Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Gucciskärp
Klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Slipover vit
Kavaj
Blus
Skjorta
Kavaj
Kappa
Väska
Kjol
Blå knytblus
Ankelboots
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Skjorta
Slipover
Kappa
Pälsjacka
Cape
Kappa
Kavaj
Kostymbyxa
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Basker
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Jeans
Linne
Linne med spets
Plisserad kjol
T-shirt
Cape
Knytblus
Kofta
Klänning
Pullover
Tröja
Byxor
Boots
Topp
Klänning
Pullover
Pullover
Kofta
Väska
Knytblus
Byxor
Plisserad kjol
Skjorta
Kavaj
Sandaler
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Bag
Väska
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Blå klänning
Satinkjol
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Byxor
Kavaj
Slingbacks
Väska
Satinkjol
Kjol
Blus
Cardigan
Slacks
Linne
Kofta
T-shirt
Klänning
Kofta
Halsduk
Väska
Byxor
Slipover
Skjorta
Cardigan
Sneakers
Kofta
Väska
Klännning
Klänning
Manolo Blahnik
Väst
Klänning
Klänning
Tröja
Klänning
Kappa
Kofta
Blus
Väska
Väska
Kofta
Knytblus
Väska
Tröja
Skjortklänning
Grön klänning
Kappa
Linne
Kjol
Kofta
Klänning
Slipover
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Body
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Klännning
Vit blus
Kjol
Väska
Kavaj
Tyllkjol
Blus
T-shirt
Klänning
Slipover
Stickad klänning
Svarta jeans
Pullover
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Stövel
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
63   337
88   353
342   1035
47   346
48   369

Jobb, event och häng med vänner

Hej fina. Vilken fredag jag hade igår! Hade ju egentligen halvdag men visste att jag skulle få svårt att hinna allt så jag började jobba redan kl 7 för att hinna till ett event som började kl 12. Tyvärr tog allt längre tid så jag fick jobba till närmare två men så blir det ju ibland. Anna plockade upp mig och så begav vi oss till eventet och blev två timmar sena. Verkade inte göra så mycket :).

Det var Third Culture som bjöd in till premiärevent för deras nya butik i Malmö. De presenterade sina clean produkter som makeup, hudvård, kroppsvård och hårvård, bjöd på bubbel och en massa hudvårdstips. Vi blev som sagt två timmar sena men hann prata lite med Rebecka som är butikschef och som presenterade produkterna närmare för oss. Vi fick med oss en riktigt lyxig och stor goodie bag som jag verkligen uppskattade!

Efter eventet besökte vi Viktoria som driver Caroline Svedboms butik i Malmö. Det finns sååå fina smycken där och Viktoria gör verkligen det lilla extra för att få kunderna att känna sig riktigt välkomna och speciella. Eftersom jag inte ätit något på hela dagen satte jag och Anna oss på La Roche för en väldigt sen lunch. Vi åt goda tapas och snackade om allt möjligt.

Det var jättefint väder ute så när jag kom hem gick jag och Carl nästan direkt ut igen. Vi gick till saluhallen för lite bubbel och sedan vidare till Västra Hamnen för middag. Jag testade även elsparkcykel för första gången! Sen gick vi hem och Niklas och Ylan kom över på lite mer häng. Tror vi kom i säng vid tvåtiden så det fick bli sovmorgon idag. Vädret är verkligen lurigt men vår plan är att ta oss ut något mer och sedan äta grillat till middag ikväll här hemma.

Hoppas ni har en underbar lördag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      7 juni, 2020 / 16:52

      Jaaa älskar denna tid ?

Kommentera


Söker du efter något?