Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klännning
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Tröja
Pullover
Kofta
Slingbacks
Pullover
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kjol
Pälsjacka
Väska
Skjorta
Stövel
Byxor
Byxor
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Bag
Väska
Linne
T-shirt
Cardigan
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Grå kavaj
Kappa
Tröja
Skjorta
Knytblus
Klänning
Vit blus
Kofta
Kappa
Satinkjol
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kofta
Ankelboots
Blus
T-shirt
Kofta
Kavaj
Linne
Jeans
Knytblus
Byxor
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Kappa
Kjol
Kjol
Sneakers
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Klänning
Pullover
Kofta
Kappa
Kavaj
Väst
Klänning
Klännning
Kofta
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Basker
Väska
Väska
Slipover
Kofta
Blus
Kavaj
Kjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
T-shirt
Väska
Cape
Skjortklänning
Kappa
Linne
Byxor
Halsduk
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Slacks
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kofta
Skjorta
T-shirt
Skinnkjol
T-shirt
Blus
Klänning
Boots
Väska
Tröja
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Pullover
17   69
69   339
60   417
112   415
70   460

Njutarpass – min träning 6/6 och 8/6

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag känner verkligen att jag är igång med min träning och jag är så glad att jag lyckats hålla i mina regelbundna löparpass under ett år. Nu börjar det faktiskt bli så att jag längtar ut, framför allt nu när det är ljust så länge. Att springa på gym är inte alls samma sak och är jag själv vågar jag inte riktigt springa i mörkret.

Nu till mina senaste träningspass. Både jag och Carl var lite sega i lördags men tog oss ut för att springa en mil. Jag kände att det var ett njutarpass, det gick inte snabbt men jag kunde njuta av löpturen i stort sett hela tiden. Det var rätt behaglig temperatur också. Vi sprang på 1.02.13.

Igår kände jag också för att komma ut och springa och tänkte att jag skulle ha lite av ett njutarpass då också men det blev faktiskt snabbare än jag hoppades på. Hoppades på att springa på 30 men sprang på nästan en hel minut mindre. Nöjd :).

Ha en underbar tisdag!


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?