Annons: Shoppa min stil

Vit blus
Skjorta
Väska
Cardigan
Body
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Kofta
Byxor
Klännning
Pälsjacka
Svarta jeans
T-shirt
Cardigan
Blus
Pullover
Kavaj
Kappa
Väska
Kappa
Grön klänning
Linne
Skjorta
Kofta
Slipover vit
Väska
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Väst
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Kjol
Kjol
Blå klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kjol
Knytblus
Klänning
Klänning
Bag
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Skjortklänning
Linne
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Kjol
Kavaj
Halsduk
Klänning
Plisserad kjol
Kjol
Slingbacks
Kofta
Sneakers
Byxor
Stövel
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Blus
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Blå knytblus
Stickad klänning
Kappa
Klänning
Knytblus
Kofta
Linne med spets
Kavaj
Kofta
Cape
T-shirt
Väska
Plisserad kjol
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Ankelboots
Basker
Klänning
Boots
Kofta
Kofta
Kavaj
Jeans
Slipover
Blus
Skjorta
Kavaj
Kappa
Manolo Blahnik
Stickad klänning
Kavaj
T-shirt
Pullover
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Slacks
Skjorta
Sandaler
Tröja
Klänning
Slipover
Kofta
Skjorta
Grå kavaj
Kavaj
Pullover
T-shirt
Gucciskärp
Satinkjol
Blus
Klänning
Topp
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kappa
Kofta
Klännning
Linne
Klänning
Kavaj
Slipover
Knytblus
Kofta
Väska
Skjorta
Tröja
Kjol
Slipover
Kappa
Kjol
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
Cape
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning

Njutning och plåga – min träning 19 och 21 maj

Hej fina. Så skönt med ledig dag mitt i veckan. I tisdags gav jag mig ut på ett löparpass och det var verkligen så skönt! Det var bra temperatur och kroppen kändes stark så jag kunde verkligen njuta av mina tio kilometer. Jag sprang i lite lugnare takt just för att få ett sådant där njutarpass. Det behövs då och då.

Idag var planen att springa 5 kilometer och till skillnad från förra passet var detta en riktig plåga. Det var närmare tjugo grader ute så det fick bli intervaller för att orka i värmen. Jag försökte i alla fall springa snabbt och lyckades ändå hålla en bra fart. Jag sprang först 2,5 kilometer och sedan intervaller där jag sprang snabbt 500 m och sedan stannade och fortsatte på samma sätt. Plågsamt men man ångrar ju faktiskt aldrig ett träningspass! 🙂 Det kändes himla skönt efteråt.

Då det var fint väder gick jag till parken senare under eftermiddagen. Låg på en filt, läste Elle och lyssnade på P3 Dokumentär. Nu har jag precis ätit en sen lunch. Carl är ute på cykeltur och kommer hem ikväll.

Hoppas ni njuter av denna torsdag!

Följ:

Kommentera


Looking for Something?