Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
T-shirt
Väska
Blus
Kofta
Kjol
Byxor
Klänning
Klänning
Byxor
Väska
Stövel
Slacks
Kofta
Skjorta
Pullover
Klänning
Kappa
Kjol
Kappa
Bag
Kofta
Linne
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
Knytblus
Väska
Skjorta
Kappa
Jacka
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Kjol
Knytblus
Linne
Kavaj
Väska
Slingbacks
Väst
Klännning
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Jeans
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Cardigan
Slipover
Väska
Tröja
Pullover
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Väska
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Tröja
Klänning
Tröja
Kavaj
T-shirt
Väska
Kappa
Väska
Klännning
Pullover
Halsduk
Väska
Skjorta
Kavaj
Cape
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Väska
Klänning
Blus
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Basker
Linne
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Vit blus
Skjorta
Byxor
Pullover
Kjol
Knytblus
Väska
Väska
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Pälsjacka
Skjortklänning
Blus
Blus
Skinnkjol
Sneakers
Väska
22   327
43   400
51   450
38   399
30   408

En helg med sommarkänslor

Hej fina ni. Lördagar börjar bli lite av en bloggfri dag för mig. Eller de senaste lördagarna har jag inte bloggat då jag helt enkelt har haft fullt upp och inte fått till någon rutin/avsatt tid till bloggandet. Kanske det får vara lite så då och då. Annars vill jag kunna blogga varje dag, jag mår bra av att få skriva till er :). I fredags mötte jag upp Anna efter jobb och vi tog en AW på La Grappa på Lilla Torg. De hade ingen plats för oss utomhus men vädret var ändå inte tipptopp så en plats inomhus där nästan inga andra satt blev bra för oss.

Vi hade som vanligt mycket att prata om och timmarna gick snabbt. Vi åt carpaccio och ost- och charkbricka. Mums! Det blev inte jättesent så jag hann även umgås lite med Carl som var hemma. I lördags träffade jag Charlotta och vi körde parkhäng i Kungsparken och Slottsparken. Mycket trevligt! Lite senare kom Cornelia förbi också och hon hade med sig Champagne som vi njöt av. Toppenlördag! På kvällen hade jag och Carl planer och det slutade med en fest hos Carls kompis som bor här i närheten. Spontant och kul när det blir så. Även om det blev sent mår jag bra idag och vi har solat och ätit lunch i kungsparken. Mys!

Nu är vi hemma och ska snart ta emot vår matkasse som vi ska testa. Sedan ska Carl på volleyboll och jag tänkte ta en promenad i det fortsatt fina vädret. Man har verkligen fått sommarkänslor den här helgen. Hoppas ni njutit av er helg :).

 


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?