Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Jeans
Klänning
Linne
Cardigan
Ankelboots
Väska
Kavaj
Klänning
Klännning
Linne
Väska
Väska
Kjol
Byxor
Klänning
Kavaj
Pullover
44   416
47   466
40   555
59   641
79   605

Gratis ljudböcker i sommar

Gratis ljudböcker i sommar
Annons: Reklam för Nextory 

Hej fina. På min semester älskar jag att ligga på stranden eller i en park och lyssna på ljudböcker. I samarbete med Nextory har jag nu fått möjlighet att ge mina vänner och följare gratis ljudböcker i 30 dagar! Perfekt för semesterveckorna. De har över 100 000 ljudböcker i sitt sortiment så man hittar garanterat några favoriter.

 

För att ta del av gratis ljudböcker i sommar med Nextory anger du kod MARIA30 när du signar upp dig genom den här länken.

 

Jag har själv tänkt lyssna på ljudböcker med min favoritförfattare Sofie Sarenbrant. De brukar vara perfekta sommardeckare. Ha en underbar sommar!

gratis ljudböcker i sommar

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?