Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjortklänning
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Byxor
Kofta
Klännning
Klännning
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Slacks
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
Knytblus
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Linne
Väska
Vit blus
Basker
Pullover
Knytblus
Tröja
Väska
Väska
Cardigan
T-shirt
Kappa
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kjol
Väska
Slipover
Kofta
Väska
Cape
Kavaj
Satinkjol
Pullover
Kavaj
Kappa
Linne
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Kappa
Skjorta
Kjol
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Ankelboots
Väska
Väska
Klänning
Sneakers
Väska
Slingbacks
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Väst
Kofta
Kappa
Kofta
Halsduk
Klänning
Klänning
Linne
T-shirt
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Jeans
Pullover
Blus
Bag
T-shirt
Väska
Klänning
Skjorta
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Pälsjacka
Blus
Blus
Klänning
Byxor
39   255
44   416
37   407
38   415
61   472

Njutning och plåga – min träning 19 och 21 maj

Hej fina. Så skönt med ledig dag mitt i veckan. I tisdags gav jag mig ut på ett löparpass och det var verkligen så skönt! Det var bra temperatur och kroppen kändes stark så jag kunde verkligen njuta av mina tio kilometer. Jag sprang i lite lugnare takt just för att få ett sådant där njutarpass. Det behövs då och då.

Idag var planen att springa 5 kilometer och till skillnad från förra passet var detta en riktig plåga. Det var närmare tjugo grader ute så det fick bli intervaller för att orka i värmen. Jag försökte i alla fall springa snabbt och lyckades ändå hålla en bra fart. Jag sprang först 2,5 kilometer och sedan intervaller där jag sprang snabbt 500 m och sedan stannade och fortsatte på samma sätt. Plågsamt men man ångrar ju faktiskt aldrig ett träningspass! 🙂 Det kändes himla skönt efteråt.

Då det var fint väder gick jag till parken senare under eftermiddagen. Låg på en filt, läste Elle och lyssnade på P3 Dokumentär. Nu har jag precis ätit en sen lunch. Carl är ute på cykeltur och kommer hem ikväll.

Hoppas ni njuter av denna torsdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?