Annons: Shoppa min stil

Linne
Kavaj
Kjol
Klänning
Linne
Väska
Jeans
Byxor
Klännning
Linne
Kavaj
Kjol
Klänning
Linne
Väska
Jeans
Byxor
Klännning
16   124
32   395
42   475
37   444
59   497

Min brudklänning

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår efter jobbet hade jag tid hos Skräddarhuset som gjort lite justeringar på min brudklänning. Jag köpte den ju begagnad så den skulle kortas lite och piffas till på lite andra sätt också. Den satt fortfarande bra och kändes fortfarande som the one när jag provade den igen. Sen får jag se om det är fler saker som ska justeras lite närmare bröllopet. Verkligen häftigt att se sig själv i en brudklänning, fortfarande. Då har jag ändå provat säkert femtio stycken under året haha.

Nedan bilden från dagen då jag hittade klänningen hos Bröllopsbruket. Vilken känsla! Nu hänger klänningen i garderoben så jag kan prova den då och då. Ha en underbar onsdag fina ni!

 

Följ:
Dela

3 Kommentarer

  • Maria
   5 juli, 2020 / 12:09

   Verkligen 🙂

  • Maria
   5 juli, 2020 / 12:10

   Jaaa 🙂

Kommentera


Söker du efter något?