Annons: Shoppa min stil

Blus
Spegel
Klänning
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Linne
Halsduk
Linne
Kavaj
Kofta
Kappa
Steamer
Kavaj
Sneakers
Väst
Kappa
Väska
Kappa
Väska
Slingbacks
Pullover
Moschino väska
Knytblus
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Pullover
Kappa
Klänning
Slipover
Skjorta
Väska
Bag
Klänning
Klänning
Blus
Väska
Skjorta
Ganni diadem
Skjorta
Kjol
Pälsjacka
Boots
Väska
Halsduk
Byxor
Pullover
Kofta
Kavaj
Kjol
Kappa
Pullover
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Satinkjol
Linne
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
Klännning
Skinnkjol
Väska
Tory Burch
Knytblus
Kofta
T-shirt
Skjortklänning
Kavaj
Kjol
Knytblus
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Stövel
Byxor
Klännning
Basker
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Slacks
T-shirt
Väska
Byxor
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kånken
Louis Vuitton väska
Klänning
T-shirt
Cardigan
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Jacka
Grå kavaj
Kofta
Byxor
Kofta
Stickad klänning
Väska
Kofta
Jeans
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Skjorta
Tröja
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Klänning
Tröja
Cape
Kavaj
Blus
Stenströms cardigan
Kavaj
Kofta
Skjorta
Jacka
Kavaj
Vit blus
Kjol
T-shirt
Blus
örhängen
Väska
Kavaj
18   104
62   308
44   375
59   355
43   407

Njutarpass – min träning 6/6 och 8/6

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag känner verkligen att jag är igång med min träning och jag är så glad att jag lyckats hålla i mina regelbundna löparpass under ett år. Nu börjar det faktiskt bli så att jag längtar ut, framför allt nu när det är ljust så länge. Att springa på gym är inte alls samma sak och är jag själv vågar jag inte riktigt springa i mörkret.

Nu till mina senaste träningspass. Både jag och Carl var lite sega i lördags men tog oss ut för att springa en mil. Jag kände att det var ett njutarpass, det gick inte snabbt men jag kunde njuta av löpturen i stort sett hela tiden. Det var rätt behaglig temperatur också. Vi sprang på 1.02.13.

Igår kände jag också för att komma ut och springa och tänkte att jag skulle ha lite av ett njutarpass då också men det blev faktiskt snabbare än jag hoppades på. Hoppades på att springa på 30 men sprang på nästan en hel minut mindre. Nöjd :).

Ha en underbar tisdag!


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?