Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Blå klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Cardigan
Väska
Pullover
Halsduk
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Linne
Cardigan
Cape
Byxor
Vit blus
Svarta jeans
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Kappa
Jeans
Kofta
Plisserad kjol
Klänning
Klännning
Kavaj
Stövel
Klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Kofta
Kofta
Kappa
T-shirt
Klänning
Kappa
Kappa
Klänning
Boots
Kavaj
Klänning
Klännning
Klänning
Sneakers
Kjol
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Ankelboots
Slipover
Kofta
Blus
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Knytblus
Pullover
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Blus
Slacks
Byxor
Väst
Linne
Kofta
Stickad klänning
Grå kavaj
Knytblus
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Skjorta
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Bag
Kjol
Pullover
Skjorta
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Basker
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Knytblus
Skjorta
Skjorta
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Jeansjacka
Väska
T-shirt
Kavaj
Tröja
Kjol
Kavaj
Kjol
Kjol
Grön klänning
T-shirt
Linne med spets
Klänning
Satinkjol
Skinnkjol
Satinkjol
Blus
Kjol
Kappa
Pälsjacka
Skjorta
Kjol
Linne
Klänning
Skjorta
Tröja
Pullover
Sandaler
Väska
Klänning
Tröja
T-shirt
T-shirt
Slingbacks
23   215
63   384
46   352
26   312
73   456

AW på Kasai och bebismys i Staffanstorp

Hej fina. Hoppas ni har haft en bra start på helgen. Igår blev det en trevlig fredagslunch på Västra Station Malmö med kollegorna (läs om mitt tidigare besök där här). Jag var rejält hungrig och beställde Moules Frites, mums. Vädret var lite lurigt en det började inte regna i alla fall vilket var tur då vi satt utomhus på uteserveringen.

Efter jobb hade jag bokat in AW på Kasai med min kollega Kajsa. Kul att umgås lite utanför jobb också. Det hade hunnit bli riktigt trist regnigt väder så vi fick ett bord inomhus på Kasai och valde att äta deras meny Omakase II. Jag älskar deras mat som är Japan-inspirerad med mycket rå fisk och fräscha kryddor. Vi hade bokat bord till kl 17 och gick nog inte därifrån förrän vid tiotiden.

Det som är trist med Kasai är att det är så korta sittider. När vi precis beställt in en drink på maten fick vi veta att vårt bord var bokat. Jag menar, de kunde ju sagt det innan vi fick beställa in mer? Det fanns heller inga andra lediga platser i lokalen, inte ens i baren. Vi fick ta våra drinkar och sätta oss ute, under ett parasoll för att skydda oss mot regnet. Jag gillar verkligen maten och miljön på Kasai men har hört flera som varit med om just detta att man knappt hinner äta upp sin beställda mat eller få en kaffe/drink på maten innan man blir förvisad från sitt bord. Kanske de borde lägga på åtminstone 0,5-1 timme på varje sittning Hur som helst hade vi en supertrevlig kväll!

Idag fick vi ställa klockan här hemma då vi bokat in ett besök hos våra vänner Jocke och Marie i Staffanstorp under förmiddagen. Deras tvillingar hade verkligen växt mycket sedan vi såg dem senast i december. Så söta och livliga. Mysigt med bebishäng! Vi fikade, pratade och lekte med barnen. När vi åkte därifrån vid tvåtiden började det regna rejält. Vi åt pizzalunch på Dal Sud på Värnhem innan vi promenerade hem i regnet. Ikväll tänkte vi grilla hamburgare här hemma. Skönt med en lördagskväll på hemmaplan, bara vi dessutom. Älskar att umgås men ibland är det skönt att bara vara vi på tu man hand också.

Ha en underbar lördagskväll!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 5 juli, 2020 / 11:55

  Vad tråkigt att det är så, borde ju heller inte vara det problemet nu då det är coronatider kan ma tycka då restaurangen borde ha max antal folk inne åt ggn då det är en viktig regel

  • Maria
   5 juli, 2020 / 12:11

   Ja verkligen! De borde ändra på det 🙂

Kommentera


Söker du efter något?