Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Skjorta
Kavaj
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Skjorta
Kavaj
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Gucciskärp
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Söndagsmiddag och jobbplan

Hej fina ni. Hoppas ni har haft en härlig helg! Igår bjöd vi Erik och Jenny på middag och vi satt utomhus på grund av Corona och så. Vi på bjöd på quinoasallad med lax (recept finns här). Det var faktiskt tillräckligt varmt för att sitta ute länge. Vid halv nio tog vi alla på oss en jacka men annars var det skönt att hänga utomhus under kvällen. Mycket trevlig kväll :).

Idag är det dags för jobb igen och den här veckan kör jag fyra dagar hemma och en dag på kontoret. Förra veckan älskade jag att jobba på kontoret men just nu känns det faktiskt skönt att köra lite hemmakontor. Kanske för att det varit en helg med mycket sociala aktiviteter.

Hoppas ni får en bra start på veckan!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?