Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Tröja
Cardigan
Klänning
T-shirt
Väska
Cape
Knytblus
Blus
Kofta
Kappa
Klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Jacka
Ganni diadem
Skjorta
Kofta
T-shirt
Kappa
Klänning
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
Skjorta
Tory Burch
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Halsduk
Jacka
Kjol
Basker
Klänning
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Skjortklänning
Kånken
Väska
Väska
Slingbacks
Jeans
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Kofta
Halsduk
Klännning
Stövel
Rosa kostymbyxor
Väska
Steamer
Stenströms cardigan
Blus
Klänning
Bag
Tröja
Skjorta
Kofta
Spegel
Byxor
T-shirt
Louis Vuitton väska
Väska
Kofta
Väska
Slacks
Kavaj
Skjorta
Sneakers
T-shirt
Skjorta
Kostymbyxa
Kjol
Kavaj
Skinnkjol
Väst
Kjol
Kjol
Klänning
Pullover
T-shirt
Kofta
Kjol
Pälsjacka
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Blus
Kappa
T-shirt
Klänning
Pullover
Moschino väska
Pullover
Linne
Klännning
Knytblus
Kofta
T-shirt
Pullover
Byxor
Klänning
Boots
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
Kofta
Slipover
Kofta
Kappa
Kappa
Kavaj
örhängen
Kjol
Kavaj
Knytblus
29   342
68   459
74   524
55   495
44   472

Designa egen studentmössa

Designa egen studentmössa
– Annons: Blogginlägget är i samarbete med Galio 

Hej fina läsare. Hoppas att allt är bra med er idag. Som ni kanske har märket är jag väldigt nostalgisk av mig som person. Jag älskar att tänka tillbaka på positiva upplevelser jag varit med om i mitt liv. Något jag ofta tänker tillbaka på är gymnasietiden och framför allt det sista året med allt kring studenten. Jag tog studenten 2007 så det är ju ett bra tag sedan men jag minns verkligen hur kul det var. Jag och några vänner åkte på studentresa veckan innan själva studenten och sedan var det studentdagen och bal såklart. Så mycket roligt som hände i samband med min student.

Jag minns känslan när man haft sin sista lektion, tog emot sitt slutbetyg, gick och sjöng i studenttåg genom centrala Hudiksvall, grattades av familj, släkt och vänner och sedan alla festligheter. Något som känns väldigt viktigt med student är ju att ha en studentmössa. Man kan ju tro att det bara finns en sort och att det bara är att klicka hem men riktigt så enkelt är det inte. Och personligen tycker jag att man ska ta sig tid att få sin studentmössa precis som man vill ha den. På min student kände jag verkligen att det var viktigt att kunna skräddarsy och designa själva studentmössan precis som jag ville ha det. Jag valde då att skriva “Maria” och “Sp3b” som var namnet på min klass.

Genom det svenska varumärket Galio of Sweden kan man idag ännu mer skräddarsy sin studentmössa vilket verkligen ger det lilla extra för hela studentupplevelsen. Galio of Sweden erbjuder ett helhetskoncept för studentelever och brinner verkligen för att erbjuda kvalitativa och miljövänliga alternativ när det kommer till studentmössor. Genom sina samarbetspartners blir deras erbjudande inom studentfirande komplett.

Galio erbjuder en enkel webbtjänst där man, som jag skrev, kan skräddarsy designen på sin studentmössa. Jag testade tjänsten själv och skapade den studentmössa som jag hade valt idag. Man kan verkligen välja hur mycket som helst. Du väljer såklart din storlek och sedan kan man välja text man vill ha fram, bak, i nacken, i foldern. Där hade jag idag valt att ha hela mitt namn Maria Busck och namnet på min klass där fram. Där bak hade jag velat ha årtalet. Sedan kan man också välja att ha strimma vid skärmen och i så fall vilken färg. Man kan även välja färg på mössbandet och om man vill ha en symbol på toppen. Ja ni hör ju man kan välja hur mycket som helst! :).

Något jag hade gjort om jag skulle beställa min studentmössa idag är att ändra design på kokard där fram på mössan. Istället för tyg hade jag valt att ha guldstrass med marinblå sten. Nedan ser ni hur jag designat min studentmössa. Om ni själva ska ta studenten eller känner någon som ska rekommenderar jag verkligen att testa Galio och deras smidiga webbtjänst för att få studentmössan precis som man vill ha den. Bjuder även på ett par bilder på mig från studenten, haha:).

designa egen studentmössa


 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Uni
  20 maj, 2020 / 07:24

  Tog inte du studenten 2007 som alla andra 88or? 😉

  • Maria
   20 maj, 2020 / 08:16

   Haha jo! Tack ?

Kommentera


Söker du efter något?