Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Stövel
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Pullover
Väska
Grön klänning
Kappa
Tröja
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kostymbyxa
Jeans
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Kavaj
Linne
Topp
Klänning
Väska
Kjol
Stickad klänning
Knytblus
Pullover
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Ankelboots
Linne
Kavaj
Kavaj
Pullover
Cardigan
Väska
Blus
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Basker
Klänning
Väska
T-shirt
Satinkjol
Skjorta
Kjol
Klänning
Kofta
Kappa
T-shirt
Kofta
Byxor
Kavaj
Byxor
Stickad klänning
Blus
Kappa
Kappa
Klännning
Linne
Slipover
Klänning
Kappa
Linne med spets
Sandaler
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Kappa
T-shirt
Kavaj
Bag
Väska
Kavaj
Klännning
Grå kavaj
Skjorta
Byxor
Kjol
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Blå knytblus
Skjortklänning
Blus
Väska
Plisserad kjol
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Skjorta
Slipover
Kappa
Klänning
Skjorta
Boots
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Knytblus
Tröja
Vit blus
Klänning
Pullover
T-shirt
Väst
Blus
Klänning
Kjol
Cape
Kavaj
Cardigan
Kofta
Kjol
Svarta jeans
Kavaj
Kofta
Kofta
Slacks
Blå klänning
Slipover
Body
Halsduk
T-shirt
Kjol
Skjorta
Väska
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Sneakers
Väska
Cape
Skjorta
Slipover vit
Manolo Blahnik
Väska
Klänning
Slingbacks
Tröja
Slipover
Kavaj
T-shirt
Kjol

Gardiner på nätet

Gardiner på nätet
Blogginlägget är en annons för Textilgallerian.se

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna onsdag. Fastän jag och Carl bott i vår lägenhet i ganska precis fem år nu känns vårt hem ändå inte helt komplett. Något vi varit dålig på från start är att ta in textil i hemmet. Textiler ger ju en mysig känsla och gör att ett rum ser mindre ”kalt” ut och vi skulle verkligen behöva fler gardiner, mattor, kuddar och annat.

Något vi tog tag i för ett par år sedan var att skaffa gardiner till sovrummet. Vi hade även behövt skaffa oss en rullgardin för att verkligen få det mörkt så man inte vaknar för tidigt (när man inte måste) av solljuset.

Textilgallerian.se erbjuder ett brett sortiment textiler på nätet och jag har tittat närmare på deras gardiner och rullgardiner som jag är på jakt efter just nu. Samtliga gardiner från Textilgallerian håller hög kvalitet och sortimentet är handplockat från etablerade leverantörer på marknaden. Deras rullgardiner finns i olika färger, mönster och funktioner.

Vilken rullgardin passar dig?

Något som är bra att reda ut inför en beställning av rullgardiner är vilket problem man vill lösa, det vill säga syftet. Det kan vara att man vill ha rullgardin för mörkläggning där man vill stänga ute allt ljus. Sedan kan man även välja ljusfiltrerande rullgardiner om man vill få in dagsljus i ett rum utan att bli bländad. Den tredje varianten är ljusdämpande rullgardiner som är ett mellanting av de två andra och det passar till exempel då man vill ta bort insyn i ett rum men ändå vill ta del av ljusinsläpp i viss mån.

Då vi har vitt och beige färger i vårt sovrum vill jag ha en mörkläggningsgardin likt nedan bilder. Besök Textilgallerian.se för att hitta gardiner som uppfyller dina kriterier och önskemål :). Ha en underbar dag!

 

Rullgardin Vit Mörkläggande

Rullgardin Vicky Beige

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      7 juni, 2020 / 16:52

      Eller hur ?

Kommentera


Looking for Something?