Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Stövel
Grå kavaj
Blus
Klänning
Väska
Kjol
Gucciskärp
Satinkjol
Skjorta
Kjol
Kappa
Vit blus
Kjol
Skjorta
Kofta
Blus
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Byxor
Väska
Kofta
Skjorta
Kjol
T-shirt
Kofta
Kavaj
Topp
Klännning
Stickad klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Linne
Blus
Väska
T-shirt
Blå knytblus
T-shirt
Kavaj
Jeans
Kavaj
Kofta
Slacks
Slingbacks
Kavaj
Blus
Kavaj
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Sneakers
Kappa
Kappa
Klänning
Plisserad kjol
Bag
Linne med spets
Knytblus
Skjortklänning
Byxor
Väska
Skjorta
Body
Väska
Kofta
Kavaj
Grön klänning
Slipover
Kappa
Kappa
T-shirt
Slipover
Cape
Plisserad kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Cardigan
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Blå klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Manolo Blahnik
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Byxor
Klännning
Kavaj
Skjorta
Väst
Skjorta
Stickad klänning
Pullover
Pullover
Kostymbyxa
Kappa
Rosa kostymbyxor
Svarta jeans
Kofta
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Pullover
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Klänning
Boots
Väska
Kjol
Kjol
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Sandaler
Väska
Ankelboots
Kjol
Klänning
Basker
Knytblus
Skinnkjol
Kofta
Slipover
Slipover
Kavaj
Väska
Cape
Halsduk
Tröja
Klänning
Kofta
Knytblus
Slipover vit
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Cardigan
Väska
Kofta
Skjorta
Tröja
Tröja

Njutarpass – min träning 6/6 och 8/6

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag känner verkligen att jag är igång med min träning och jag är så glad att jag lyckats hålla i mina regelbundna löparpass under ett år. Nu börjar det faktiskt bli så att jag längtar ut, framför allt nu när det är ljust så länge. Att springa på gym är inte alls samma sak och är jag själv vågar jag inte riktigt springa i mörkret.

Nu till mina senaste träningspass. Både jag och Carl var lite sega i lördags men tog oss ut för att springa en mil. Jag kände att det var ett njutarpass, det gick inte snabbt men jag kunde njuta av löpturen i stort sett hela tiden. Det var rätt behaglig temperatur också. Vi sprang på 1.02.13.

Igår kände jag också för att komma ut och springa och tänkte att jag skulle ha lite av ett njutarpass då också men det blev faktiskt snabbare än jag hoppades på. Hoppades på att springa på 30 men sprang på nästan en hel minut mindre. Nöjd :).

Ha en underbar tisdag!


Följ:

Kommentera


Looking for Something?