Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Blus
Kavaj
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Blus
Kavaj
Kjol
Klänning
Gucciskärp
28   222
44   239
38   264
41   323
46   405

Helgen och veckans planer

Hej fina ni. Vilken bra helg jag haft med träning, mys och umgänge med vänner. Igår var Carl iväg och spelade volleybollturnering och jag passade då på att jobba med mitt företag och köra ett yogapass. Vi lagade god wok med nudlar till middag och sedan gjorde Carl rabarberpaj till efterrätt. Får dela recepten med er. Ser att ni uppskattar när jag delar recept så får se till att dela lite fler :).

Nu väntar en lite kortare jobbvecka då det är Kristi Himmelsfärds dag på torsdag. Jag jobbar hemma idag och imorgon, sedan på kontoret på onsdag och hemma igen på fredag. Ska försöka hinna träna en del denna vecka också. Sådant har man lite mer tid för nu när man inte kan hitta på så mycket annat.

Ha en fin start på veckan fina ni! Lite bilder från helgen nedan.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?