Annons: Shoppa min stil

Linne
Kappa
Blus
Pälsjacka
Knytblus
Ankelboots
Halsduk
Väska
Byxor
Vit blus
Väska
T-shirt
Klänning
Klännning
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väst
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Kofta
Kappa
Kavaj
Pullover
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Kjol
Blus
Skinnkjol
Klännning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Kappa
Tröja
Kjol
Kavaj
Kjol
Cape
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Linne
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Skjorta
Kofta
Skjorta
Byxor
Klänning
T-shirt
Linne
Boots
Jeans
Kostymbyxa
Väska
Bag
Stickad klänning
Kofta
Pullover
Klänning
Cardigan
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
Klänning
Blus
Tröja
Rosa kostymbyxor
Kappa
Slacks
T-shirt
T-shirt
Kofta
Slipover
Kappa
Sneakers
Knytblus
Skjorta
Kofta
Kappa
Tröja
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Manolo Blahnik
Stövel
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Satinkjol
Skjortklänning
Basker
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
14   59
60   327
112   368
70   458
91   482

AW på Kasai och bebismys i Staffanstorp

Hej fina. Hoppas ni har haft en bra start på helgen. Igår blev det en trevlig fredagslunch på Västra Station Malmö med kollegorna (läs om mitt tidigare besök där här). Jag var rejält hungrig och beställde Moules Frites, mums. Vädret var lite lurigt en det började inte regna i alla fall vilket var tur då vi satt utomhus på uteserveringen.

Efter jobb hade jag bokat in AW på Kasai med min kollega Kajsa. Kul att umgås lite utanför jobb också. Det hade hunnit bli riktigt trist regnigt väder så vi fick ett bord inomhus på Kasai och valde att äta deras meny Omakase II. Jag älskar deras mat som är Japan-inspirerad med mycket rå fisk och fräscha kryddor. Vi hade bokat bord till kl 17 och gick nog inte därifrån förrän vid tiotiden.

Det som är trist med Kasai är att det är så korta sittider. När vi precis beställt in en drink på maten fick vi veta att vårt bord var bokat. Jag menar, de kunde ju sagt det innan vi fick beställa in mer? Det fanns heller inga andra lediga platser i lokalen, inte ens i baren. Vi fick ta våra drinkar och sätta oss ute, under ett parasoll för att skydda oss mot regnet. Jag gillar verkligen maten och miljön på Kasai men har hört flera som varit med om just detta att man knappt hinner äta upp sin beställda mat eller få en kaffe/drink på maten innan man blir förvisad från sitt bord. Kanske de borde lägga på åtminstone 0,5-1 timme på varje sittning Hur som helst hade vi en supertrevlig kväll!

Idag fick vi ställa klockan här hemma då vi bokat in ett besök hos våra vänner Jocke och Marie i Staffanstorp under förmiddagen. Deras tvillingar hade verkligen växt mycket sedan vi såg dem senast i december. Så söta och livliga. Mysigt med bebishäng! Vi fikade, pratade och lekte med barnen. När vi åkte därifrån vid tvåtiden började det regna rejält. Vi åt pizzalunch på Dal Sud på Värnhem innan vi promenerade hem i regnet. Ikväll tänkte vi grilla hamburgare här hemma. Skönt med en lördagskväll på hemmaplan, bara vi dessutom. Älskar att umgås men ibland är det skönt att bara vara vi på tu man hand också.

Ha en underbar lördagskväll!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 5 juli, 2020 / 11:55

  Vad tråkigt att det är så, borde ju heller inte vara det problemet nu då det är coronatider kan ma tycka då restaurangen borde ha max antal folk inne åt ggn då det är en viktig regel

  • Maria
   5 juli, 2020 / 12:11

   Ja verkligen! De borde ändra på det 🙂

Kommentera


Söker du efter något?