Annons: Shoppa min stil

Klännning
Blus
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Blus
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Slacks
Linne
Väska
Cape
Skjorta
Pullover
Kofta
Väska
Pullover
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Slipover
Jeans
Kappa
Tröja
Kavaj
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väst
Knytblus
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Skjorta
Bag
Kappa
Klänning
Kavaj
Knytblus
Pälsjacka
Tröja
Skjortklänning
Kjol
Väska
Byxor
Väska
Kofta
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Linne
Tröja
Sneakers
Byxor
Kavaj
Byxor
T-shirt
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Byxor
Kjol
Kjol
T-shirt
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Slingbacks
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
T-shirt
T-shirt
Vit blus
Cardigan
Kappa
Blus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kappa
Kappa
Boots
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kjol
Skjorta
Knytblus
Stickad klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Satinkjol
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Basker
Kjol
Klänning
T-shirt
Halsduk
Pullover
Väska
Kavaj
Stövel
Väska
53   314
67   370
42   393
20   304
76   470

Njutning och plåga – min träning 19 och 21 maj

Hej fina. Så skönt med ledig dag mitt i veckan. I tisdags gav jag mig ut på ett löparpass och det var verkligen så skönt! Det var bra temperatur och kroppen kändes stark så jag kunde verkligen njuta av mina tio kilometer. Jag sprang i lite lugnare takt just för att få ett sådant där njutarpass. Det behövs då och då.

Idag var planen att springa 5 kilometer och till skillnad från förra passet var detta en riktig plåga. Det var närmare tjugo grader ute så det fick bli intervaller för att orka i värmen. Jag försökte i alla fall springa snabbt och lyckades ändå hålla en bra fart. Jag sprang först 2,5 kilometer och sedan intervaller där jag sprang snabbt 500 m och sedan stannade och fortsatte på samma sätt. Plågsamt men man ångrar ju faktiskt aldrig ett träningspass! 🙂 Det kändes himla skönt efteråt.

Då det var fint väder gick jag till parken senare under eftermiddagen. Låg på en filt, läste Elle och lyssnade på P3 Dokumentär. Nu har jag precis ätit en sen lunch. Carl är ute på cykeltur och kommer hem ikväll.

Hoppas ni njuter av denna torsdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?