Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
Sneakers
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Kjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Tröja
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kjol
Kjol
Väska
Linne
Skjorta
Byxor
Väska
Väska
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Linne
Pullover
Väska
Linne med spets
Kavaj
Kofta
Tröja
Klänning
Pullover
Väska
Klänning
Knytblus
Satinkjol
Tröja
Kjol
Kappa
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Klännning
Kavaj
Väska
Kappa
Knytblus
T-shirt
Cardigan
Vit blus
Skjorta
Klänning
T-shirt
Klännning
Blus
Kofta
Plisserad kjol
Kofta
Bag
Boots
Blus
Skjorta
Satinkjol
Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
Kjol
Jeansjacka
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Halsduk
Pälsjacka
Grön klänning
Klänning
Svarta jeans
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjortklänning
Stickad klänning
Stövel
Kjol
Blå klänning
Slacks
Cape
Skjorta
Byxor
T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Jeans
Väska
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Kofta
Skjorta
Slingbacks
Skjorta
Kofta
Slipover
Klänning
Byxor
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Grå kavaj
Väst
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Sandaler
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Blus
Klänning
Kjol
Knytblus
Kofta
T-shirt
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Basker
Kappa
Kavaj
Cardigan
31   159
44   268
68   420
46   356
26   317

Gardiner på nätet

Gardiner på nätet
Blogginlägget är en annons för Textilgallerian.se

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna onsdag. Fastän jag och Carl bott i vår lägenhet i ganska precis fem år nu känns vårt hem ändå inte helt komplett. Något vi varit dålig på från start är att ta in textil i hemmet. Textiler ger ju en mysig känsla och gör att ett rum ser mindre “kalt” ut och vi skulle verkligen behöva fler gardiner, mattor, kuddar och annat.

Något vi tog tag i för ett par år sedan var att skaffa gardiner till sovrummet. Vi hade även behövt skaffa oss en rullgardin för att verkligen få det mörkt så man inte vaknar för tidigt (när man inte måste) av solljuset.

Textilgallerian.se erbjuder ett brett sortiment textiler på nätet och jag har tittat närmare på deras gardiner och rullgardiner som jag är på jakt efter just nu. Samtliga gardiner från Textilgallerian håller hög kvalitet och sortimentet är handplockat från etablerade leverantörer på marknaden. Deras rullgardiner finns i olika färger, mönster och funktioner.

Vilken rullgardin passar dig?

Något som är bra att reda ut inför en beställning av rullgardiner är vilket problem man vill lösa, det vill säga syftet. Det kan vara att man vill ha rullgardin för mörkläggning där man vill stänga ute allt ljus. Sedan kan man även välja ljusfiltrerande rullgardiner om man vill få in dagsljus i ett rum utan att bli bländad. Den tredje varianten är ljusdämpande rullgardiner som är ett mellanting av de två andra och det passar till exempel då man vill ta bort insyn i ett rum men ändå vill ta del av ljusinsläpp i viss mån.

Då vi har vitt och beige färger i vårt sovrum vill jag ha en mörkläggningsgardin likt nedan bilder. Besök Textilgallerian.se för att hitta gardiner som uppfyller dina kriterier och önskemål :). Ha en underbar dag!

 

Rullgardin Vit Mörkläggande

Rullgardin Vicky Beige

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      7 juni, 2020 / 16:52

      Eller hur ?

Kommentera


Söker du efter något?