Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Kappa
Kjol
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Sneakers
Kavaj
Tröja
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Skinnkjol
Linne
Väska
Väst
Skjorta
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Klänning
Pullover
Skjorta
Blus
Jeans
Kjol
Skjortklänning
Bag
Klänning
Byxor
Skjorta
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Basker
Kofta
Tröja
Kostymbyxa
T-shirt
Kappa
Halsduk
Kavaj
Satinkjol
Väska
Klänning
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Kofta
Kappa
Stövel
Kofta
Blus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Klännning
Blus
Jacka
Pullover
Slipover
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Pullover
Kavaj
Halsduk
Klänning
Skjorta
Tröja
Kavaj
Klännning
Väska
Slingbacks
Grå kavaj
Byxor
Kavaj
Kjol
Linne
Kofta
Klänning
Knytblus
Kjol
Väska
Klänning
Byxor
Jacka
Vit blus
Klänning
Pullover
Linne
Ankelboots
Byxor
T-shirt
örhängen
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Väska
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Boots
Kofta
Väska
Kappa
Kjol
Cape
Skjorta
Väska
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Slacks
Skjorta
Knytblus
Blus
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
45   219
55   426
24   450
37   338
37   411

Jag har blivit bekväm

Hej fina. Idag blir det en dag på kontoret så idag fick man gå upp och sminka sig, hehe. Känner att jag har blivit lite bekväm av mig av att jobba hemifrån. Sminkar mig aldrig om jag inte ska ha videomöte typ. Ofta kommer jag på kanske tio minuter innan videomöte att jag inte gjort mig iordning och får stressa med smink och kläder. Jag brukar även sova lite längre och äta frukost lite längre då jag slipper ta mig någonstans. Men idag känns det skönt att göra sig iordning och ta på lite finare kläder.

Igår var jag hemma och det börjar bli en hel del att göra på jobb igen. På kvällen var det årsstämma i bostadsrättsföreningen. I år satt vi utomhus på grund av Covid-19 men det gick hur bra som helst. Carl sitter i styrelsen och jag tycker faktiskt att det är lite spännande att vara med på mötet för att höra lite hur det går för föreningen, nya projekt, nyinflyttade med mera. Vi är en ganska lite förening så därför känns det extra viktigt att faktiskt vara där.

Ikväll blir det date night här hemma och jag står för middagen. Får se vad jag hittar på. Nu kaffe och nyhetsmorgon. Ha en underbar onsdag!

 

 


Annonser:
Stronger

Bubbleroom

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?