Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Blus
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Blus
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
28   220
44   237
38   262
41   323
46   405

Min brudklänning

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår efter jobbet hade jag tid hos Skräddarhuset som gjort lite justeringar på min brudklänning. Jag köpte den ju begagnad så den skulle kortas lite och piffas till på lite andra sätt också. Den satt fortfarande bra och kändes fortfarande som the one när jag provade den igen. Sen får jag se om det är fler saker som ska justeras lite närmare bröllopet. Verkligen häftigt att se sig själv i en brudklänning, fortfarande. Då har jag ändå provat säkert femtio stycken under året haha.

Nedan bilden från dagen då jag hittade klänningen hos Bröllopsbruket. Vilken känsla! Nu hänger klänningen i garderoben så jag kan prova den då och då. Ha en underbar onsdag fina ni!

 

Följ:
Dela

5 Kommentarer

  • Maria
   5 juli, 2020 / 12:09

   Verkligen 🙂

  • Maria
   5 juli, 2020 / 12:10

   Jaaa 🙂

 1. Li
  20 november, 2020 / 06:26

  Hej! Jag såg någonstans i bloggen att du var ca 160 lång.
  Så tänkte bara fråga om du har någon tips på bröllopsklänningar för mig som är kortare än dig, 152 bara.
  Tex hur tänkte du när du provade ut bröllopsklänningar? Fanns storlekar och längd för korta personer?
  Gillar följa dig på din blogg för får så mycket inspo på dina kläder etc då du också är kortare än 170 men du ser längre ut pga hur du stylar dina kläder ❤️

  • Maria
   20 november, 2020 / 07:46

   Hej Li! Tack för din fina kommentar ❤️ Jag provade faktiskt bara klänningar i ”normal” storlek och alla var såklart för långa. Men de flesta butiker erbjöd att fixa till klänningarna (korta dem m.m) för en ganska liten summa då just för brudklänning är det nog så man får tänka/göra. Annars bär jag alltid klackar så storlek 34-36 brukar funka fint på mig. Finns ju märken som t.ex Asos dom har petite-kollektioner också då det kan du spana in. Lycka till ☺️

Kommentera


Söker du efter något?