Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Väska
Grön klänning
Klänning
Stövel
Pälsjacka
Kappa
Klänning
Blå klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Skjortklänning
Kofta
Svarta jeans
Väska
Skjorta
Plisserad kjol
Knytblus
Slipover
Cardigan
Klännning
Blus
T-shirt
Klänning
Slipover
T-shirt
Halsduk
Kappa
Väska
T-shirt
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Pullover
Kofta
Body
Klänning
Väska
Kjol
Blus
Sandaler
Kofta
Tyllkjol
Klänning
Väska
Stickad klänning
Blus
Basker
Blus
Klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Kofta
Cape
Rosa kostymbyxor
Klänning
Pullover
Kappa
Slingbacks
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Ankelboots
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kjol
Väst
Tröja
Kavaj
Kjol
Slipover
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kjol
Väska
Väska
Byxor
Kofta
Linne
Kofta
Cape
Kofta
Klänning
Skjorta
Cardigan
Slipover
Klänning
Klänning
Klännning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Blå knytblus
Kjol
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Knytblus
Slacks
Kappa
Vit blus
Linne
Väska
Tröja
Tröja
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Gucciskärp
Väska
Kappa
Kavaj
Pullover
Kappa
Klänning
Skjorta
Sneakers
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Topp
Pullover
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Bag
Väska
Väska
Boots
Kjol
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Linne
Jeans
Linne med spets
T-shirt
Skjorta
Kofta
Slipover vit
63   340
88   354
342   1036
47   346
48   369

AW på Kasai och bebismys i Staffanstorp

Hej fina. Hoppas ni har haft en bra start på helgen. Igår blev det en trevlig fredagslunch på Västra Station Malmö med kollegorna (läs om mitt tidigare besök där här). Jag var rejält hungrig och beställde Moules Frites, mums. Vädret var lite lurigt en det började inte regna i alla fall vilket var tur då vi satt utomhus på uteserveringen.

Efter jobb hade jag bokat in AW på Kasai med min kollega Kajsa. Kul att umgås lite utanför jobb också. Det hade hunnit bli riktigt trist regnigt väder så vi fick ett bord inomhus på Kasai och valde att äta deras meny Omakase II. Jag älskar deras mat som är Japan-inspirerad med mycket rå fisk och fräscha kryddor. Vi hade bokat bord till kl 17 och gick nog inte därifrån förrän vid tiotiden.

Det som är trist med Kasai är att det är så korta sittider. När vi precis beställt in en drink på maten fick vi veta att vårt bord var bokat. Jag menar, de kunde ju sagt det innan vi fick beställa in mer? Det fanns heller inga andra lediga platser i lokalen, inte ens i baren. Vi fick ta våra drinkar och sätta oss ute, under ett parasoll för att skydda oss mot regnet. Jag gillar verkligen maten och miljön på Kasai men har hört flera som varit med om just detta att man knappt hinner äta upp sin beställda mat eller få en kaffe/drink på maten innan man blir förvisad från sitt bord. Kanske de borde lägga på åtminstone 0,5-1 timme på varje sittning Hur som helst hade vi en supertrevlig kväll!

Idag fick vi ställa klockan här hemma då vi bokat in ett besök hos våra vänner Jocke och Marie i Staffanstorp under förmiddagen. Deras tvillingar hade verkligen växt mycket sedan vi såg dem senast i december. Så söta och livliga. Mysigt med bebishäng! Vi fikade, pratade och lekte med barnen. När vi åkte därifrån vid tvåtiden började det regna rejält. Vi åt pizzalunch på Dal Sud på Värnhem innan vi promenerade hem i regnet. Ikväll tänkte vi grilla hamburgare här hemma. Skönt med en lördagskväll på hemmaplan, bara vi dessutom. Älskar att umgås men ibland är det skönt att bara vara vi på tu man hand också.

Ha en underbar lördagskväll!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 5 juli, 2020 / 11:55

  Vad tråkigt att det är så, borde ju heller inte vara det problemet nu då det är coronatider kan ma tycka då restaurangen borde ha max antal folk inne åt ggn då det är en viktig regel

  • Maria
   5 juli, 2020 / 12:11

   Ja verkligen! De borde ändra på det 🙂

Kommentera


Söker du efter något?