Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
Klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Slipover
Grå kavaj
T-shirt
Kappa
Klänning
örhängen
Stövel
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Tröja
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Steamer
Kappa
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Blus
Kappa
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Sneakers
Moschino väska
Halsduk
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Väska
Kånken
Väska
Cardigan
Kjol
Linne
Jacka
Jeans
Klännning
Pullover
Ganni diadem
Basker
Pullover
Byxor
Kofta
Skjorta
Kofta
Vit blus
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Stenströms cardigan
Kofta
Kappa
Kofta
Pälsjacka
Kjol
Kjol
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Stickad klänning
Klännning
Klänning
Kofta
Kappa
Linne
Tröja
Kjol
Knytblus
Kavaj
Byxor
Byxor
Väska
Pullover
Kjol
T-shirt
Kofta
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Slacks
Väska
Kavaj
Louis Vuitton väska
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Blus
Kavaj
Väska
Jacka
Klänning
Väska
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Väska
Linne
Boots
Blus
Bag
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Halsduk
Klänning
Väska
Kavaj
Spegel
Tory Burch
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Tröja
Kavaj
Cape
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Väst
Knytblus
31   290
44   372
59   353
43   405
42   484

Gardiner på nätet

Gardiner på nätet
Blogginlägget är en annons för Textilgallerian.se

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna onsdag. Fastän jag och Carl bott i vår lägenhet i ganska precis fem år nu känns vårt hem ändå inte helt komplett. Något vi varit dålig på från start är att ta in textil i hemmet. Textiler ger ju en mysig känsla och gör att ett rum ser mindre “kalt” ut och vi skulle verkligen behöva fler gardiner, mattor, kuddar och annat.

Något vi tog tag i för ett par år sedan var att skaffa gardiner till sovrummet. Vi hade även behövt skaffa oss en rullgardin för att verkligen få det mörkt så man inte vaknar för tidigt (när man inte måste) av solljuset.

Textilgallerian.se erbjuder ett brett sortiment textiler på nätet och jag har tittat närmare på deras gardiner och rullgardiner som jag är på jakt efter just nu. Samtliga gardiner från Textilgallerian håller hög kvalitet och sortimentet är handplockat från etablerade leverantörer på marknaden. Deras rullgardiner finns i olika färger, mönster och funktioner.

Vilken rullgardin passar dig?

Något som är bra att reda ut inför en beställning av rullgardiner är vilket problem man vill lösa, det vill säga syftet. Det kan vara att man vill ha rullgardin för mörkläggning där man vill stänga ute allt ljus. Sedan kan man även välja ljusfiltrerande rullgardiner om man vill få in dagsljus i ett rum utan att bli bländad. Den tredje varianten är ljusdämpande rullgardiner som är ett mellanting av de två andra och det passar till exempel då man vill ta bort insyn i ett rum men ändå vill ta del av ljusinsläpp i viss mån.

Då vi har vitt och beige färger i vårt sovrum vill jag ha en mörkläggningsgardin likt nedan bilder. Besök Textilgallerian.se för att hitta gardiner som uppfyller dina kriterier och önskemål :). Ha en underbar dag!

 

Rullgardin Vit Mörkläggande

Rullgardin Vicky Beige

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      7 juni, 2020 / 16:52

      Eller hur 😍

Kommentera


Söker du efter något?