Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Skjorta
Cardigan
Kappa
Tröja
Kjol
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Byxor
Kofta
Skjorta
Linne
Kostymbyxa
Halsduk
Linne
Väska
Byxor
Väska
Kofta
Basker
Kofta
Tröja
Väska
Byxor
Kavaj
Slipover
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Blus
Pullover
Klännning
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Stickad klänning
Klännning
Kofta
Pullover
Skjortklänning
T-shirt
Boots
Kjol
Cape
Väska
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Klänning
Väst
Blus
Kofta
Skjorta
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kofta
Pullover
Kofta
Väska
Grå kavaj
Kappa
Ankelboots
Stövel
Blus
T-shirt
Kofta
Knytblus
T-shirt
Pullover
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Linne
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Bag
Väska
Väska
Tröja
Knytblus
T-shirt
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Väska
Rosa kostymbyxor
Kappa
Jeans
Vit blus
Väska
Klänning
Kavaj
Slacks
Kjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Sneakers
Manolo Blahnik
Byxor
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
53   306
108   358
70   445
90   473
68   594

Jobb, event och häng med vänner

Hej fina. Vilken fredag jag hade igår! Hade ju egentligen halvdag men visste att jag skulle få svårt att hinna allt så jag började jobba redan kl 7 för att hinna till ett event som började kl 12. Tyvärr tog allt längre tid så jag fick jobba till närmare två men så blir det ju ibland. Anna plockade upp mig och så begav vi oss till eventet och blev två timmar sena. Verkade inte göra så mycket :).

Det var Third Culture som bjöd in till premiärevent för deras nya butik i Malmö. De presenterade sina clean produkter som makeup, hudvård, kroppsvård och hårvård, bjöd på bubbel och en massa hudvårdstips. Vi blev som sagt två timmar sena men hann prata lite med Rebecka som är butikschef och som presenterade produkterna närmare för oss. Vi fick med oss en riktigt lyxig och stor goodie bag som jag verkligen uppskattade!

Efter eventet besökte vi Viktoria som driver Caroline Svedboms butik i Malmö. Det finns sååå fina smycken där och Viktoria gör verkligen det lilla extra för att få kunderna att känna sig riktigt välkomna och speciella. Eftersom jag inte ätit något på hela dagen satte jag och Anna oss på La Roche för en väldigt sen lunch. Vi åt goda tapas och snackade om allt möjligt.

Det var jättefint väder ute så när jag kom hem gick jag och Carl nästan direkt ut igen. Vi gick till saluhallen för lite bubbel och sedan vidare till Västra Hamnen för middag. Jag testade även elsparkcykel för första gången! Sen gick vi hem och Niklas och Ylan kom över på lite mer häng. Tror vi kom i säng vid tvåtiden så det fick bli sovmorgon idag. Vädret är verkligen lurigt men vår plan är att ta oss ut något mer och sedan äta grillat till middag ikväll här hemma.

Hoppas ni har en underbar lördag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      7 juni, 2020 / 16:52

      Jaaa älskar denna tid ?

Kommentera


Söker du efter något?