Annons: Shoppa min stil

Väska
Vit blus
Pullover
Kavaj
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Kofta
Knytblus
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Kappa
Klänning
Kavaj
Pullover
Kjol
Väst
Kjol
Pullover
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Tröja
T-shirt
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Blus
Kofta
Kofta
Ankelboots
Jacka
Jeans
Väska
Väska
Kjol
Klännning
Kofta
Bag
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Väska
Basker
Kappa
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Stövel
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Linne
Grå kavaj
Kjol
Kappa
Kavaj
Kofta
Slacks
Klänning
Väska
Slingbacks
Kofta
Byxor
Skinnkjol
Blus
Cape
Tröja
Klänning
Väska
Stickad klänning
Klänning
Tröja
Kavaj
Skjorta
Blus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Linne
Pullover
T-shirt
Klänning
Byxor
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Klännning
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kofta
Byxor
Kofta
Linne
Kavaj
Blus
Kappa
Klänning
Pälsjacka
Slipover
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Väska
Skjorta
Skjorta
Kofta
Väska
Halsduk
Byxor
Väska
Kostymbyxa
Cardigan
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

Satinkjol – tips på styling

Satinkjol – tips på styling
Annons för Bubbleroom
Ange kod busck för 10% rabatt

God morgon fina ni. Något jag länge varit på jakt efter är en svart satinkjol och nu har jag äntligen en i min garderob. Jag har blivit inspirerad av Anine Bing och Isabella Löwengrip som ofta bär plagget och stylar det snyggt till både vardag och fest. Sedan tidigare har jag en röd satinkjol som jag framför allt bär på sommaren men den svarta känner jag att jag kan bära året runt.

en outfit i svart och rött

Min svarta satinkjol kommer från Bubblerooms egna märke och är lite längre i modellen vilket jag gillar. När jag bar den härom veckan stylade jag den med ett vitt linne med svarta spetsdetaljer från märket Chiara Forthi som också säljs hos Bubbleroom. Jag bar också svarta klackskor och min Louis Vuitton pochette för att bryta av det svartvita.

Nedan delar jag mina stylingstips och inspiration för satinkjolen. Hur bär du din?

 

Satinkjol – tips på styling

1. Spetslinne för en feminin look
För en riktigt feminin look tycker jag det är fint att styla satinkjolen med spetslinne som jag gjorde häromdagen. Här kan man antingen ha linne där spetsen är i samma färg som resten av linnet eller så kan kanske spetsen vara i en annan färg så den kommer fram mer.

 

2. T-shirt för en sportigare look
För en lite mer sportig look kan man styla satinkjolen med en T-shirt, som gärna kan vara i en lite rymligare modell. Vill man ta den sportiga stilen ett steg längre kan man också välja att ha sneakers till. Se exempelbild nedan.

Basic Outfit T Shirt Satin Skirt Trainers Street Style Balenciaga ...
Bildkälla: Lisasplace.se

 

3. Stickade tröjor för en vardagligare look
Jag tycker att satinkjol blir jättefina när de stylas med stickade tröjor. En satinkjol kan ofta kännas festlig då den är glasig i tyget men genom att styla den med en T-shirt enligt ovan eller en stickad tröja blir looken genast mer vardaglig.

Much Needed Distractions / 102018 | Knit skirt outfitBildkälla: Forevervanny.com 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?