Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
T-shirt
Kostymbyxa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Pullover
Skjorta
T-shirt
Bag
Kofta
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Tröja
Väska
Kofta
Kofta
Tröja
Pullover
Boots
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Cape
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Vit blus
Väska
Väska
T-shirt
Slacks
Kofta
Väska
Knytblus
T-shirt
Kappa
Linne
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
Kjol
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Linne
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kjol
Skinnkjol
T-shirt
Tröja
Kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Skjortklänning
Kjol
Väska
Linne
Cardigan
Kofta
Blus
Basker
Klännning
Slingbacks
Byxor
Skjorta
Stövel
Kappa
Väska
T-shirt
Blus
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väst
Kofta
Manolo Blahnik
Halsduk
Kappa
Pullover
Sneakers
Knytblus
Väska
T-shirt
Kappa
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Jeans
Kavaj
Byxor
Kofta
Klänning
Byxor
Pullover
Kofta
Slipover
Klännning
Kjol
Väska
57   93
67   262
42   314
66   458
30   401

Smygehus Havsbad

Hej fina. Nu tänkte jag berätta om vår mysiga helg på Smygehus Havsbad. Vi åkte till Trelleborg och cyklade därifrån till hotellet. Det blåste rejält men det var ändå en härlig tur i fina miljöer. Gjorde några stopp för att klappa hästar, dricka kaffe, äta jordgubbar med mera.

Vi kom fram till Smygehus Havsbad kl 15 och checkade in oss på hotellet. Vi blev uppgraderade till ett finare rum med havsutsikt vilket var ett stort plus såklart. En halvtimme senare gick vi ner till SPA-avdelningen där vi bokat in massage. Mycket skönt! Sedan satte vi oss och fikade ute i det soliga men fortfarande blåsiga vädret. Vi hade lite tid innan middagen så vi passade på att dricka vin på rummet och sedan ute i naturen nära hotellet. Så mysigt!

 

Middag på Smygehus Havsbad

Vi hade bokat middag kl 20 och fick ett bra bord vid fönstret med fin utsikt. Det serverades Toast Skagen till förrätt och jag fick en jättegod glutenfri variant. Till varmrätt fick vi kalvkött med goda primörer och till efterrätt en ”soppa” på rabarber med glass. Mums! Tyvärr var det röda vinet vi beställde på glas ingen hit men jag sa ju ja när jag smakade så får ju skylla oss själva egentligen. Det smakade mycket mandelkubb och mint, konstigt för ett rödvin men det var verkligen tydligt. Det var kvällens vin. Väljer annat vin nästa gång!

Efter middagen tog vi en drink i baren innan vi gick upp på rummet och drack det sista av bubblet, kollade Seinfeld och sedan somnade. Imorse vaknade vi vid nio och gick ner och åt frukost ganska direkt. Jag hittade glutenfritt bröd. Vi checkade ut vid halv elva och bestämde oss för att fortsätta vår cykelweekend med en tur till Ystad. Det blev flera stopp på vägen, bland annat lunch på Mossbylund. Sedan hamnade vi även i Svarte på en fin strand där Carl badade och jag solade. Har blivit rätt röd på låren under denna helg. Väl framme i Ystad hoppade vi på tåget hem ganska direkt. 

Så nöjd med denna helg. Mycket mys och fina miljöer :). En massa bilder nedan. 

 


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?