Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Blus
Pullover
Bag
Väska
Slingbacks
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Ankelboots
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
Byxor
Slacks
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Cape
T-shirt
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
Knytblus
Grå kavaj
Klänning
Tröja
Kofta
Knytblus
Svarta jeans
Klännning
Grön klänning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Kjol
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Vit blus
Kofta
Klänning
Väska
Knytblus
T-shirt
Jeansjacka
Blus
Kjol
Sneakers
Kjol
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Byxor
Klännning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Blå klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Skjorta
Tröja
Manolo Blahnik
Linne
Kofta
Linne med spets
Kjol
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Basker
Skinnkjol
Halsduk
Kappa
Klänning
Tröja
Blus
Väst
Väska
Kappa
Kofta
Sandaler
Cardigan
Kavaj
Pullover
Stövel
Kjol
Skjortklänning
Satinkjol
Klänning
Kofta
Satinkjol
Väska
Cardigan
Skjorta
Slipover
Klänning
Plisserad kjol
Väska
Kappa
Jeans
T-shirt
Byxor
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Boots
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Byxor
T-shirt
Kappa
Skjorta
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Justeringar på min brudklänning

Hej fina. Igår hade jag en tid hos Skräddarhuset kl 17 för att prata om de justeringar jag vill göra på min brudklänning. Jag köpte ju min klänning begagnad hos Bröllopsbruket där jag verkligen fick ett “yes to the dress” moment. Men dels behöver jag korta längden, justera lite i övre partiet och lite annat småfix.

Jag blev positivt överraskad av hur mycket min sömmerska faktiskt kunde fixa till. Alla mina önskemål går att fixa utan någon större kostnad :). Den kommer att bli mycket bra! Jag lämnade in klänningen till dom då de ska fixa vissa saker redan nu, sedan lite mer senare lite närmare bröllopet. Men min känsla är att ma behöver vara ute i rätt god tid om man köpt en klänning och vill göra justeringar.

Det kändes bra att prova klänningen igen, bröllopet kändes lite närmare. Jag ser verkligen fram emot det <3.

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 13 maj, 2020 / 10:43

  Så roligt, ska bli kul att se resultatet!

  • Maria
   13 maj, 2020 / 11:23

   Ja verkligen ?

  • Maria
   12 juni, 2020 / 07:04

   Visst är det ❤️

Kommentera


Söker du efter något?