Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Kappa
Kappa
Halsduk
Knytblus
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Slipover
Klänning
Cape
Kavaj
Klännning
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Byxor
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Kjol
Knytblus
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Bag
Kavaj
Pullover
Stickad klänning
Pullover
Skjorta
Tröja
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Pullover
Kostymbyxa
Blus
Klänning
Klännning
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Sneakers
Knytblus
Blus
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Skjorta
Kjol
Kavaj
Väska
T-shirt
Pullover
Klänning
Kjol
Tröja
Linne
Tröja
Kjol
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
Kappa
Väska
Kofta
Byxor
Linne
Kappa
Stövel
Klänning
Väska
Kofta
Linne
Kofta
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Kofta
Väst
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Jeans
Klänning
Vit blus
Kavaj
Klänning
Boots
Kavaj
Kappa
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Cardigan
Byxor
Basker
Slacks
Väska
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Manolo Blahnik
53   306
108   358
70   445
90   473
68   594

Orkade inte – min träning 22/6

Hej fina. Det är väldigt varmt ute just nu, över tjugo grader i stort sett varje dag. Det påverkar min träning ganska negativt. Jag orkar helt enkelt inte springa så långt i värmen. Får väl se det som en ny utmaning eller något, finns ju dom som springer maraton i ännu varmare temperaturer. När jag sprang i måndags satsade jag på 5 km i snabb takt men när jag sprungit strax över 4 km orkade jag faktiskt inte mer. Det var för varmt.

Kände mig rätt kass då men man får väl räkna med att det går bra vissa pass och mindre bra ibland också. Hade jag hållit lite lugnare tempo genom passet hade jag klarat det, får jobba lite på hur jag lägger upp mina pass i olika temperaturer.

Ska nog ge mig på att träna idag på något sätt. Yoga, promenad eller löparpass beroende på hur jag känner mig.

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 25 juni, 2020 / 23:22

  Över 30 gr menar du va =D. Samt håller med dig jag orkar inte heller något då det är såhär varmt, nu har jag dock ont i ryggen, så får se det som ett sätt att vila

  • Maria
   27 juni, 2020 / 10:40

   Ja det är galet ? Åh krya på dig och ryggen!

Kommentera


Söker du efter något?