Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Jeans
Blus
Skjorta
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Pullover
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kofta
Skjorta
Kjol
Klännning
Kofta
Slipover
Kavaj
Klänning
Skjorta
Grå kavaj
Väska
Byxor
Klänning
Linne med spets
T-shirt
Plisserad kjol
Slingbacks
Väska
Klänning
Väska
Grön klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Klännning
Byxor
Klänning
Sandaler
Jeansjacka
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Satinkjol
Ankelboots
Kavaj
Cape
Väska
Kjol
Bag
Kappa
Vit blus
Knytblus
T-shirt
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Stövel
Kofta
Tröja
Kjol
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kjol
Pullover
Klänning
Satinkjol
Slacks
Kofta
Kavaj
Boots
Skjortklänning
Skjorta
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Linne
Kappa
Kofta
T-shirt
Klänning
Skinnkjol
Kjol
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Manolo Blahnik
Väska
Väska
T-shirt
Tröja
Väska
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Svarta jeans
Kofta
Blå klänning
T-shirt
Väska
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
Klänning
Byxor
Cardigan
Väska
Kofta
Halsduk
Byxor
Linne
Kavaj
Sneakers
Kofta
Väst
Klänning
Tröja
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Kavaj
Väska
Linne
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kjol
Skjorta
Basker
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Njutning och plåga – min träning 19 och 21 maj

Hej fina. Så skönt med ledig dag mitt i veckan. I tisdags gav jag mig ut på ett löparpass och det var verkligen så skönt! Det var bra temperatur och kroppen kändes stark så jag kunde verkligen njuta av mina tio kilometer. Jag sprang i lite lugnare takt just för att få ett sådant där njutarpass. Det behövs då och då.

Idag var planen att springa 5 kilometer och till skillnad från förra passet var detta en riktig plåga. Det var närmare tjugo grader ute så det fick bli intervaller för att orka i värmen. Jag försökte i alla fall springa snabbt och lyckades ändå hålla en bra fart. Jag sprang först 2,5 kilometer och sedan intervaller där jag sprang snabbt 500 m och sedan stannade och fortsatte på samma sätt. Plågsamt men man ångrar ju faktiskt aldrig ett träningspass! 🙂 Det kändes himla skönt efteråt.

Då det var fint väder gick jag till parken senare under eftermiddagen. Låg på en filt, läste Elle och lyssnade på P3 Dokumentär. Nu har jag precis ätit en sen lunch. Carl är ute på cykeltur och kommer hem ikväll.

Hoppas ni njuter av denna torsdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?