Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Kjol
Skjorta
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Kjol
Skjorta
Blus
Gucciskärp
Klänning
15   137
44   181
38   235
41   320
46   402

Helgens planer

God morgon fina ni. Det är galet mycket på jobb nu som jag nämnt ett par gånger här på sistone. Lyckades ändå smita iväg till frisören igår, mer om det i ett annat blogginlägg när jag har lite mer tid. Det var riktigt härligt att få en promenad till Västra Hamnen även om det blåste rejält. Det var ju sommarväder förra helgen men nu har det verkligen blivit kallare igen. Så konstigt med aprilväder i maj.

Jag ser fram emot helg och vi har lite roliga planer. Ska verkligen se till att få in träning också, har inte alls hunnit prioritera det under veckan. Vi ska bland annat på middag hos Erik och Emma som ska bli väldigt trevligt. Man får såklart tänka på Corona och hålla lite avstånd, inte kramas och så vidare.

Nu kaffe och sen börja jobba. Ha en fin fredag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?