Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Linne
Väska
Klännning
Jeans
Byxor
Klänning
Linne
Kjol
Kavaj
Linne
Väska
Klännning
Jeans
Byxor
Klänning
Linne
19   152
32   404
42   478
37   446
59   499

Vi har bokat vår bröllopslokal!

Hej fina. Under påsken var jag och Carl i Hälsingland och besökte en potentiell lokal för vårt bröllop. Vi båda gillade stället jättemycket och kände att de som hade stället var bra att ha och göra med så vi gjorde en preliminärbokning för 17 juli 2021. Vi känner ju att vi har väldigt god tid på oss med allt än så länge men då många bröllop flyttas fram från i år till nästa kan det vara bra att boka diverse så snart som möjligt.

Just den här lokalen hade just nu väntelista för nästa år och ville därför att vi redan nu skulle bekräfta vår bokning så då gjorde vi det :). Känns riktigt skönt att ha lokalen helt klar vilket också innebär att datumen är bestämt. Jag ska berätta mer för er så snart vi fått hem bekräftelsen och såklart även visa en massa bilder :).

Ha en underbar torsdag!

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. Anna Bergstrand
  11 juni, 2020 / 08:20

  Men gud va roligt, kommer du lotta ut en plats på bröllopet bland oss följare :)?

  • Maria
   12 juni, 2020 / 07:05

   Eller hur 😍 Haha ja det kanske man skulle göra 😆

 2. Anna
  11 juni, 2020 / 11:41

  Men så kul det ska bli 😍

Kommentera


Söker du efter något?