Annons: Shoppa min stil

Klänning
Knytblus
Ankelboots
Skjorta
T-shirt
Pullover
Kjol
Kavaj
Sneakers
Kofta
Kjol
Vit blus
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Boots
Kavaj
Pullover
Bag
Jeans
Kappa
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
Byxor
Knytblus
Väst
Kappa
T-shirt
Tröja
Skjorta
Cape
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Slipover
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Klänning
Linne
Klänning
Klänning
Kofta
Pullover
Klännning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Manolo Blahnik
Byxor
Kofta
Klänning
Kjol
Kappa
Linne
Blus
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Satinkjol
Kjol
Slacks
Väska
Kavaj
Cardigan
Linne
Klänning
Tröja
Väska
Blus
Klännning
Skjorta
Pullover
Klänning
Knytblus
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Byxor
Kappa
Halsduk
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Grå kavaj
Kavaj
Stövel
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Basker
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
T-shirt
Kappa
Kjol
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Blus
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Slingbacks
Tröja
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
28   175
32   221
57   342
240   413
75   428

Satinkjol – tips på styling

Satinkjol – tips på styling
Annons för Bubbleroom
Ange kod busck för 10% rabatt

God morgon fina ni. Något jag länge varit på jakt efter är en svart satinkjol och nu har jag äntligen en i min garderob. Jag har blivit inspirerad av Anine Bing och Isabella Löwengrip som ofta bär plagget och stylar det snyggt till både vardag och fest. Sedan tidigare har jag en röd satinkjol som jag framför allt bär på sommaren men den svarta känner jag att jag kan bära året runt.

en outfit i svart och rött

Min svarta satinkjol kommer från Bubblerooms egna märke och är lite längre i modellen vilket jag gillar. När jag bar den härom veckan stylade jag den med ett vitt linne med svarta spetsdetaljer från märket Chiara Forthi som också säljs hos Bubbleroom. Jag bar också svarta klackskor och min Louis Vuitton pochette för att bryta av det svartvita.

Nedan delar jag mina stylingstips och inspiration för satinkjolen. Hur bär du din?

 

Satinkjol – tips på styling

1. Spetslinne för en feminin look
För en riktigt feminin look tycker jag det är fint att styla satinkjolen med spetslinne som jag gjorde häromdagen. Här kan man antingen ha linne där spetsen är i samma färg som resten av linnet eller så kan kanske spetsen vara i en annan färg så den kommer fram mer.

 

2. T-shirt för en sportigare look
För en lite mer sportig look kan man styla satinkjolen med en T-shirt, som gärna kan vara i en lite rymligare modell. Vill man ta den sportiga stilen ett steg längre kan man också välja att ha sneakers till. Se exempelbild nedan.

Basic Outfit T Shirt Satin Skirt Trainers Street Style Balenciaga ...
Bildkälla: Lisasplace.se

 

3. Stickade tröjor för en vardagligare look
Jag tycker att satinkjol blir jättefina när de stylas med stickade tröjor. En satinkjol kan ofta kännas festlig då den är glasig i tyget men genom att styla den med en T-shirt enligt ovan eller en stickad tröja blir looken genast mer vardaglig.

Much Needed Distractions / 102018 | Knit skirt outfitBildkälla: Forevervanny.com 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?