Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Kjol
Svarta jeans
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Halsduk
Kavaj
Boots
Klänning
Klänning
Skjorta
Slipover vit
Väska
Väska
Cardigan
Klänning
Klänning
Body
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
Satinkjol
Kofta
Väska
Stickad klänning
Väska
Kofta
Cape
Klänning
Kofta
Kjol
Gucciskärp
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Blus
Satinkjol
Väska
Kavaj
Kjol
Pullover
Väska
Klänning
Kjol
Grön klänning
Vit blus
Tröja
Skjortklänning
Kavaj
Linne med spets
Väska
Basker
Byxor
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Byxor
Skjorta
Slacks
Klänning
Blus
Linne
Plisserad kjol
Klännning
Väska
T-shirt
Kappa
Grå kavaj
Slingbacks
Kofta
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
Stövel
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Slipover
Klänning
Pullover
Slipover
Kavaj
Slipover
Kjol
Klänning
Blus
Väska
Bag
T-shirt
Kappa
Skjorta
Cape
Kappa
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Sandaler
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Skinnkjol
T-shirt
Kjol
Pullover
Kavaj
Blå klänning
T-shirt
Kjol
Kappa
Kjol
Rosa kostymbyxor
Tröja
Blå knytblus
Kjol
Tröja
Kavaj
Skjorta
Kappa
Klänning
Skjorta
Sneakers
Kavaj
Kappa
Knytblus
Klännning
Slipover
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Väst
Väska
Ankelboots
Kostymbyxa
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Jeans
Klänning
Klänning
T-shirt
Linne
Klänning
Kofta
Kofta
Blus
Linne
Kofta
Klänning
Kavaj
Manolo Blahnik
Väska
Byxor
Topp
Väska
Kofta

Designa egen studentmössa

Designa egen studentmössa
– Annons: Blogginlägget är i samarbete med Galio 

Hej fina läsare. Hoppas att allt är bra med er idag. Som ni kanske har märket är jag väldigt nostalgisk av mig som person. Jag älskar att tänka tillbaka på positiva upplevelser jag varit med om i mitt liv. Något jag ofta tänker tillbaka på är gymnasietiden och framför allt det sista året med allt kring studenten. Jag tog studenten 2007 så det är ju ett bra tag sedan men jag minns verkligen hur kul det var. Jag och några vänner åkte på studentresa veckan innan själva studenten och sedan var det studentdagen och bal såklart. Så mycket roligt som hände i samband med min student.

Jag minns känslan när man haft sin sista lektion, tog emot sitt slutbetyg, gick och sjöng i studenttåg genom centrala Hudiksvall, grattades av familj, släkt och vänner och sedan alla festligheter. Något som känns väldigt viktigt med student är ju att ha en studentmössa. Man kan ju tro att det bara finns en sort och att det bara är att klicka hem men riktigt så enkelt är det inte. Och personligen tycker jag att man ska ta sig tid att få sin studentmössa precis som man vill ha den. På min student kände jag verkligen att det var viktigt att kunna skräddarsy och designa själva studentmössan precis som jag ville ha det. Jag valde då att skriva ”Maria” och ”Sp3b” som var namnet på min klass.

Genom det svenska varumärket Galio of Sweden kan man idag ännu mer skräddarsy sin studentmössa vilket verkligen ger det lilla extra för hela studentupplevelsen. Galio of Sweden erbjuder ett helhetskoncept för studentelever och brinner verkligen för att erbjuda kvalitativa och miljövänliga alternativ när det kommer till studentmössor. Genom sina samarbetspartners blir deras erbjudande inom studentfirande komplett.

Galio erbjuder en enkel webbtjänst där man, som jag skrev, kan skräddarsy designen på sin studentmössa. Jag testade tjänsten själv och skapade den studentmössa som jag hade valt idag. Man kan verkligen välja hur mycket som helst. Du väljer såklart din storlek och sedan kan man välja text man vill ha fram, bak, i nacken, i foldern. Där hade jag idag valt att ha hela mitt namn Maria Busck och namnet på min klass där fram. Där bak hade jag velat ha årtalet. Sedan kan man också välja att ha strimma vid skärmen och i så fall vilken färg. Man kan även välja färg på mössbandet och om man vill ha en symbol på toppen. Ja ni hör ju man kan välja hur mycket som helst! :).

Något jag hade gjort om jag skulle beställa min studentmössa idag är att ändra design på kokard där fram på mössan. Istället för tyg hade jag valt att ha guldstrass med marinblå sten. Nedan ser ni hur jag designat min studentmössa. Om ni själva ska ta studenten eller känner någon som ska rekommenderar jag verkligen att testa Galio och deras smidiga webbtjänst för att få studentmössan precis som man vill ha den. Bjuder även på ett par bilder på mig från studenten, haha:).

designa egen studentmössa


 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Uni
  20 maj, 2020 / 07:24

  Tog inte du studenten 2007 som alla andra 88or? 😉

  • Maria
   20 maj, 2020 / 08:16

   Haha jo! Tack ?

Kommentera


Looking for Something?