Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Kappa
Klännning
T-shirt
Knytblus
Cape
Satinkjol
Knytblus
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kofta
Knytblus
Cardigan
Boots
Skjorta
Väska
Blus
Stövel
T-shirt
Grå kavaj
Pullover
Blus
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Pullover
Klänning
Väska
Blus
Kavaj
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Jeans
Kofta
Skjorta
T-shirt
Väska
Pullover
Väska
Ankelboots
Kjol
Bag
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Slipover
Klänning
Kjol
Kjol
Tröja
Kavaj
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Kappa
Väska
Halsduk
Skjortklänning
Byxor
Kjol
Skinnkjol
Linne
Kofta
Skjorta
Kappa
Kavaj
Linne
Klännning
Basker
Kjol
Kavaj
Skjorta
Tröja
Slacks
Tröja
Kavaj
Skjorta
Kappa
Klänning
Byxor
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Pullover
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Kavaj
Väst
Klänning
T-shirt
Slingbacks
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kofta
Byxor
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kofta
Kofta
Vit blus
Väska
Kjol
Kofta
Sneakers
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

20 000 steg och Västra Hamnen

God morgon fina ni. Vilken härlig helg detta har varit. En massa häng i parkerna, promenader längs Västra Hamnen och umgänge med härliga människor. Igår hängde jag och Carl i Kungsparken som ligger närmast vår lägenhet. Jag lyssnade på P3 Dokumentärer, älskar det.

Vid fyratiden drog Carl iväg och spelade volleyboll och jag tog en promenad till Västra Hamnen. Köpte en kaffe på Espresso House och njöt av solen och fina utsikten. Jag var borta i kanske en och en halv timme och ganska direkt när jag kom hem ringde Carl och undrade om jag ville komma till Västra Hamnen i det fina vädret. Så ja, det fick bli en till promenad dit haha. 20 000 steg blev det igår, inte dåligt!

Idag jobbar jag från kontoret så jag har gjort mig iordning. Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Ha en underbar måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?