Annons: Shoppa min stil

Väst
Kofta
Blus
Kjol
Linne
Kavaj
Kofta
Kappa
Kofta
Stickad klänning
Väska
Tröja
Klänning
Kavaj
Tröja
Klänning
Knytblus
Manolo Blahnik
Klänning
Cardigan
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Blå klänning
Kavaj
Kappa
Tröja
Skjortklänning
Bag
Skjorta
Pullover
Klänning
Svarta jeans
Cape
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Pullover
Byxor
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Blus
Sneakers
Stövel
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Kappa
T-shirt
Plisserad kjol
Kofta
Kjol
Klänning
Kavaj
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Väska
Satinkjol
Satinkjol
T-shirt
Blus
Pälsjacka
Väska
Kofta
Kavaj
Slipover
Byxor
Knytblus
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Jeans
Väska
Klänning
Grön klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Boots
Halsduk
T-shirt
Pullover
T-shirt
Klännning
Väska
Klänning
Sandaler
Ankelboots
Slacks
Cardigan
T-shirt
Väska
Skjorta
Klännning
T-shirt
Slingbacks
Kavaj
Skinnkjol
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Linne
Kappa
Skjorta
Jeansjacka
Knytblus
T-shirt
Kappa
T-shirt
Kofta
Väska
Byxor
Klänning
Väska
Kofta
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Linne med spets
Väska
T-shirt
Kostymbyxa
Pullover
Väska
Skjorta
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Basker
Klänning
Kofta
Linne
Kofta
Kavaj
Kappa
29   267
78   325
75   303
42   350
56   381

Jag har blivit bekväm

Hej fina. Idag blir det en dag på kontoret så idag fick man gå upp och sminka sig, hehe. Känner att jag har blivit lite bekväm av mig av att jobba hemifrån. Sminkar mig aldrig om jag inte ska ha videomöte typ. Ofta kommer jag på kanske tio minuter innan videomöte att jag inte gjort mig iordning och får stressa med smink och kläder. Jag brukar även sova lite längre och äta frukost lite längre då jag slipper ta mig någonstans. Men idag känns det skönt att göra sig iordning och ta på lite finare kläder.

Igår var jag hemma och det börjar bli en hel del att göra på jobb igen. På kvällen var det årsstämma i bostadsrättsföreningen. I år satt vi utomhus på grund av Covid-19 men det gick hur bra som helst. Carl sitter i styrelsen och jag tycker faktiskt att det är lite spännande att vara med på mötet för att höra lite hur det går för föreningen, nya projekt, nyinflyttade med mera. Vi är en ganska lite förening så därför känns det extra viktigt att faktiskt vara där.

Ikväll blir det date night här hemma och jag står för middagen. Får se vad jag hittar på. Nu kaffe och nyhetsmorgon. Ha en underbar onsdag!

 

 


Annonser:
Stronger

Bubbleroom

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?