Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Byxor
Klänning
Kavaj
Linne
Kofta
T-shirt
Klänning
Kofta
Linne med spets
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kappa
Boots
Pälsjacka
Sneakers
Kavaj
T-shirt
Klännning
Klänning
Kavaj
Byxor
T-shirt
Jeansjacka
Skinnkjol
Kofta
Tröja
Kappa
Klännning
Pullover
Skjorta
Grå kavaj
Tröja
Kavaj
Kofta
Knytblus
T-shirt
Blus
Bag
Cape
Slingbacks
Cardigan
Skjorta
Skjorta
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Kavaj
Kofta
Byxor
Satinkjol
Kappa
Stickad klänning
T-shirt
Klänning
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Klänning
Sandaler
Linne
Grön klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
Linne
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Skjortklänning
Manolo Blahnik
Väska
Tröja
Cardigan
Kjol
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Satinkjol
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Vit blus
Slacks
Väska
Kjol
Väska
Blus
Kappa
Väst
Plisserad kjol
Ankelboots
Kjol
Kavaj
Svarta jeans
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Väska
Väska
Knytblus
Kavaj
Kjol
T-shirt
Jeans
Kavaj
Blus
Kjol
Stövel
Skjorta
Kappa
T-shirt
Kofta
Klänning
Basker
Kofta
Halsduk
Kavaj
Pullover
Klänning
Pullover
Rosa kostymbyxor
Slipover
Kostymbyxa
Skjorta
Väska
Kjol
Väska
Blå klänning
31   159
44   268
68   420
46   356
26   317

En helg med sommarkänslor

Hej fina ni. Lördagar börjar bli lite av en bloggfri dag för mig. Eller de senaste lördagarna har jag inte bloggat då jag helt enkelt har haft fullt upp och inte fått till någon rutin/avsatt tid till bloggandet. Kanske det får vara lite så då och då. Annars vill jag kunna blogga varje dag, jag mår bra av att få skriva till er :). I fredags mötte jag upp Anna efter jobb och vi tog en AW på La Grappa på Lilla Torg. De hade ingen plats för oss utomhus men vädret var ändå inte tipptopp så en plats inomhus där nästan inga andra satt blev bra för oss.

Vi hade som vanligt mycket att prata om och timmarna gick snabbt. Vi åt carpaccio och ost- och charkbricka. Mums! Det blev inte jättesent så jag hann även umgås lite med Carl som var hemma. I lördags träffade jag Charlotta och vi körde parkhäng i Kungsparken och Slottsparken. Mycket trevligt! Lite senare kom Cornelia förbi också och hon hade med sig Champagne som vi njöt av. Toppenlördag! På kvällen hade jag och Carl planer och det slutade med en fest hos Carls kompis som bor här i närheten. Spontant och kul när det blir så. Även om det blev sent mår jag bra idag och vi har solat och ätit lunch i kungsparken. Mys!

Nu är vi hemma och ska snart ta emot vår matkasse som vi ska testa. Sedan ska Carl på volleyboll och jag tänkte ta en promenad i det fortsatt fina vädret. Man har verkligen fått sommarkänslor den här helgen. Hoppas ni njutit av er helg :).

 


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?