Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Kofta
Kappa
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Klännning
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Kavaj
Manolo Blahnik
Kavaj
Pullover
Kjol
Knytblus
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Väst
Pullover
Byxor
Byxor
Byxor
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Väska
Tröja
Skinnkjol
Boots
Skjorta
Blus
Vit blus
Kjol
Knytblus
Kofta
Linne
Klänning
Väska
T-shirt
Jeans
Pullover
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kavaj
Slipover
Väska
Kofta
Väska
Blus
Satinkjol
Väska
Sneakers
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Bag
Klänning
Kostymbyxa
Byxor
Kjol
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Blus
T-shirt
Väska
Kavaj
Halsduk
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kofta
Kjol
Väska
Grå kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Kjol
Tröja
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Klännning
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Stövel
Väska
Slingbacks
Linne
Väska
Pullover
Cape
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kappa
Tröja
Kavaj
Väska
Slacks
Basker
Linne
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Ankelboots
Klänning
Stickad klänning
87   182
67   303
42   328
66   459
30   403

Frisör i Malmö

Frisör i Malmö

Hej fina ni. Förra veckan var det äntligen dags för mig att besöka Larsson & Lange och Amanda som är min stylist / frisör i Malmö. Jag har gått till Larsson & Lange i Västra Hamnen ett ganska bra tag nu men detta var första gången med min nya stylist Amanda då min tidigare Lina jobbar på en av Larsson & Langes andra salonger nu. Jag tycker att det är smidigt att gå till Västra Hamnen då det är nära mitt jobb och mitt hem. Dessutom är det en trevlig promenad ut dit och framför allt magisk utsikt från själva salongen.

Jag och Amanda bestämde att vi skulle klippa de slitna topparna men behålla så mycket längd som möjligt. Ja jag vill faktiskt spara ut håret nu, framför allt ha det lite längre till bröllopet, så nu har vi påbörjat det projektet. Vill ju samtidigt att det ska vara bra kvalitet på mitt hår även när det blir längre :). Vi bestämde även att vi skulle göra en massa ljusa slingor. Jag hade världens utväxt då min naturliga hårfärg är brun, men när man gör slingor blir den inte lika tydlig som om man färgat hela håret så jag gillar slingor på det sättet.

Mitt hår tar tid att färga så jag var där i tre timmar. Amanda är väldigt trevlig och professionell. Jag kände mig direkt trygg i hennes händer. Och jag blev verkligen superrnöjd med resultatet. Det ser naturligt och fräscht ut. Hon stylade håret fint också, gjorde fina lockar, innan jag lämnade salongen.

Söker ni en professionell salong / frisör i Malmö rekommenderar jag verkligen Larsson & Lange och Amanda i Västra Hamnen. En massa bilder från mitt besök nedan. Det var väldigt härligt väder ute och då de har stora fönster blev det fint ljus inne i salongen :). Ha en underbar tisdag fina ni!

Larsson & Lange – frisör i Malmö

Så här såg jag ut i håret före 

frisör i malmö

Efter – så nöjd med resultatet!


frisör i malmö

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 19 maj, 2020 / 09:49

  Ohh vart kommer din klänning ifrån? Samt så fint det vart, man vill ha bra förtroende för sin frisyr det är så viktigt.

  • Maria
   19 maj, 2020 / 11:10

   Den kommer från NA-KD 🙂 verkligen viktigt att hitta rätt frisör!

Kommentera


Söker du efter något?