Annons: Shoppa min stil

Blus
Väska
Kjol
Pullover
Väska
Klänning
Halsduk
Jeans
Klänning
Kavaj
Tröja
Stickad klänning
Kavaj
Linne
Kavaj
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kappa
Byxor
Kappa
Klänning
Pullover
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Byxor
Kofta
Slipover
T-shirt
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kjol
Väska
Klänning
Ankelboots
Klänning
Väska
Kavaj
Tröja
Byxor
Väska
Klänning
Kjol
Slingbacks
Cardigan
Kjol
Klännning
Väska
Basker
Kappa
Kofta
Knytblus
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Sneakers
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Slacks
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Stövel
Blus
Kostymbyxa
Klänning
Pullover
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kofta
Kofta
Väska
Boots
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Linne
Pullover
Blus
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Bag
Tröja
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Väst
Skjorta
Väska
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Cape
Kjol
Manolo Blahnik
Kjol
Knytblus
Kavaj
Skinnkjol
Skjorta
Klännning
Väska
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Pälsjacka
T-shirt
Kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Kappa
Kjol
Kofta
Klänning
13   56
69   337
60   416
112   413
70   460

En kväll på Vibliotek

Hej fina. Hoppas ni mår bra! Igår jobbade jag hemma och hade en ganska intensiv dag, framför allt eftermiddagen. Lyckades ändå sluta i tid så jag kunde möta upp Anna vid femtiden. Vi fotade och satte oss på Vibliotek för middag. Älskar tapas och den här gången valde jag spansk potatiskaka, bläckfisk med potatis och tonfisktartar. Alltså jag har insett hur mycket jag älskar potatis. Jag har i perioder undvikit det när jag undvikit kolhydrater men nuförtiden är jag allt (förutom gluten då jag har intolerans) och just potatis älskar jag.

Vi satt på Vibliotek till kanske nio och bara pratade. Alltid lika trevligt. Vi satt ute och när det inte var sol där längre blev det faktiskt kallt. Idag ska jag jobba från kontoret och ikväll ska jag och Carl iväg på en riktigt spännande grej. Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Ha en fin onsdag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?