Annons: Shoppa min stil

Klänning
Linne
Byxor
Väska
Linne
Jeans
Klännning
Kjol
Kavaj
Klänning
Linne
Byxor
Väska
Linne
Jeans
Klännning
Kjol
Kavaj
61   288
62   375
54   426
100   481
53   409

Justeringar på min brudklänning

Hej fina. Igår hade jag en tid hos Skräddarhuset kl 17 för att prata om de justeringar jag vill göra på min brudklänning. Jag köpte ju min klänning begagnad hos Bröllopsbruket där jag verkligen fick ett “yes to the dress” moment. Men dels behöver jag korta längden, justera lite i övre partiet och lite annat småfix.

Jag blev positivt överraskad av hur mycket min sömmerska faktiskt kunde fixa till. Alla mina önskemål går att fixa utan någon större kostnad :). Den kommer att bli mycket bra! Jag lämnade in klänningen till dom då de ska fixa vissa saker redan nu, sedan lite mer senare lite närmare bröllopet. Men min känsla är att ma behöver vara ute i rätt god tid om man köpt en klänning och vill göra justeringar.

Det kändes bra att prova klänningen igen, bröllopet kändes lite närmare. Jag ser verkligen fram emot det <3.

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 13 maj, 2020 / 10:43

  Så roligt, ska bli kul att se resultatet!

  • Maria
   13 maj, 2020 / 11:23

   Ja verkligen 🤍

  • Maria
   12 juni, 2020 / 07:04

   Visst är det ❤️

Kommentera


Söker du efter något?