kände oss väldigt avslappnade med honom.

Själva fotograferingen var rolig och mysig. Vi kände oss avslappnade även framför kameran med honom som fotograf. Jag log genom hela fotograferingen då jag tänkte på vårt bröllop och jag kände mig verkligen kär vilket nog syns på bilderna också. Nedan ser ni några av bilderna som Wojciech tog på oss. Han skickade först flera hundra bilder där vi fick välja ut de bästa som han redigerade och skickade till oss. Så glad för bilderna, älskar att titta på dem.

Är ni intresserade av fotograf, till exempel för parfotografering i Malmö med omnejd, kanske till och med till ert bröllop, så kontakta Wojciech genom hans Instagram :). Några av bilderna på mig och Carl nedan.

Ha en underbar dag!

 

Bilder: Parfotografering i Malmö
 

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?