Annons: Shoppa min stil

Klänning
Grå kavaj
Stickad klänning
Pullover
Klänning
Tröja
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Cape
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Stövel
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Boots
Byxor
Väska
Knytblus
Kjol
Rosa kostymbyxor
T-shirt
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Vit blus
Kofta
Blus
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Blus
Kofta
Tröja
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
Kjol
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjorta
Knytblus
Kappa
Byxor
Kavaj
Byxor
Klännning
Kavaj
Klännning
Linne
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Slipover
Kofta
Pullover
Väska
Halsduk
Väska
T-shirt
Basker
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Blus
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Kjol
Jeans
Väska
Slacks
Kavaj
Väska
Bag
Klänning
Kjol
Pullover
Kavaj
Manolo Blahnik
Kofta
Väst
Skjorta
Kjol
Knytblus
Ankelboots
Linne
T-shirt
Väska
Klänning
Kappa
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
Tröja
Väska
Kofta
Skjorta
Kjol
Linne
Cardigan
Kavaj
Kofta
53   301
108   357
70   443
89   471
68   593

En helg med sommarkänslor

Hej fina ni. Lördagar börjar bli lite av en bloggfri dag för mig. Eller de senaste lördagarna har jag inte bloggat då jag helt enkelt har haft fullt upp och inte fått till någon rutin/avsatt tid till bloggandet. Kanske det får vara lite så då och då. Annars vill jag kunna blogga varje dag, jag mår bra av att få skriva till er :). I fredags mötte jag upp Anna efter jobb och vi tog en AW på La Grappa på Lilla Torg. De hade ingen plats för oss utomhus men vädret var ändå inte tipptopp så en plats inomhus där nästan inga andra satt blev bra för oss.

Vi hade som vanligt mycket att prata om och timmarna gick snabbt. Vi åt carpaccio och ost- och charkbricka. Mums! Det blev inte jättesent så jag hann även umgås lite med Carl som var hemma. I lördags träffade jag Charlotta och vi körde parkhäng i Kungsparken och Slottsparken. Mycket trevligt! Lite senare kom Cornelia förbi också och hon hade med sig Champagne som vi njöt av. Toppenlördag! På kvällen hade jag och Carl planer och det slutade med en fest hos Carls kompis som bor här i närheten. Spontant och kul när det blir så. Även om det blev sent mår jag bra idag och vi har solat och ätit lunch i kungsparken. Mys!

Nu är vi hemma och ska snart ta emot vår matkasse som vi ska testa. Sedan ska Carl på volleyboll och jag tänkte ta en promenad i det fortsatt fina vädret. Man har verkligen fått sommarkänslor den här helgen. Hoppas ni njutit av er helg :).

 


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?