Annons: Shoppa min stil

Väska
Blus
Kofta
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Stövel
Kappa
Klänning
Vit blus
Klännning
Kappa
Byxor
Kavaj
Pullover
Tröja
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
Väska
Kjol
Väska
Byxor
Sneakers
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Boots
Stickad klänning
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Knytblus
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Byxor
Halsduk
Bag
Cardigan
Klänning
T-shirt
Väska
Skjortklänning
Väska
Pullover
Väska
Rosa kostymbyxor
Jeans
Kavaj
Kofta
Kappa
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Klänning
Kjol
Kappa
Slacks
Knytblus
Kavaj
Klänning
Linne
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Blus
T-shirt
Cape
Kappa
Skinnkjol
Slipover
Pälsjacka
Manolo Blahnik
Väska
Blus
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Tröja
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Kjol
Väska
Väst
Klänning
Väska
Linne
Väska
Linne
Basker
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Klännning
Kofta
Kjol
T-shirt
Ankelboots
Byxor
Kavaj
Tröja
Kavaj
37   225
65   445
30   395
33   384
23   298

Jag har blivit bekväm

Hej fina. Idag blir det en dag på kontoret så idag fick man gå upp och sminka sig, hehe. Känner att jag har blivit lite bekväm av mig av att jobba hemifrån. Sminkar mig aldrig om jag inte ska ha videomöte typ. Ofta kommer jag på kanske tio minuter innan videomöte att jag inte gjort mig iordning och får stressa med smink och kläder. Jag brukar även sova lite längre och äta frukost lite längre då jag slipper ta mig någonstans. Men idag känns det skönt att göra sig iordning och ta på lite finare kläder.

Igår var jag hemma och det börjar bli en hel del att göra på jobb igen. På kvällen var det årsstämma i bostadsrättsföreningen. I år satt vi utomhus på grund av Covid-19 men det gick hur bra som helst. Carl sitter i styrelsen och jag tycker faktiskt att det är lite spännande att vara med på mötet för att höra lite hur det går för föreningen, nya projekt, nyinflyttade med mera. Vi är en ganska lite förening så därför känns det extra viktigt att faktiskt vara där.

Ikväll blir det date night här hemma och jag står för middagen. Får se vad jag hittar på. Nu kaffe och nyhetsmorgon. Ha en underbar onsdag!

 

 


Annonser:
Stronger

Bubbleroom

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?