Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Satinkjol
Linne
Kjol
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Slacks
Blus
Klänning
Kavaj
Knytblus
Klänning
Väska
Slipover
Väska
Kofta
Cardigan
Kavaj
Linne
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Halsduk
Kofta
Klänning
Klännning
Bag
Kofta
Kofta
T-shirt
Pullover
Skinnkjol
Byxor
Väska
T-shirt
Kavaj
Klännning
Väska
Basker
Skjortklänning
Grå kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Blus
Kavaj
Klänning
Pullover
Cape
Kofta
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Pälsjacka
Jeans
Väst
T-shirt
Pullover
Blus
Kavaj
Kappa
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Linne
Kavaj
Byxor
Väska
Byxor
T-shirt
Kappa
Kjol
Väska
Knytblus
Kavaj
Klänning
Knytblus
Tröja
Slingbacks
Klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
Vit blus
Väska
Väska
Sneakers
Skjorta
Kofta
Väska
Väska
Pullover
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
39   265
44   425
37   407
38   415
61   472

Parfotografering i Malmö

Parfotografering i Malmö

Hej fina. Tänk att om lite mer än ett år ska vi gifta oss! Jag längtar så mycket och njuter även av vägen dit nu när vi förbereder, planerar och pratar om det. Vi är bra på att anordna roliga fester och denna kommer att bli den roligaste någonsin!

En viktig del på bröllopet är såklart fotografering, att hitta en bra fotograf som kan fånga och föreviga den bästa dagen i våra liv. Jag fick kontakt med en fotograf i Malmö som erbjöd sig att fotografera oss då han vill bygga sin portfolio. Jag och Carl har aldrig varit på en parfotografering men kände att det kunde ju vara bra att träna så vi kan känna oss bekväma och mer veta vad vi vill ha väl till vår bröllopsdag.

Vi fick direkt en jättebra känsla av fotografen Wojciech (Se hans Instagram här). Han är en fotograf i Malmö och har även börjat fotografera till bröllop (Se hans bröllopsinstagram här). Jag är ju kanske rätt van vid att fotograferas då jag samarbetat med några streetstylefotografer här i Malmö. Det kändes viktigast att även Carl skulle kunna känna sig bekväm med fotografen. Han plockade upp oss i Malmö och så åkte vi mot Skanör strand där han föreslagit att vi skulle fota. Wojciech r väldigt chill och rolig, vi kände oss väldigt avslappnade med honom.

Själva fotograferingen var rolig och mysig. Vi kände oss avslappnade även framför kameran med honom som fotograf. Jag log genom hela fotograferingen då jag tänkte på vårt bröllop och jag kände mig verkligen kär vilket nog syns på bilderna också. Nedan ser ni några av bilderna som Wojciech tog på oss. Han skickade först flera hundra bilder där vi fick välja ut de bästa som han redigerade och skickade till oss. Så glad för bilderna, älskar att titta på dem.

Är ni intresserade av fotograf, till exempel för parfotografering i Malmö med omnejd, kanske till och med till ert bröllop, så kontakta Wojciech genom hans Instagram :). Några av bilderna på mig och Carl nedan.

Ha en underbar dag!

 

Bilder: Parfotografering i Malmö
 

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?