Annons: Shoppa min stil

Byxor
Klänning
Stövel
Cardigan
Kofta
Klänning
Kjol
Kofta
Skjortklänning
Kostymbyxa
Knytblus
Jeans
Kjol
Klänning
Byxor
Klänning
Kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
Kjol
Halsduk
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
Ankelboots
Sneakers
Väst
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Pälsjacka
Linne
Grön klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Jeansjacka
Kjol
Satinkjol
Kofta
Pullover
Väska
Stickad klänning
Klänning
Väska
Väska
Väska
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Vit blus
Svarta jeans
Skjorta
Skjorta
Linne
Kavaj
Knytblus
Klännning
Kappa
Slipover
Klännning
Basker
Kavaj
Kofta
T-shirt
Cape
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Väska
Skinnkjol
Kofta
Blus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Linne med spets
Bag
Väska
T-shirt
Pullover
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Tröja
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
T-shirt
Kjol
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Kappa
Pullover
Blå klänning
Kjol
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
Slingbacks
Satinkjol
Tröja
Kjol
Kappa
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Sandaler
Skjorta
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Linne
Kofta
Kavaj
Boots
Klänning
Kappa
Väska
Blus
Skjorta
Plisserad kjol
Tröja
Klänning
Slacks
Väska
Plisserad kjol
Pullover
T-shirt
Klänning
Cardigan
Kavaj
Väska
Byxor
72   370
95   534
72   471
79   377
75   329

Frisör i Malmö

Frisör i Malmö

Hej fina ni. Förra veckan var det äntligen dags för mig att besöka Larsson & Lange och Amanda som är min stylist / frisör i Malmö. Jag har gått till Larsson & Lange i Västra Hamnen ett ganska bra tag nu men detta var första gången med min nya stylist Amanda då min tidigare Lina jobbar på en av Larsson & Langes andra salonger nu. Jag tycker att det är smidigt att gå till Västra Hamnen då det är nära mitt jobb och mitt hem. Dessutom är det en trevlig promenad ut dit och framför allt magisk utsikt från själva salongen.

Jag och Amanda bestämde att vi skulle klippa de slitna topparna men behålla så mycket längd som möjligt. Ja jag vill faktiskt spara ut håret nu, framför allt ha det lite längre till bröllopet, så nu har vi påbörjat det projektet. Vill ju samtidigt att det ska vara bra kvalitet på mitt hår även när det blir längre :). Vi bestämde även att vi skulle göra en massa ljusa slingor. Jag hade världens utväxt då min naturliga hårfärg är brun, men när man gör slingor blir den inte lika tydlig som om man färgat hela håret så jag gillar slingor på det sättet.

Mitt hår tar tid att färga så jag var där i tre timmar. Amanda är väldigt trevlig och professionell. Jag kände mig direkt trygg i hennes händer. Och jag blev verkligen superrnöjd med resultatet. Det ser naturligt och fräscht ut. Hon stylade håret fint också, gjorde fina lockar, innan jag lämnade salongen.

Söker ni en professionell salong / frisör i Malmö rekommenderar jag verkligen Larsson & Lange och Amanda i Västra Hamnen. En massa bilder från mitt besök nedan. Det var väldigt härligt väder ute och då de har stora fönster blev det fint ljus inne i salongen :). Ha en underbar tisdag fina ni!

Larsson & Lange – frisör i Malmö

Så här såg jag ut i håret före 

frisör i malmö

Efter – så nöjd med resultatet!


frisör i malmö

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 19 maj, 2020 / 09:49

  Ohh vart kommer din klänning ifrån? Samt så fint det vart, man vill ha bra förtroende för sin frisyr det är så viktigt.

  • Maria
   19 maj, 2020 / 11:10

   Den kommer från NA-KD 🙂 verkligen viktigt att hitta rätt frisör!

Kommentera


Söker du efter något?