Annons: Shoppa min stil

Slipover
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Slacks
Skjorta
Pullover
Klänning
Kofta
Kjol
Skinnkjol
Blus
Blå klänning
Kavaj
Kjol
Kjol
Kappa
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Väska
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Vit blus
Kofta
Pullover
Cardigan
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Blus
Knytblus
Sandaler
Väska
Kavaj
Sneakers
Skjorta
Jeans
Kofta
Kjol
Skjorta
Klännning
Väska
Kavaj
Svarta jeans
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Klännning
Byxor
Linne
Tröja
Kjol
Klänning
Linne
Byxor
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
Klänning
Bag
Knytblus
Stickad klänning
T-shirt
T-shirt
Byxor
Kofta
T-shirt
Pälsjacka
Stövel
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Tröja
Skjortklänning
T-shirt
Jeansjacka
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Tröja
Halsduk
Skjorta
Väst
Väska
Skjorta
Väska
Blus
Kofta
Byxor
Kappa
Plisserad kjol
Grön klänning
Basker
Boots
T-shirt
Kofta
Klänning
Cardigan
Kofta
Väska
Pullover
Kofta
Linne med spets
Plisserad kjol
Skjorta
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Linne
Manolo Blahnik
Knytblus
Skjorta
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Cape
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Kappa
Väska
Pullover
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kappa
38   234
41   310
55   372
21   206
54   331

Designa egen studentmössa

Designa egen studentmössa
– Annons: Blogginlägget är i samarbete med Galio 

Hej fina läsare. Hoppas att allt är bra med er idag. Som ni kanske har märket är jag väldigt nostalgisk av mig som person. Jag älskar att tänka tillbaka på positiva upplevelser jag varit med om i mitt liv. Något jag ofta tänker tillbaka på är gymnasietiden och framför allt det sista året med allt kring studenten. Jag tog studenten 2007 så det är ju ett bra tag sedan men jag minns verkligen hur kul det var. Jag och några vänner åkte på studentresa veckan innan själva studenten och sedan var det studentdagen och bal såklart. Så mycket roligt som hände i samband med min student.

Jag minns känslan när man haft sin sista lektion, tog emot sitt slutbetyg, gick och sjöng i studenttåg genom centrala Hudiksvall, grattades av familj, släkt och vänner och sedan alla festligheter. Något som känns väldigt viktigt med student är ju att ha en studentmössa. Man kan ju tro att det bara finns en sort och att det bara är att klicka hem men riktigt så enkelt är det inte. Och personligen tycker jag att man ska ta sig tid att få sin studentmössa precis som man vill ha den. På min student kände jag verkligen att det var viktigt att kunna skräddarsy och designa själva studentmössan precis som jag ville ha det. Jag valde då att skriva “Maria” och “Sp3b” som var namnet på min klass.

Genom det svenska varumärket Galio of Sweden kan man idag ännu mer skräddarsy sin studentmössa vilket verkligen ger det lilla extra för hela studentupplevelsen. Galio of Sweden erbjuder ett helhetskoncept för studentelever och brinner verkligen för att erbjuda kvalitativa och miljövänliga alternativ när det kommer till studentmössor. Genom sina samarbetspartners blir deras erbjudande inom studentfirande komplett.

Galio erbjuder en enkel webbtjänst där man, som jag skrev, kan skräddarsy designen på sin studentmössa. Jag testade tjänsten själv och skapade den studentmössa som jag hade valt idag. Man kan verkligen välja hur mycket som helst. Du väljer såklart din storlek och sedan kan man välja text man vill ha fram, bak, i nacken, i foldern. Där hade jag idag valt att ha hela mitt namn Maria Busck och namnet på min klass där fram. Där bak hade jag velat ha årtalet. Sedan kan man också välja att ha strimma vid skärmen och i så fall vilken färg. Man kan även välja färg på mössbandet och om man vill ha en symbol på toppen. Ja ni hör ju man kan välja hur mycket som helst! :).

Något jag hade gjort om jag skulle beställa min studentmössa idag är att ändra design på kokard där fram på mössan. Istället för tyg hade jag valt att ha guldstrass med marinblå sten. Nedan ser ni hur jag designat min studentmössa. Om ni själva ska ta studenten eller känner någon som ska rekommenderar jag verkligen att testa Galio och deras smidiga webbtjänst för att få studentmössan precis som man vill ha den. Bjuder även på ett par bilder på mig från studenten, haha:).

designa egen studentmössa


 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Uni
  20 maj, 2020 / 07:24

  Tog inte du studenten 2007 som alla andra 88or? 😉

  • Maria
   20 maj, 2020 / 08:16

   Haha jo! Tack ?

Kommentera


Söker du efter något?