Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kofta
Kavaj
Cardigan
Kjol
Linne
Linne med spets
Väska
Kappa
Grå kavaj
Pullover
Kofta
Klänning
Gucciskärp
Pullover
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Klänning
Byxor
Väska
Kavaj
T-shirt
Bag
Kofta
Väska
Pullover
Klänning
Kofta
Slipover vit
Pullover
Cape
Blus
Kjol
Body
Väska
Kavaj
Kappa
Blus
Byxor
Slipover
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Blå knytblus
Kostymbyxa
Sandaler
Väska
Halsduk
Cape
Kavaj
Klänning
Kappa
Slipover
Skjorta
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Grön klänning
Klänning
Kjol
Klänning
T-shirt
Kofta
Kappa
Tröja
Klänning
Kjol
Kappa
T-shirt
Blå klänning
Satinkjol
Väska
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kjol
T-shirt
Kofta
Kavaj
Jeans
Kofta
Manolo Blahnik
Linne
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Boots
Kjol
Klännning
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Topp
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Blus
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Byxor
Klänning
Slingbacks
Väska
Klänning
Knytblus
Stövel
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Väst
Klänning
Skjorta
Tröja
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Sneakers
Skjorta
Blus
Vit blus
Ankelboots
Slipover
Kavaj
Slacks
Kappa
Kjol
Cardigan
Klännning
Svarta jeans
Linne
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kofta
Väska
Basker
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Tröja
Kappa
Stickad klänning
Slipover
Klänning

Jobb, event och häng med vänner

Hej fina. Vilken fredag jag hade igår! Hade ju egentligen halvdag men visste att jag skulle få svårt att hinna allt så jag började jobba redan kl 7 för att hinna till ett event som började kl 12. Tyvärr tog allt längre tid så jag fick jobba till närmare två men så blir det ju ibland. Anna plockade upp mig och så begav vi oss till eventet och blev två timmar sena. Verkade inte göra så mycket :).

Det var Third Culture som bjöd in till premiärevent för deras nya butik i Malmö. De presenterade sina clean produkter som makeup, hudvård, kroppsvård och hårvård, bjöd på bubbel och en massa hudvårdstips. Vi blev som sagt två timmar sena men hann prata lite med Rebecka som är butikschef och som presenterade produkterna närmare för oss. Vi fick med oss en riktigt lyxig och stor goodie bag som jag verkligen uppskattade!

Efter eventet besökte vi Viktoria som driver Caroline Svedboms butik i Malmö. Det finns sååå fina smycken där och Viktoria gör verkligen det lilla extra för att få kunderna att känna sig riktigt välkomna och speciella. Eftersom jag inte ätit något på hela dagen satte jag och Anna oss på La Roche för en väldigt sen lunch. Vi åt goda tapas och snackade om allt möjligt.

Det var jättefint väder ute så när jag kom hem gick jag och Carl nästan direkt ut igen. Vi gick till saluhallen för lite bubbel och sedan vidare till Västra Hamnen för middag. Jag testade även elsparkcykel för första gången! Sen gick vi hem och Niklas och Ylan kom över på lite mer häng. Tror vi kom i säng vid tvåtiden så det fick bli sovmorgon idag. Vädret är verkligen lurigt men vår plan är att ta oss ut något mer och sedan äta grillat till middag ikväll här hemma.

Hoppas ni har en underbar lördag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      7 juni, 2020 / 16:52

      Jaaa älskar denna tid ?

Kommentera


Looking for Something?