Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Kofta
Byxor
Kappa
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Basker
Byxor
Kjol
Klänning
Väska
Byxor
Skjorta
Blus
Kofta
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Knytblus
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
T-shirt
Stickad klänning
T-shirt
Tröja
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Pullover
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kjol
T-shirt
Väska
Skjorta
Pullover
Klänning
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Knytblus
Skjorta
Pälsjacka
Tröja
Kavaj
Pullover
Grå kavaj
Slipover
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Väska
Byxor
Kavaj
T-shirt
Blus
Cardigan
Kofta
Klänning
Kavaj
Jeans
Väska
Kofta
Cape
Linne
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Pullover
Klännning
Ankelboots
Skinnkjol
Kavaj
Slacks
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Klänning
Blus
Skjorta
Vit blus
Sneakers
Tröja
T-shirt
Klänning
Linne
Klännning
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väst
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Skjorta
Kjol
Stövel
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Bag
Kappa
Boots
Kavaj
Kjol
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Halsduk
Kofta
Linne
Klänning
Kjol
Klänning
15   83
57   333
67   382
42   403
20   310

Min brudklänning

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår efter jobbet hade jag tid hos Skräddarhuset som gjort lite justeringar på min brudklänning. Jag köpte den ju begagnad så den skulle kortas lite och piffas till på lite andra sätt också. Den satt fortfarande bra och kändes fortfarande som the one när jag provade den igen. Sen får jag se om det är fler saker som ska justeras lite närmare bröllopet. Verkligen häftigt att se sig själv i en brudklänning, fortfarande. Då har jag ändå provat säkert femtio stycken under året haha.

Nedan bilden från dagen då jag hittade klänningen hos Bröllopsbruket. Vilken känsla! Nu hänger klänningen i garderoben så jag kan prova den då och då. Ha en underbar onsdag fina ni!

 

Följ:
Dela

5 Kommentarer

  • Maria
   5 juli, 2020 / 12:09

   Verkligen 🙂

  • Maria
   5 juli, 2020 / 12:10

   Jaaa 🙂

 1. Li
  20 november, 2020 / 06:26

  Hej! Jag såg någonstans i bloggen att du var ca 160 lång.
  Så tänkte bara fråga om du har någon tips på bröllopsklänningar för mig som är kortare än dig, 152 bara.
  Tex hur tänkte du när du provade ut bröllopsklänningar? Fanns storlekar och längd för korta personer?
  Gillar följa dig på din blogg för får så mycket inspo på dina kläder etc då du också är kortare än 170 men du ser längre ut pga hur du stylar dina kläder ❤️

  • Maria
   20 november, 2020 / 07:46

   Hej Li! Tack för din fina kommentar ❤️ Jag provade faktiskt bara klänningar i ”normal” storlek och alla var såklart för långa. Men de flesta butiker erbjöd att fixa till klänningarna (korta dem m.m) för en ganska liten summa då just för brudklänning är det nog så man får tänka/göra. Annars bär jag alltid klackar så storlek 34-36 brukar funka fint på mig. Finns ju märken som t.ex Asos dom har petite-kollektioner också då det kan du spana in. Lycka till ☺️

Kommentera


Söker du efter något?