Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Linne
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kappa
Slipover
Cardigan
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Satinkjol
Kofta
Blus
Tröja
T-shirt
Blus
Byxor
Linne
Klänning
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Boots
Väska
Slacks
T-shirt
Kjol
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klännning
Klänning
Blus
Kavaj
Kappa
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Kjol
Väst
Skinnkjol
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Kappa
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Cape
Pullover
Väska
Byxor
Stövel
Kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Jeans
Kavaj
Bag
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Klännning
Manolo Blahnik
Pullover
Byxor
Väska
Kappa
Skjorta
Väska
Väska
Pullover
Väska
Sneakers
Kofta
Basker
Tröja
Kofta
Slingbacks
Kappa
Kavaj
Klänning
Halsduk
Skjorta
Byxor
Klänning
Kofta
Tröja
Ankelboots
Kjol
Vit blus
Linne
Kavaj
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Grå kavaj
Skjorta
83   310
65   509
45   367
40   417
64   389

Jag har blivit bekväm

Hej fina. Idag blir det en dag på kontoret så idag fick man gå upp och sminka sig, hehe. Känner att jag har blivit lite bekväm av mig av att jobba hemifrån. Sminkar mig aldrig om jag inte ska ha videomöte typ. Ofta kommer jag på kanske tio minuter innan videomöte att jag inte gjort mig iordning och får stressa med smink och kläder. Jag brukar även sova lite längre och äta frukost lite längre då jag slipper ta mig någonstans. Men idag känns det skönt att göra sig iordning och ta på lite finare kläder.

Igår var jag hemma och det börjar bli en hel del att göra på jobb igen. På kvällen var det årsstämma i bostadsrättsföreningen. I år satt vi utomhus på grund av Covid-19 men det gick hur bra som helst. Carl sitter i styrelsen och jag tycker faktiskt att det är lite spännande att vara med på mötet för att höra lite hur det går för föreningen, nya projekt, nyinflyttade med mera. Vi är en ganska lite förening så därför känns det extra viktigt att faktiskt vara där.

Ikväll blir det date night här hemma och jag står för middagen. Får se vad jag hittar på. Nu kaffe och nyhetsmorgon. Ha en underbar onsdag!

 

 


Annonser:
Stronger

Bubbleroom

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?