Annons: Shoppa min stil

Spegel
Klänning
örhängen
Väska
Kjol
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Basker
Kofta
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Sneakers
T-shirt
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Tröja
Kappa
Väska
Kappa
Knytblus
Pullover
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Jeans
Kånken
Kjol
Pälsjacka
Klänning
Skjorta
Kappa
Väst
Slipover
Steamer
Väska
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Louis Vuitton väska
Kofta
Linne
Blus
Tory Burch
Kavaj
Vit blus
Byxor
Klänning
Klänning
Kavaj
Stövel
Tröja
Skjorta
Blus
Cardigan
Väska
Slingbacks
Klänning
Byxor
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Cape
Boots
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Klännning
Byxor
Kjol
Kavaj
Klänning
Stenströms cardigan
Kofta
Skjorta
Kappa
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Byxor
Slacks
Klänning
Jacka
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Halsduk
Kjol
Skjorta
Linne
Pullover
T-shirt
Bag
Kjol
Ankelboots
T-shirt
Kofta
Kappa
Kostymbyxa
Klänning
Halsduk
Klänning
Blus
Skjorta
Skinnkjol
Väska
Ganni diadem
Väska
Kavaj
T-shirt
Jacka
Moschino väska
Kavaj
Linne
Klänning
Knytblus
Kavaj
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Tröja
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kappa
Klänning
Pullover
Skjorta
T-shirt
Klänning
Grå kavaj
47   343
68   460
74   524
55   495
44   472

Njutning och plåga – min träning 19 och 21 maj

Hej fina. Så skönt med ledig dag mitt i veckan. I tisdags gav jag mig ut på ett löparpass och det var verkligen så skönt! Det var bra temperatur och kroppen kändes stark så jag kunde verkligen njuta av mina tio kilometer. Jag sprang i lite lugnare takt just för att få ett sådant där njutarpass. Det behövs då och då.

Idag var planen att springa 5 kilometer och till skillnad från förra passet var detta en riktig plåga. Det var närmare tjugo grader ute så det fick bli intervaller för att orka i värmen. Jag försökte i alla fall springa snabbt och lyckades ändå hålla en bra fart. Jag sprang först 2,5 kilometer och sedan intervaller där jag sprang snabbt 500 m och sedan stannade och fortsatte på samma sätt. Plågsamt men man ångrar ju faktiskt aldrig ett träningspass! 🙂 Det kändes himla skönt efteråt.

Då det var fint väder gick jag till parken senare under eftermiddagen. Låg på en filt, läste Elle och lyssnade på P3 Dokumentär. Nu har jag precis ätit en sen lunch. Carl är ute på cykeltur och kommer hem ikväll.

Hoppas ni njuter av denna torsdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?