Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väst
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Väska
Klänning
Väska
Satinkjol
Blus
Byxor
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Sneakers
Väska
Kavaj
Väska
Blus
Kjol
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Basker
Slipover
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Linne
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kappa
Grå kavaj
Klänning
Pullover
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kappa
Klännning
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Pullover
Väska
Cardigan
Kavaj
Väska
Byxor
Kofta
Kappa
Klänning
T-shirt
Klänning
Jacka
Klänning
Stövel
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Byxor
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Tröja
Rosa kostymbyxor
Pullover
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kofta
Kappa
Väska
Cape
Kostymbyxa
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Blus
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
Linne
Kofta
Klänning
Kjol
Kavaj
Stickad klänning
Pälsjacka
Skjorta
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Klännning
Slacks
Klänning
Vit blus
Byxor
Knytblus
Linne
Bag
Jeans
Slingbacks
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Tröja
Knytblus
Kavaj
Tröja
21   323
43   398
51   450
38   399
30   408

Jobb, event och häng med vänner

Hej fina. Vilken fredag jag hade igår! Hade ju egentligen halvdag men visste att jag skulle få svårt att hinna allt så jag började jobba redan kl 7 för att hinna till ett event som började kl 12. Tyvärr tog allt längre tid så jag fick jobba till närmare två men så blir det ju ibland. Anna plockade upp mig och så begav vi oss till eventet och blev två timmar sena. Verkade inte göra så mycket :).

Det var Third Culture som bjöd in till premiärevent för deras nya butik i Malmö. De presenterade sina clean produkter som makeup, hudvård, kroppsvård och hårvård, bjöd på bubbel och en massa hudvårdstips. Vi blev som sagt två timmar sena men hann prata lite med Rebecka som är butikschef och som presenterade produkterna närmare för oss. Vi fick med oss en riktigt lyxig och stor goodie bag som jag verkligen uppskattade!

Efter eventet besökte vi Viktoria som driver Caroline Svedboms butik i Malmö. Det finns sååå fina smycken där och Viktoria gör verkligen det lilla extra för att få kunderna att känna sig riktigt välkomna och speciella. Eftersom jag inte ätit något på hela dagen satte jag och Anna oss på La Roche för en väldigt sen lunch. Vi åt goda tapas och snackade om allt möjligt.

Det var jättefint väder ute så när jag kom hem gick jag och Carl nästan direkt ut igen. Vi gick till saluhallen för lite bubbel och sedan vidare till Västra Hamnen för middag. Jag testade även elsparkcykel för första gången! Sen gick vi hem och Niklas och Ylan kom över på lite mer häng. Tror vi kom i säng vid tvåtiden så det fick bli sovmorgon idag. Vädret är verkligen lurigt men vår plan är att ta oss ut något mer och sedan äta grillat till middag ikväll här hemma.

Hoppas ni har en underbar lördag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      7 juni, 2020 / 16:52

      Jaaa älskar denna tid 😍

Kommentera


Söker du efter något?