Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Kofta
Väst
Slipover
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Klänning
Kjol
Klänning
Cardigan
Väska
Kjol
Kavaj
Blus
Knytblus
Klännning
Pullover
Slacks
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Slingbacks
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Linne
Boots
T-shirt
Pullover
Klänning
Väska
Ankelboots
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kavaj
Kavaj
Stövel
Kofta
Kofta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Cape
Basker
Linne
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Väska
Klännning
Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Halsduk
Kavaj
Kofta
Byxor
Klänning
Tröja
Väska
Linne
Knytblus
Sneakers
Satinkjol
Kappa
Jeans
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Bag
Skjorta
Väska
Kappa
Väska
Kofta
T-shirt
Tröja
Kostymbyxa
Skjortklänning
Kappa
Väska
Byxor
Kavaj
Blus
Klänning
Tröja
Väska
Byxor
T-shirt
Manolo Blahnik
Pälsjacka
Väska
Kofta
Kjol
Kjol
Pullover
Pullover
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Skjorta
Skinnkjol
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Knytblus
Kappa
Skjorta
18   92
58   334
67   382
42   403
20   310

Justeringar på min brudklänning

Hej fina. Igår hade jag en tid hos Skräddarhuset kl 17 för att prata om de justeringar jag vill göra på min brudklänning. Jag köpte ju min klänning begagnad hos Bröllopsbruket där jag verkligen fick ett “yes to the dress” moment. Men dels behöver jag korta längden, justera lite i övre partiet och lite annat småfix.

Jag blev positivt överraskad av hur mycket min sömmerska faktiskt kunde fixa till. Alla mina önskemål går att fixa utan någon större kostnad :). Den kommer att bli mycket bra! Jag lämnade in klänningen till dom då de ska fixa vissa saker redan nu, sedan lite mer senare lite närmare bröllopet. Men min känsla är att ma behöver vara ute i rätt god tid om man köpt en klänning och vill göra justeringar.

Det kändes bra att prova klänningen igen, bröllopet kändes lite närmare. Jag ser verkligen fram emot det <3.

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 13 maj, 2020 / 10:43

  Så roligt, ska bli kul att se resultatet!

  • Maria
   13 maj, 2020 / 11:23

   Ja verkligen ?

  • Maria
   12 juni, 2020 / 07:04

   Visst är det ❤️

Kommentera


Söker du efter något?