Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
Kappa
Klänning
Kjol
Klännning
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
Jeans
Cardigan
Klänning
Kavaj
Blå klänning
Linne
Knytblus
Knytblus
Kofta
Jeansjacka
Väska
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Grön klänning
Klänning
Väska
Pullover
Kofta
Kavaj
Slacks
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Ankelboots
Väska
Kofta
T-shirt
Tröja
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kavaj
Pullover
Slingbacks
Klänning
Väska
Pullover
Skjorta
Kappa
Kjol
Klänning
Kostymbyxa
Knytblus
Kappa
Basker
Kofta
T-shirt
Pullover
T-shirt
Kappa
Kofta
Skjorta
Grå kavaj
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kavaj
Byxor
Kofta
Byxor
Slipover
Kjol
Svarta jeans
Kavaj
Blus
Cardigan
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Halsduk
Väska
Klänning
Kjol
Linne med spets
T-shirt
Väska
Blus
Kjol
Skjortklänning
Sneakers
Boots
Kavaj
Sandaler
Tröja
Linne
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Väska
Bag
Klänning
Cape
Tröja
Byxor
T-shirt
Manolo Blahnik
Rosa kostymbyxor
Väst
Satinkjol
Kofta
Klännning
Väska
Kofta
Kofta
Blus
Skjorta
Plisserad kjol
T-shirt
Satinkjol
Kjol
T-shirt
Plisserad kjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Stövel
Vit blus
Väska
Klänning
Pälsjacka
Linne
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
75   382
95   534
72   471
79   377
75   329

Träningskläder för kvinnor

Träningskläder för kvinnor
Annons: Blogginlägget är reklam för Stronger

Hej fina. Som ni vet satsar jag mycket på min träning och framför allt löpning just nu och har väl gjort det senaste året egentligen. Jag känner mig riktigt stolt över mig själv då jag för ett år sedan sprang 3 km och blev helt slut och nu kan jag springa över 10 km utan problem.

Nu har jag även inlett ett samarbete med Stronger som erbjuder träningskläder för kvinnor. De inspireras av kvinnor som vågar följa sina hjärtan och leva ut sina drömmar. Starka kvinnor helt enkelt. Träningskläderna är både fina och sköna. Jag valde klassiskt svarta tights och långärmad topp i min senaste beställning men vågar man lite extra finns det superfina riktigt färgglada kollektioner.

Just nu får du 20% rabattt på deras sortiment när du anger koden busck20 . Shoppa här.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?