Annons: Shoppa min stil

Blus
Kjol
Gucciskärp
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Kjol
Gucciskärp
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Orkade inte – min träning 22/6

Hej fina. Det är väldigt varmt ute just nu, över tjugo grader i stort sett varje dag. Det påverkar min träning ganska negativt. Jag orkar helt enkelt inte springa så långt i värmen. Får väl se det som en ny utmaning eller något, finns ju dom som springer maraton i ännu varmare temperaturer. När jag sprang i måndags satsade jag på 5 km i snabb takt men när jag sprungit strax över 4 km orkade jag faktiskt inte mer. Det var för varmt.

Kände mig rätt kass då men man får väl räkna med att det går bra vissa pass och mindre bra ibland också. Hade jag hållit lite lugnare tempo genom passet hade jag klarat det, får jobba lite på hur jag lägger upp mina pass i olika temperaturer.

Ska nog ge mig på att träna idag på något sätt. Yoga, promenad eller löparpass beroende på hur jag känner mig.

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 25 juni, 2020 / 23:22

  Över 30 gr menar du va =D. Samt håller med dig jag orkar inte heller något då det är såhär varmt, nu har jag dock ont i ryggen, så får se det som ett sätt att vila

  • Maria
   27 juni, 2020 / 10:40

   Ja det är galet ? Åh krya på dig och ryggen!

Kommentera


Söker du efter något?