Annons: Shoppa min stil

Blus
Sneakers
Klänning
Klänning
Kappa
Kjol
Stövel
Linne
Skjorta
Bag
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Jacka
Kappa
Tröja
Satinkjol
Kavaj
Byxor
Slipover
T-shirt
Kavaj
Stickad klänning
Slipover
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Boots
Väska
Kofta
Satinkjol
Väska
Kofta
Kjol
Skjorta
Blus
Kappa
Klänning
Cardigan
Klänning
tröja
Stickad klänning
Knytblus
Cape
Väska
Klänning
Klänning
Blus
Kavaj
Blå knytblus
Slipover
Väska
Kofta
Kavaj
Grön klänning
Kappa
Klännning
Sandaler
Kavaj
T-shirt
Slingbacks
Halsduk
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Slacks
Trench coat
Jeans
Knytblus
tröja
Tröja
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Linne med spets
T-shirt
Pullover
Body
Kofta
Rosa kostymbyxor
Cardigan
T-shirt
Skjorta
Topp
Vit blus
Tweedklänning
Kjol
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Gucciskärp
Väska
Skjorta
Skjorta
Blus
Blus
Pullover
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Cape
Klänning
Blå klänning
Klänning
Plisserad kjol
Kappa
Klänning
Kostymbyxa
Knytblus
Kofta
Skjorta
Kjol
Kjol
Tröja
Kavaj
Kofta
Linne
Kofta
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Linne
Kavaj
Väst
Kofta
Tröja
Kavaj
Skjortklänning
Knytblus
Kofta
Topp
Kappa
Klänning
Kjol
Väska
Pullover
Kavaj
Tröja
T-shirt
Byxor
Svarta jeans
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Väska
Kappa
Slipover vit
Klänning
Slipover
Knytblus
Klännning
Linne
Väska
Ankelboots
Klänning
Kappa
Basker
klänning
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Linne
Tweedkavaj
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Kjol

Parfotografering i Malmö

Parfotografering i Malmö

Hej fina. Tänk att om lite mer än ett år ska vi gifta oss! Jag längtar så mycket och njuter även av vägen dit nu när vi förbereder, planerar och pratar om det. Vi är bra på att anordna roliga fester och denna kommer att bli den roligaste någonsin!

En viktig del på bröllopet är såklart fotografering, att hitta en bra fotograf som kan fånga och föreviga den bästa dagen i våra liv. Jag fick kontakt med en fotograf i Malmö som erbjöd sig att fotografera oss då han vill bygga sin portfolio. Jag och Carl har aldrig varit på en parfotografering men kände att det kunde ju vara bra att träna så vi kan känna oss bekväma och mer veta vad vi vill ha väl till vår bröllopsdag.

Vi fick direkt en jättebra känsla av fotografen Wojciech (Se hans Instagram här). Han är en fotograf i Malmö och har även börjat fotografera till bröllop (Se hans bröllopsinstagram här). Jag är ju kanske rätt van vid att fotograferas då jag samarbetat med några streetstylefotografer här i Malmö. Det kändes viktigast att även Carl skulle kunna känna sig bekväm med fotografen. Han plockade upp oss i Malmö och så åkte vi mot Skanör strand där han föreslagit att vi skulle fota. Wojciech r väldigt chill och rolig, vi kände oss väldigt avslappnade med honom.

Själva fotograferingen var rolig och mysig. Vi kände oss avslappnade även framför kameran med honom som fotograf. Jag log genom hela fotograferingen då jag tänkte på vårt bröllop och jag kände mig verkligen kär vilket nog syns på bilderna också. Nedan ser ni några av bilderna som Wojciech tog på oss. Han skickade först flera hundra bilder där vi fick välja ut de bästa som han redigerade och skickade till oss. Så glad för bilderna, älskar att titta på dem.

Är ni intresserade av fotograf, till exempel för parfotografering i Malmö med omnejd, kanske till och med till ert bröllop, så kontakta Wojciech genom hans Instagram :). Några av bilderna på mig och Carl nedan.

Ha en underbar dag!

 

Bilder: Parfotografering i Malmö
 

Följ:
Dela

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?