Annons: Shoppa min stil

Kappa
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Blus
Kappa
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Blus
41   220
40   262
81   368
51   388
58   328

Det känns bra

God morgon fina ni. Igår blev det en dag på kontoret och jag vet att jag skrev att jag blivit för bekväm med att jobba hemifrån men nu tyckte jag att det var jätteskönt att jobba från kontoret faktiskt. Träffa kollegor, jobba i kontorsmiljön, ha korta avstämningar m.m. Från och med nästa vecka kommer vi jobba från kontoret två dagar i veckan vilket känns bra.

Den här veckan går riktigt snabbt och jag har gjort lite planer för helgen. Imorgon ska jag möta upp Anna för en after work någonstans i stan. På lördag ska jag hitta på något med Charlotta. Ska få in någon träning också och tänker även att jag ska springa idag efter jobbet.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?