Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kjol
Kavaj
Blus
Väska
Blus
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Jacka
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Väst
Sneakers
Kavaj
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Byxor
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Kofta
Pullover
Kofta
Kjol
Knytblus
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Skinnkjol
Skjorta
Skjorta
Slipover
Kappa
Kjol
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Byxor
T-shirt
Stövel
Kostymbyxa
Linne
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
Kjol
Kjol
Väska
Cape
Väska
Klänning
Pullover
Linne
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Blus
Knytblus
Kavaj
Cardigan
Tröja
Kjol
T-shirt
Basker
Bag
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Slingbacks
Skjorta
Skjortklänning
Väska
Väska
Satinkjol
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Halsduk
Pälsjacka
Kofta
Boots
Klänning
Kappa
Väska
Halsduk
Kofta
Kavaj
Kappa
Byxor
Kavaj
Kofta
Skjorta
örhängen
Kofta
Väska
Kappa
Byxor
Väska
Klännning
Jeans
T-shirt
Klännning
Klänning
Linne
Jacka
Skjorta
Kjol
Väska
Slacks
Klänning
Kavaj
55   371
24   419
37   335
37   410
48   473

AW på Kasai och bebismys i Staffanstorp

Hej fina. Hoppas ni har haft en bra start på helgen. Igår blev det en trevlig fredagslunch på Västra Station Malmö med kollegorna (läs om mitt tidigare besök där här). Jag var rejält hungrig och beställde Moules Frites, mums. Vädret var lite lurigt en det började inte regna i alla fall vilket var tur då vi satt utomhus på uteserveringen.

Efter jobb hade jag bokat in AW på Kasai med min kollega Kajsa. Kul att umgås lite utanför jobb också. Det hade hunnit bli riktigt trist regnigt väder så vi fick ett bord inomhus på Kasai och valde att äta deras meny Omakase II. Jag älskar deras mat som är Japan-inspirerad med mycket rå fisk och fräscha kryddor. Vi hade bokat bord till kl 17 och gick nog inte därifrån förrän vid tiotiden.

Det som är trist med Kasai är att det är så korta sittider. När vi precis beställt in en drink på maten fick vi veta att vårt bord var bokat. Jag menar, de kunde ju sagt det innan vi fick beställa in mer? Det fanns heller inga andra lediga platser i lokalen, inte ens i baren. Vi fick ta våra drinkar och sätta oss ute, under ett parasoll för att skydda oss mot regnet. Jag gillar verkligen maten och miljön på Kasai men har hört flera som varit med om just detta att man knappt hinner äta upp sin beställda mat eller få en kaffe/drink på maten innan man blir förvisad från sitt bord. Kanske de borde lägga på åtminstone 0,5-1 timme på varje sittning Hur som helst hade vi en supertrevlig kväll!

Idag fick vi ställa klockan här hemma då vi bokat in ett besök hos våra vänner Jocke och Marie i Staffanstorp under förmiddagen. Deras tvillingar hade verkligen växt mycket sedan vi såg dem senast i december. Så söta och livliga. Mysigt med bebishäng! Vi fikade, pratade och lekte med barnen. När vi åkte därifrån vid tvåtiden började det regna rejält. Vi åt pizzalunch på Dal Sud på Värnhem innan vi promenerade hem i regnet. Ikväll tänkte vi grilla hamburgare här hemma. Skönt med en lördagskväll på hemmaplan, bara vi dessutom. Älskar att umgås men ibland är det skönt att bara vara vi på tu man hand också.

Ha en underbar lördagskväll!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 5 juli, 2020 / 11:55

  Vad tråkigt att det är så, borde ju heller inte vara det problemet nu då det är coronatider kan ma tycka då restaurangen borde ha max antal folk inne åt ggn då det är en viktig regel

  • Maria
   5 juli, 2020 / 12:11

   Ja verkligen! De borde ändra på det 🙂

Kommentera


Söker du efter något?