Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Vit blus
Manolo Blahnik
Klänning
Klännning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Kjol
Pullover
Skjorta
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Skjortklänning
Kavaj
Tröja
Klänning
Kofta
Kofta
Pullover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Slipover
Bag
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Väska
Kostymbyxa
Boots
Väska
Skjorta
Väska
Kjol
Skjorta
Byxor
Väst
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Byxor
Grå kavaj
T-shirt
Tröja
Linne
Väska
Kjol
Kjol
Kappa
Klänning
Kofta
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Väska
Knytblus
Kjol
Klänning
T-shirt
Slacks
Kofta
Cardigan
Väska
Stövel
Kofta
Klänning
Linne
Klännning
Jeans
Kappa
Väska
Pullover
Väska
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Kappa
Basker
Byxor
Blus
Knytblus
Kavaj
Väska
T-shirt
Kappa
Blus
Väska
Blus
Kappa
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Satinkjol
Linne
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Pälsjacka
Väska
Kofta
Kappa
Halsduk
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Byxor
Skjorta
Kofta
Cape
Ankelboots
Tröja
64   235
42   304
65   452
30   399
33   388

Träningskläder för kvinnor

Träningskläder för kvinnor
Annons: Blogginlägget är reklam för Stronger

Hej fina. Som ni vet satsar jag mycket på min träning och framför allt löpning just nu och har väl gjort det senaste året egentligen. Jag känner mig riktigt stolt över mig själv då jag för ett år sedan sprang 3 km och blev helt slut och nu kan jag springa över 10 km utan problem.

Nu har jag även inlett ett samarbete med Stronger som erbjuder träningskläder för kvinnor. De inspireras av kvinnor som vågar följa sina hjärtan och leva ut sina drömmar. Starka kvinnor helt enkelt. Träningskläderna är både fina och sköna. Jag valde klassiskt svarta tights och långärmad topp i min senaste beställning men vågar man lite extra finns det superfina riktigt färgglada kollektioner.

Just nu får du 20% rabattt på deras sortiment när du anger koden busck20 . Shoppa här.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?