Annons: Shoppa min stil

Kjol
Satinkjol
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Bag
Kappa
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Blus
Väska
T-shirt
Kavaj
Linne
Väska
Cape
Kofta
Jeans
Kofta
Sneakers
Stickad klänning
Stövel
Slacks
Klänning
Klänning
Klännning
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Klännning
Linne
Klänning
Kavaj
Kjol
Sandaler
Kjol
Kjol
Kofta
Byxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Linne
Boots
Cardigan
Väska
Kappa
Blus
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Plisserad kjol
Ankelboots
Knytblus
Kofta
Kappa
Linne med spets
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
Kavaj
Vit blus
Knytblus
Kjol
Byxor
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Knytblus
Kjol
Kofta
Klänning
Halsduk
Svarta jeans
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Tröja
Skjorta
Byxor
Väska
Byxor
Blus
Pullover
T-shirt
Slipover
Blå klänning
Klänning
Jeansjacka
Skjorta
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Pullover
Cardigan
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Slingbacks
Kofta
Grön klänning
Pullover
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Väska
Pullover
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Väst
Kappa
T-shirt
Kappa
T-shirt
Kofta
Klänning
Tröja
Kofta
Basker
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Tröja
Kavaj
Kofta
Kjol
Skjorta
71   332
44   326
68   455
46   357
26   317

Njutarpass – min träning 6/6 och 8/6

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag känner verkligen att jag är igång med min träning och jag är så glad att jag lyckats hålla i mina regelbundna löparpass under ett år. Nu börjar det faktiskt bli så att jag längtar ut, framför allt nu när det är ljust så länge. Att springa på gym är inte alls samma sak och är jag själv vågar jag inte riktigt springa i mörkret.

Nu till mina senaste träningspass. Både jag och Carl var lite sega i lördags men tog oss ut för att springa en mil. Jag kände att det var ett njutarpass, det gick inte snabbt men jag kunde njuta av löpturen i stort sett hela tiden. Det var rätt behaglig temperatur också. Vi sprang på 1.02.13.

Igår kände jag också för att komma ut och springa och tänkte att jag skulle ha lite av ett njutarpass då också men det blev faktiskt snabbare än jag hoppades på. Hoppades på att springa på 30 men sprang på nästan en hel minut mindre. Nöjd :).

Ha en underbar tisdag!


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?