Annons: Shoppa min stil

Stickad klänning
Väska
Väst
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Kjol
Knytblus
Slipover
Väska
Satinkjol
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Klännning
Linne
Blus
Skjortklänning
Kofta
Kappa
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
T-shirt
Basker
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Tröja
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Cardigan
Ankelboots
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Blus
Halsduk
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Skjorta
Väska
Pullover
Slacks
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Pullover
Klänning
Kjol
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Byxor
Väska
Knytblus
Slingbacks
T-shirt
Skjorta
Byxor
Kjol
Pullover
Klänning
Linne
Pullover
Blus
Jeans
Blus
Klänning
Bag
Kavaj
Vit blus
Väska
Kjol
Kappa
Sneakers
Knytblus
Cape
Väska
Kjol
Kofta
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kofta
Byxor
Klännning
Kappa
39   252
44   413
37   407
38   415
61   472

Frisör i Malmö

Frisör i Malmö

Hej fina ni. Förra veckan var det äntligen dags för mig att besöka Larsson & Lange och Amanda som är min stylist / frisör i Malmö. Jag har gått till Larsson & Lange i Västra Hamnen ett ganska bra tag nu men detta var första gången med min nya stylist Amanda då min tidigare Lina jobbar på en av Larsson & Langes andra salonger nu. Jag tycker att det är smidigt att gå till Västra Hamnen då det är nära mitt jobb och mitt hem. Dessutom är det en trevlig promenad ut dit och framför allt magisk utsikt från själva salongen.

Jag och Amanda bestämde att vi skulle klippa de slitna topparna men behålla så mycket längd som möjligt. Ja jag vill faktiskt spara ut håret nu, framför allt ha det lite längre till bröllopet, så nu har vi påbörjat det projektet. Vill ju samtidigt att det ska vara bra kvalitet på mitt hår även när det blir längre :). Vi bestämde även att vi skulle göra en massa ljusa slingor. Jag hade världens utväxt då min naturliga hårfärg är brun, men när man gör slingor blir den inte lika tydlig som om man färgat hela håret så jag gillar slingor på det sättet.

Mitt hår tar tid att färga så jag var där i tre timmar. Amanda är väldigt trevlig och professionell. Jag kände mig direkt trygg i hennes händer. Och jag blev verkligen superrnöjd med resultatet. Det ser naturligt och fräscht ut. Hon stylade håret fint också, gjorde fina lockar, innan jag lämnade salongen.

Söker ni en professionell salong / frisör i Malmö rekommenderar jag verkligen Larsson & Lange och Amanda i Västra Hamnen. En massa bilder från mitt besök nedan. Det var väldigt härligt väder ute och då de har stora fönster blev det fint ljus inne i salongen :). Ha en underbar tisdag fina ni!

Larsson & Lange – frisör i Malmö

Så här såg jag ut i håret före 

frisör i malmö

Efter – så nöjd med resultatet!


frisör i malmö

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 19 maj, 2020 / 09:49

  Ohh vart kommer din klänning ifrån? Samt så fint det vart, man vill ha bra förtroende för sin frisyr det är så viktigt.

  • Maria
   19 maj, 2020 / 11:10

   Den kommer från NA-KD 🙂 verkligen viktigt att hitta rätt frisör!

Kommentera


Söker du efter något?