Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kappa
Blus
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Tröja
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Ankelboots
Klännning
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Pullover
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Sneakers
Slingbacks
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Tröja
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kostymbyxa
Kavaj
Skjorta
Grå kavaj
Byxor
Cape
Bag
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Väska
Väska
Blus
Kjol
Skjorta
Kavaj
Slipover
Halsduk
Väst
Väska
Kavaj
Boots
Kappa
T-shirt
Skjorta
Klänning
Pullover
T-shirt
Kjol
Skinnkjol
Linne
Kavaj
Kofta
Knytblus
Linne
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Vit blus
Skjorta
T-shirt
Byxor
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Klännning
Kofta
Knytblus
Jeans
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Kappa
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Kavaj
Blus
Knytblus
Basker
Slacks
Klänning
Kavaj
Cardigan
Väska
Skjorta
Kofta
Kavaj
Stövel
Skjorta
Kofta
Kjol
Byxor
Kjol
Pälsjacka
Kofta
Linne
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Kjol
Pullover
Pullover
Tröja
83   307
65   507
45   366
40   417
64   389

20 000 steg och Västra Hamnen

God morgon fina ni. Vilken härlig helg detta har varit. En massa häng i parkerna, promenader längs Västra Hamnen och umgänge med härliga människor. Igår hängde jag och Carl i Kungsparken som ligger närmast vår lägenhet. Jag lyssnade på P3 Dokumentärer, älskar det.

Vid fyratiden drog Carl iväg och spelade volleyboll och jag tog en promenad till Västra Hamnen. Köpte en kaffe på Espresso House och njöt av solen och fina utsikten. Jag var borta i kanske en och en halv timme och ganska direkt när jag kom hem ringde Carl och undrade om jag ville komma till Västra Hamnen i det fina vädret. Så ja, det fick bli en till promenad dit haha. 20 000 steg blev det igår, inte dåligt!

Idag jobbar jag från kontoret så jag har gjort mig iordning. Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Ha en underbar måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?