Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kappa
Topp
Vit blus
T-shirt
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Blå klänning
Rosa kostymbyxor
Blå knytblus
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Väst
Slacks
Kappa
Linne
Kjol
Cape
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
Kavaj
Jeans
Väska
Slipover
Klänning
Kostymbyxa
Boots
Klänning
Sneakers
Kjol
Väska
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Linne
Kofta
Väska
Skinnkjol
Väska
Blus
Kavaj
Body
Slipover
Bag
Kofta
Kavaj
Klännning
Kofta
Klänning
Kjol
Knytblus
Kavaj
Byxor
T-shirt
Slipover
Skjorta
Kavaj
Kjol
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Basker
T-shirt
Slipover vit
Satinkjol
Kofta
Kofta
Blus
Knytblus
Kofta
Kofta
Grön klänning
Stövel
Byxor
Ankelboots
Linne med spets
Tröja
Blus
Kavaj
T-shirt
Kappa
Tröja
Slipover
Skjorta
Väska
Klänning
Halsduk
Sandaler
Klänning
Väska
Pullover
Svarta jeans
Klännning
Cape
Plisserad kjol
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Kjol
Skjorta
Grå kavaj
Kjol
Stickad klänning
Väska
Tröja
Stickad klänning
T-shirt
Cardigan
Kofta
Kavaj
Pullover
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Blus
T-shirt
Kofta
Skjorta
Linne
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kavaj
Knytblus
Manolo Blahnik
Satinkjol
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Plisserad kjol
Pullover
Kappa
Kavaj
Skjortklänning
Cardigan
Klänning
T-shirt
Kappa

Parfotografering i Malmö

Parfotografering i Malmö

Hej fina. Tänk att om lite mer än ett år ska vi gifta oss! Jag längtar så mycket och njuter även av vägen dit nu när vi förbereder, planerar och pratar om det. Vi är bra på att anordna roliga fester och denna kommer att bli den roligaste någonsin!

En viktig del på bröllopet är såklart fotografering, att hitta en bra fotograf som kan fånga och föreviga den bästa dagen i våra liv. Jag fick kontakt med en fotograf i Malmö som erbjöd sig att fotografera oss då han vill bygga sin portfolio. Jag och Carl har aldrig varit på en parfotografering men kände att det kunde ju vara bra att träna så vi kan känna oss bekväma och mer veta vad vi vill ha väl till vår bröllopsdag.

Vi fick direkt en jättebra känsla av fotografen Wojciech (Se hans Instagram här). Han är en fotograf i Malmö och har även börjat fotografera till bröllop (Se hans bröllopsinstagram här). Jag är ju kanske rätt van vid att fotograferas då jag samarbetat med några streetstylefotografer här i Malmö. Det kändes viktigast att även Carl skulle kunna känna sig bekväm med fotografen. Han plockade upp oss i Malmö och så åkte vi mot Skanör strand där han föreslagit att vi skulle fota. Wojciech r väldigt chill och rolig, vi kände oss väldigt avslappnade med honom.

Själva fotograferingen var rolig och mysig. Vi kände oss avslappnade även framför kameran med honom som fotograf. Jag log genom hela fotograferingen då jag tänkte på vårt bröllop och jag kände mig verkligen kär vilket nog syns på bilderna också. Nedan ser ni några av bilderna som Wojciech tog på oss. Han skickade först flera hundra bilder där vi fick välja ut de bästa som han redigerade och skickade till oss. Så glad för bilderna, älskar att titta på dem.

Är ni intresserade av fotograf, till exempel för parfotografering i Malmö med omnejd, kanske till och med till ert bröllop, så kontakta Wojciech genom hans Instagram :). Några av bilderna på mig och Carl nedan.

Ha en underbar dag!

 

Bilder: Parfotografering i Malmö
 

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Looking for Something?