Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Väska
T-shirt
Tröja
Kavaj
Kofta
Pullover
Byxor
Kjol
Skjortklänning
Klännning
T-shirt
Klänning
Klänning
Kappa
Linne
Klänning
Satinkjol
Pullover
Linne
Väska
Kappa
Väska
Skinnkjol
Knytblus
Blus
Pullover
Kofta
Väst
T-shirt
Väska
Kofta
Slipover
Byxor
Pullover
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Skjorta
Skjorta
Halsduk
T-shirt
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Byxor
Kappa
Väska
Kjol
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Kjol
Tröja
Kofta
Manolo Blahnik
Kavaj
Boots
Klänning
Kavaj
Slacks
Sneakers
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Cardigan
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kavaj
T-shirt
Linne
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Tröja
Klänning
Skjorta
Väska
Kjol
T-shirt
Kavaj
Basker
Kavaj
Byxor
Kofta
T-shirt
Kostymbyxa
Jeans
Kofta
Väska
Skjorta
Bag
Klänning
Kappa
Klänning
Slingbacks
Grå kavaj
Väska
Stövel
Skjorta
Blus
Pälsjacka
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Väska
Klänning
Cape
Kofta
Klänning
13   56
69   337
60   416
112   413
70   460

Gardiner på nätet

Gardiner på nätet
Blogginlägget är en annons för Textilgallerian.se

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna onsdag. Fastän jag och Carl bott i vår lägenhet i ganska precis fem år nu känns vårt hem ändå inte helt komplett. Något vi varit dålig på från start är att ta in textil i hemmet. Textiler ger ju en mysig känsla och gör att ett rum ser mindre “kalt” ut och vi skulle verkligen behöva fler gardiner, mattor, kuddar och annat.

Något vi tog tag i för ett par år sedan var att skaffa gardiner till sovrummet. Vi hade även behövt skaffa oss en rullgardin för att verkligen få det mörkt så man inte vaknar för tidigt (när man inte måste) av solljuset.

Textilgallerian.se erbjuder ett brett sortiment textiler på nätet och jag har tittat närmare på deras gardiner och rullgardiner som jag är på jakt efter just nu. Samtliga gardiner från Textilgallerian håller hög kvalitet och sortimentet är handplockat från etablerade leverantörer på marknaden. Deras rullgardiner finns i olika färger, mönster och funktioner.

Vilken rullgardin passar dig?

Något som är bra att reda ut inför en beställning av rullgardiner är vilket problem man vill lösa, det vill säga syftet. Det kan vara att man vill ha rullgardin för mörkläggning där man vill stänga ute allt ljus. Sedan kan man även välja ljusfiltrerande rullgardiner om man vill få in dagsljus i ett rum utan att bli bländad. Den tredje varianten är ljusdämpande rullgardiner som är ett mellanting av de två andra och det passar till exempel då man vill ta bort insyn i ett rum men ändå vill ta del av ljusinsläpp i viss mån.

Då vi har vitt och beige färger i vårt sovrum vill jag ha en mörkläggningsgardin likt nedan bilder. Besök Textilgallerian.se för att hitta gardiner som uppfyller dina kriterier och önskemål :). Ha en underbar dag!

 

Rullgardin Vit Mörkläggande

Rullgardin Vicky Beige

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      7 juni, 2020 / 16:52

      Eller hur ?

Kommentera


Söker du efter något?