Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Gucciskärp
Kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Gucciskärp
Kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
41   271
40   287
81   368
51   389
58   328

Gratis ljudböcker i sommar

Gratis ljudböcker i sommar
Annons: Reklam för Nextory 

Hej fina. På min semester älskar jag att ligga på stranden eller i en park och lyssna på ljudböcker. I samarbete med Nextory har jag nu fått möjlighet att ge mina vänner och följare gratis ljudböcker i 30 dagar! Perfekt för semesterveckorna. De har över 100 000 ljudböcker i sitt sortiment så man hittar garanterat några favoriter.

 

För att ta del av gratis ljudböcker i sommar med Nextory anger du kod MARIA30 när du signar upp dig genom den här länken.

 

Jag har själv tänkt lyssna på ljudböcker med min favoritförfattare Sofie Sarenbrant. De brukar vara perfekta sommardeckare. Ha en underbar sommar!

gratis ljudböcker i sommar

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?