Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Linne
Knytblus
Plisserad kjol
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Svarta jeans
Blus
Vit blus
Blus
Linne
Väska
Satinkjol
Stickad klänning
Kofta
Kostymbyxa
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Slipover
Kappa
Väska
T-shirt
Blå klänning
Tröja
Kofta
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Jeansjacka
Kofta
Cape
Kavaj
Väska
Blus
T-shirt
Kjol
Sandaler
Klänning
Väska
Skjorta
Stövel
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Tröja
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kappa
Väst
Klännning
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kjol
Sneakers
T-shirt
Linne med spets
Byxor
Kappa
Kavaj
Slingbacks
Väska
Kofta
Pullover
Klänning
Pullover
Kofta
Väska
Plisserad kjol
T-shirt
Ankelboots
Jeans
Pullover
Halsduk
Slacks
Väska
T-shirt
Bag
Kappa
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Väska
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Manolo Blahnik
Kappa
Tröja
Kofta
Klännning
Skinnkjol
T-shirt
Byxor
Pälsjacka
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Grön klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Boots
Byxor
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Linne
Satinkjol
Skjorta
Cardigan
Väska
Basker
Skjorta
Cardigan
Klänning
Kjol
Kofta
70   330
44   326
68   454
46   356
26   317

Jobb, event och häng med vänner

Hej fina. Vilken fredag jag hade igår! Hade ju egentligen halvdag men visste att jag skulle få svårt att hinna allt så jag började jobba redan kl 7 för att hinna till ett event som började kl 12. Tyvärr tog allt längre tid så jag fick jobba till närmare två men så blir det ju ibland. Anna plockade upp mig och så begav vi oss till eventet och blev två timmar sena. Verkade inte göra så mycket :).

Det var Third Culture som bjöd in till premiärevent för deras nya butik i Malmö. De presenterade sina clean produkter som makeup, hudvård, kroppsvård och hårvård, bjöd på bubbel och en massa hudvårdstips. Vi blev som sagt två timmar sena men hann prata lite med Rebecka som är butikschef och som presenterade produkterna närmare för oss. Vi fick med oss en riktigt lyxig och stor goodie bag som jag verkligen uppskattade!

Efter eventet besökte vi Viktoria som driver Caroline Svedboms butik i Malmö. Det finns sååå fina smycken där och Viktoria gör verkligen det lilla extra för att få kunderna att känna sig riktigt välkomna och speciella. Eftersom jag inte ätit något på hela dagen satte jag och Anna oss på La Roche för en väldigt sen lunch. Vi åt goda tapas och snackade om allt möjligt.

Det var jättefint väder ute så när jag kom hem gick jag och Carl nästan direkt ut igen. Vi gick till saluhallen för lite bubbel och sedan vidare till Västra Hamnen för middag. Jag testade även elsparkcykel för första gången! Sen gick vi hem och Niklas och Ylan kom över på lite mer häng. Tror vi kom i säng vid tvåtiden så det fick bli sovmorgon idag. Vädret är verkligen lurigt men vår plan är att ta oss ut något mer och sedan äta grillat till middag ikväll här hemma.

Hoppas ni har en underbar lördag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      7 juni, 2020 / 16:52

      Jaaa älskar denna tid ?

Kommentera


Söker du efter något?