Annons: Shoppa min stil

Linne
Kappa
Kjol
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Cape
Byxor
Kavaj
Väska
Pullover
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Blus
Väska
Jeans
Kofta
Skjorta
Väst
Väska
Halsduk
Kjol
Slacks
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Kappa
Klännning
T-shirt
Slingbacks
Stickad klänning
Tröja
Slipover
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
Kappa
Pullover
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Cardigan
Skjortklänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Basker
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Kjol
Klänning
Pullover
Kostymbyxa
Klänning
T-shirt
Kofta
Knytblus
Byxor
Grå kavaj
Ankelboots
Bag
Väska
Väska
Skjorta
Kappa
Blus
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Väska
Klänning
Klännning
Kofta
Blus
T-shirt
Väska
Klänning
Linne
Satinkjol
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Vit blus
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Sneakers
Kappa
Kofta
Linne
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Skinnkjol
Kavaj
39   252
44   413
37   407
38   415
61   472

Justeringar på min brudklänning

Hej fina. Igår hade jag en tid hos Skräddarhuset kl 17 för att prata om de justeringar jag vill göra på min brudklänning. Jag köpte ju min klänning begagnad hos Bröllopsbruket där jag verkligen fick ett “yes to the dress” moment. Men dels behöver jag korta längden, justera lite i övre partiet och lite annat småfix.

Jag blev positivt överraskad av hur mycket min sömmerska faktiskt kunde fixa till. Alla mina önskemål går att fixa utan någon större kostnad :). Den kommer att bli mycket bra! Jag lämnade in klänningen till dom då de ska fixa vissa saker redan nu, sedan lite mer senare lite närmare bröllopet. Men min känsla är att ma behöver vara ute i rätt god tid om man köpt en klänning och vill göra justeringar.

Det kändes bra att prova klänningen igen, bröllopet kändes lite närmare. Jag ser verkligen fram emot det <3.

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 13 maj, 2020 / 10:43

  Så roligt, ska bli kul att se resultatet!

  • Maria
   13 maj, 2020 / 11:23

   Ja verkligen 🤍

  • Maria
   12 juni, 2020 / 07:04

   Visst är det ❤️

Kommentera


Söker du efter något?