Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Stickad klänning
Blus
Klänning
Slipover
Väska
Kofta
Byxor
Kofta
Väska
Slingbacks
Väska
Boots
Klänning
Linne
Kofta
Kavaj
Spegel
Kavaj
Klänning
T-shirt
Steamer
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Halsduk
Ankelboots
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Kjol
Pullover
Väska
Klänning
Vit blus
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Jeans
Klänning
Byxor
Kofta
Tröja
Skjorta
Halsduk
Väst
Väska
Blus
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Tory Burch
Väska
Kjol
Kofta
Tröja
Jacka
Byxor
Klänning
Linne
Kofta
Väska
Kavaj
Louis Vuitton väska
Väska
Tröja
Satinkjol
Kavaj
Slacks
Väska
örhängen
Kavaj
Kappa
Pullover
Klänning
Knytblus
Kjol
Skinnkjol
Kappa
Klännning
Pälsjacka
Cape
Jacka
Kavaj
Klänning
Skjorta
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Kånken
Linne
Ganni diadem
Kavaj
T-shirt
Väska
Klännning
Bag
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
T-shirt
Stenströms cardigan
Kavaj
Kappa
Basker
Byxor
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Väska
Skjorta
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Cardigan
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Moschino väska
Kofta
Pullover
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Kofta
Pullover
Väska
Kappa
Kjol
Skjortklänning
Kavaj
Blus
Stövel
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kofta
Knytblus
21   196
68   377
74   490
55   493
44   469

Justeringar på min brudklänning

Hej fina. Igår hade jag en tid hos Skräddarhuset kl 17 för att prata om de justeringar jag vill göra på min brudklänning. Jag köpte ju min klänning begagnad hos Bröllopsbruket där jag verkligen fick ett “yes to the dress” moment. Men dels behöver jag korta längden, justera lite i övre partiet och lite annat småfix.

Jag blev positivt överraskad av hur mycket min sömmerska faktiskt kunde fixa till. Alla mina önskemål går att fixa utan någon större kostnad :). Den kommer att bli mycket bra! Jag lämnade in klänningen till dom då de ska fixa vissa saker redan nu, sedan lite mer senare lite närmare bröllopet. Men min känsla är att ma behöver vara ute i rätt god tid om man köpt en klänning och vill göra justeringar.

Det kändes bra att prova klänningen igen, bröllopet kändes lite närmare. Jag ser verkligen fram emot det <3.

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 13 maj, 2020 / 10:43

  Så roligt, ska bli kul att se resultatet!

  • Maria
   13 maj, 2020 / 11:23

   Ja verkligen ?

  • Maria
   12 juni, 2020 / 07:04

   Visst är det ❤️

Kommentera


Söker du efter något?