Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Kofta
Kostymbyxa
Skjorta
Skjortklänning
T-shirt
Grå kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Tröja
Kofta
Väska
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Pullover
Pullover
Cardigan
Klänning
Väska
Satinkjol
Kavaj
Basker
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Väst
Klänning
Slipover
Kofta
Skjorta
Bag
Klänning
Kjol
Skjorta
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Tröja
Kofta
Blus
Väska
Vit blus
Kappa
Sneakers
Byxor
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Knytblus
Kjol
Knytblus
Tröja
Blus
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Cape
Väska
Kappa
Pullover
Väska
Byxor
Kofta
Slacks
Kavaj
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Skjorta
Kofta
T-shirt
Väska
Klännning
Kofta
Kofta
Klänning
Halsduk
Stövel
Väska
Jeans
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Linne
Boots
T-shirt
Kappa
Manolo Blahnik
Kjol
Linne
Kjol
Blus
Klänning
Linne
Väska
Kjol
Kofta
Klännning
Kappa
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Stickad klänning
21   182
97   291
67   405
89   461
66   583

Träningskläder för kvinnor

Träningskläder för kvinnor
Annons: Blogginlägget är reklam för Stronger

Hej fina. Som ni vet satsar jag mycket på min träning och framför allt löpning just nu och har väl gjort det senaste året egentligen. Jag känner mig riktigt stolt över mig själv då jag för ett år sedan sprang 3 km och blev helt slut och nu kan jag springa över 10 km utan problem.

Nu har jag även inlett ett samarbete med Stronger som erbjuder träningskläder för kvinnor. De inspireras av kvinnor som vågar följa sina hjärtan och leva ut sina drömmar. Starka kvinnor helt enkelt. Träningskläderna är både fina och sköna. Jag valde klassiskt svarta tights och långärmad topp i min senaste beställning men vågar man lite extra finns det superfina riktigt färgglada kollektioner.

Just nu får du 20% rabattt på deras sortiment när du anger koden busck20 . Shoppa här.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?