Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Stövel
Kofta
Skjorta
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Tröja
Pullover
Kofta
Knytblus
Väska
Linne
Blus
Kjol
Knytblus
Tröja
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Väska
Skjorta
Kavaj
Blus
Jeans
Skjorta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Kjol
Satinkjol
Kavaj
Boots
Kjol
T-shirt
Väst
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Klännning
Tröja
Klänning
Klänning
Bag
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Halsduk
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Skinnkjol
Väska
Blus
Kjol
Kofta
Kjol
Kofta
Linne
Byxor
Kappa
Kofta
Klänning
Cardigan
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Slacks
Klännning
Pullover
Väska
Linne
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Basker
Väska
Kostymbyxa
Skjorta
Skjorta
Pälsjacka
Grå kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Cape
T-shirt
Kappa
Kjol
Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Byxor
Slipover
Skjortklänning
Manolo Blahnik
Kofta
Kofta
Pullover
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Vit blus
T-shirt
Kappa
84   325
66   518
45   374
40   425
65   396

Frisör i Malmö

Frisör i Malmö

Hej fina ni. Förra veckan var det äntligen dags för mig att besöka Larsson & Lange och Amanda som är min stylist / frisör i Malmö. Jag har gått till Larsson & Lange i Västra Hamnen ett ganska bra tag nu men detta var första gången med min nya stylist Amanda då min tidigare Lina jobbar på en av Larsson & Langes andra salonger nu. Jag tycker att det är smidigt att gå till Västra Hamnen då det är nära mitt jobb och mitt hem. Dessutom är det en trevlig promenad ut dit och framför allt magisk utsikt från själva salongen.

Jag och Amanda bestämde att vi skulle klippa de slitna topparna men behålla så mycket längd som möjligt. Ja jag vill faktiskt spara ut håret nu, framför allt ha det lite längre till bröllopet, så nu har vi påbörjat det projektet. Vill ju samtidigt att det ska vara bra kvalitet på mitt hår även när det blir längre :). Vi bestämde även att vi skulle göra en massa ljusa slingor. Jag hade världens utväxt då min naturliga hårfärg är brun, men när man gör slingor blir den inte lika tydlig som om man färgat hela håret så jag gillar slingor på det sättet.

Mitt hår tar tid att färga så jag var där i tre timmar. Amanda är väldigt trevlig och professionell. Jag kände mig direkt trygg i hennes händer. Och jag blev verkligen superrnöjd med resultatet. Det ser naturligt och fräscht ut. Hon stylade håret fint också, gjorde fina lockar, innan jag lämnade salongen.

Söker ni en professionell salong / frisör i Malmö rekommenderar jag verkligen Larsson & Lange och Amanda i Västra Hamnen. En massa bilder från mitt besök nedan. Det var väldigt härligt väder ute och då de har stora fönster blev det fint ljus inne i salongen :). Ha en underbar tisdag fina ni!

Larsson & Lange – frisör i Malmö

Så här såg jag ut i håret före 

frisör i malmö

Efter – så nöjd med resultatet!


frisör i malmö

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 19 maj, 2020 / 09:49

  Ohh vart kommer din klänning ifrån? Samt så fint det vart, man vill ha bra förtroende för sin frisyr det är så viktigt.

  • Maria
   19 maj, 2020 / 11:10

   Den kommer från NA-KD 🙂 verkligen viktigt att hitta rätt frisör!

Kommentera


Söker du efter något?