Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Kappa
T-shirt
Kofta
Kofta
Skjorta
Stickad klänning
Väska
Boots
Vit blus
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Skinnkjol
Väska
Linne
Cape
Kjol
Slipover
Blus
Pullover
Kappa
Stövel
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Knytblus
Satinkjol
T-shirt
Jacka
Sneakers
Klänning
Väska
Byxor
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Skjorta
Halsduk
Jeans
Klännning
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Jacka
Klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klännning
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Pullover
Byxor
örhängen
Cardigan
Kappa
Linne
Kavaj
Väska
Klänning
Slacks
Kofta
Klänning
Väst
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Väska
Klänning
Kofta
Slingbacks
Kofta
Linne
Kofta
Byxor
T-shirt
Väska
Klänning
Blus
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Tröja
Skjorta
Tröja
Blus
Skjortklänning
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Tröja
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kavaj
Kjol
Basker
Bag
Kofta
Klänning
Pullover
Väska
Kjol
Kappa
Ankelboots
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Halsduk
Kappa
Kappa
Kofta
Pullover
Blus
Klänning
Väska
2   14
55   371
24   419
37   335
37   410

Träningskläder för kvinnor

Träningskläder för kvinnor
Annons: Blogginlägget är reklam för Stronger

Hej fina. Som ni vet satsar jag mycket på min träning och framför allt löpning just nu och har väl gjort det senaste året egentligen. Jag känner mig riktigt stolt över mig själv då jag för ett år sedan sprang 3 km och blev helt slut och nu kan jag springa över 10 km utan problem.

Nu har jag även inlett ett samarbete med Stronger som erbjuder träningskläder för kvinnor. De inspireras av kvinnor som vågar följa sina hjärtan och leva ut sina drömmar. Starka kvinnor helt enkelt. Träningskläderna är både fina och sköna. Jag valde klassiskt svarta tights och långärmad topp i min senaste beställning men vågar man lite extra finns det superfina riktigt färgglada kollektioner.

Just nu får du 20% rabattt på deras sortiment när du anger koden busck20 . Shoppa här.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?