Annons: Shoppa min stil

Cardigan
T-shirt
Kofta
Kofta
Byxor
T-shirt
Skjorta
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Vit blus
Kofta
Väska
Klänning
Pullover
Jeans
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kjol
Plisserad kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Tröja
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Kjol
Kofta
Blus
Skjorta
Satinkjol
Pälsjacka
Klänning
Kjol
Blus
Kjol
Cardigan
Kavaj
Basker
Byxor
T-shirt
Väska
Sneakers
Klänning
Knytblus
Byxor
Kavaj
Linne med spets
Väska
Väska
Slacks
Stövel
Klänning
Grön klänning
Väska
T-shirt
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Pullover
Väska
Klänning
Skinnkjol
Boots
Kjol
T-shirt
Tröja
Kavaj
Svarta jeans
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Linne
Plisserad kjol
Jeansjacka
Kappa
Knytblus
Klänning
Väska
Skjortklänning
Väst
Klännning
Halsduk
Tröja
Kavaj
Slipover
Slingbacks
Kofta
Klännning
Skjorta
Pullover
Kappa
Kappa
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Byxor
Linne
Kofta
Kostymbyxa
Cape
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Klänning
Linne
Sandaler
Kavaj
Blå klänning
Kofta
Bag
Pullover
Kappa
36   351
94   522
71   466
79   377
75   328

Smygehus Havsbad

Hej fina. Nu tänkte jag berätta om vår mysiga helg på Smygehus Havsbad. Vi åkte till Trelleborg och cyklade därifrån till hotellet. Det blåste rejält men det var ändå en härlig tur i fina miljöer. Gjorde några stopp för att klappa hästar, dricka kaffe, äta jordgubbar med mera.

Vi kom fram till Smygehus Havsbad kl 15 och checkade in oss på hotellet. Vi blev uppgraderade till ett finare rum med havsutsikt vilket var ett stort plus såklart. En halvtimme senare gick vi ner till SPA-avdelningen där vi bokat in massage. Mycket skönt! Sedan satte vi oss och fikade ute i det soliga men fortfarande blåsiga vädret. Vi hade lite tid innan middagen så vi passade på att dricka vin på rummet och sedan ute i naturen nära hotellet. Så mysigt!

 

Middag på Smygehus Havsbad

Vi hade bokat middag kl 20 och fick ett bra bord vid fönstret med fin utsikt. Det serverades Toast Skagen till förrätt och jag fick en jättegod glutenfri variant. Till varmrätt fick vi kalvkött med goda primörer och till efterrätt en ”soppa” på rabarber med glass. Mums! Tyvärr var det röda vinet vi beställde på glas ingen hit men jag sa ju ja när jag smakade så får ju skylla oss själva egentligen. Det smakade mycket mandelkubb och mint, konstigt för ett rödvin men det var verkligen tydligt. Det var kvällens vin. Väljer annat vin nästa gång!

Efter middagen tog vi en drink i baren innan vi gick upp på rummet och drack det sista av bubblet, kollade Seinfeld och sedan somnade. Imorse vaknade vi vid nio och gick ner och åt frukost ganska direkt. Jag hittade glutenfritt bröd. Vi checkade ut vid halv elva och bestämde oss för att fortsätta vår cykelweekend med en tur till Ystad. Det blev flera stopp på vägen, bland annat lunch på Mossbylund. Sedan hamnade vi även i Svarte på en fin strand där Carl badade och jag solade. Har blivit rätt röd på låren under denna helg. Väl framme i Ystad hoppade vi på tåget hem ganska direkt. 

Så nöjd med denna helg. Mycket mys och fina miljöer :). En massa bilder nedan. 

 


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?