Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Klänning
Kjol
Kappa
Sandaler
Satinkjol
Tröja
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Kjol
Skjorta
Slipover
Kostymbyxa
Kofta
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Blus
Linne
Byxor
Kjol
Väska
Väska
Blå knytblus
Knytblus
Cape
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Blus
Klännning
Kofta
Slacks
Jeans
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Satinkjol
Väska
Kappa
Svarta jeans
Cardigan
Vit blus
Kappa
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Ankelboots
Grön klänning
Grå kavaj
Klänning
Slipover vit
Kofta
Bag
Kavaj
Byxor
Pälsjacka
Byxor
Stövel
Pullover
Kavaj
Klänning
Kjol
Basker
Pullover
Kofta
Kofta
Pullover
Topp
T-shirt
Klänning
Väska
Skjortklänning
T-shirt
T-shirt
Slipover
Kavaj
Skjorta
Cape
Kappa
Skjorta
Skjorta
Halsduk
Boots
Skinnkjol
Linne
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Kappa
Body
T-shirt
Väst
Skjorta
Kofta
Kappa
Kavaj
Slipover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klännning
Klänning
Sneakers
Kavaj
Kofta
Kjol
T-shirt
Slingbacks
Knytblus
Blus
Linne med spets
T-shirt
Kavaj
Kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
Pullover
Tyllkjol
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Tröja
Blus
Linne
Klänning
Klänning
Kavaj
Blå klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Gucciskärp
Kofta
Klänning
Cardigan
Slipover
Manolo Blahnik
42   216
38   248
49   287
46   261
22   272

Smygehus Havsbad

Hej fina. Nu tänkte jag berätta om vår mysiga helg på Smygehus Havsbad. Vi åkte till Trelleborg och cyklade därifrån till hotellet. Det blåste rejält men det var ändå en härlig tur i fina miljöer. Gjorde några stopp för att klappa hästar, dricka kaffe, äta jordgubbar med mera.

Vi kom fram till Smygehus Havsbad kl 15 och checkade in oss på hotellet. Vi blev uppgraderade till ett finare rum med havsutsikt vilket var ett stort plus såklart. En halvtimme senare gick vi ner till SPA-avdelningen där vi bokat in massage. Mycket skönt! Sedan satte vi oss och fikade ute i det soliga men fortfarande blåsiga vädret. Vi hade lite tid innan middagen så vi passade på att dricka vin på rummet och sedan ute i naturen nära hotellet. Så mysigt!

 

Middag på Smygehus Havsbad

Vi hade bokat middag kl 20 och fick ett bra bord vid fönstret med fin utsikt. Det serverades Toast Skagen till förrätt och jag fick en jättegod glutenfri variant. Till varmrätt fick vi kalvkött med goda primörer och till efterrätt en ”soppa” på rabarber med glass. Mums! Tyvärr var det röda vinet vi beställde på glas ingen hit men jag sa ju ja när jag smakade så får ju skylla oss själva egentligen. Det smakade mycket mandelkubb och mint, konstigt för ett rödvin men det var verkligen tydligt. Det var kvällens vin. Väljer annat vin nästa gång!

Efter middagen tog vi en drink i baren innan vi gick upp på rummet och drack det sista av bubblet, kollade Seinfeld och sedan somnade. Imorse vaknade vi vid nio och gick ner och åt frukost ganska direkt. Jag hittade glutenfritt bröd. Vi checkade ut vid halv elva och bestämde oss för att fortsätta vår cykelweekend med en tur till Ystad. Det blev flera stopp på vägen, bland annat lunch på Mossbylund. Sedan hamnade vi även i Svarte på en fin strand där Carl badade och jag solade. Har blivit rätt röd på låren under denna helg. Väl framme i Ystad hoppade vi på tåget hem ganska direkt. 

Så nöjd med denna helg. Mycket mys och fina miljöer :). En massa bilder nedan. 

 


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?