Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Kappa
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Slipover
Kofta
Pullover
Pullover
Skjorta
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Kappa
Klänning
Byxor
Kjol
Kappa
Knytblus
Kappa
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Basker
Kofta
Stövel
Satinkjol
Klänning
Grå kavaj
Klännning
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Cardigan
Kjol
Väska
Byxor
Skjorta
Slingbacks
Kofta
Väska
Byxor
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Pullover
Knytblus
Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Kavaj
Kavaj
Blus
Sneakers
Ankelboots
Väst
Tröja
Skjorta
Väska
Slacks
Kjol
Tröja
Klänning
Blus
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kostymbyxa
T-shirt
T-shirt
Pälsjacka
Vit blus
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Boots
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
T-shirt
Kjol
T-shirt
Väska
Kappa
Bag
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Tröja
Cape
Linne
Klänning
Klännning
Kavaj
Halsduk
Knytblus
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Jeans
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Linne
Kavaj
Kappa
Skjorta
T-shirt
Manolo Blahnik
T-shirt
Väska
Linne
Kavaj
Byxor
19   131
97   271
67   397
89   460
66   582

Yoga och brudklänningen

God morgon fina. Igår jobbade jag från kontoret och man märker hur man vant sig att jobba hemifrån nu. Man är van att kunna ta det lugnare på morgonen och att inte behöva sminka sig. Samtidigt är det kanske bra att göra sig iordning ordentligt då och då och komma ut och träffa kollegor :).

Min gårdag startade med att jag spillde kaffe i soffan. Suck. Var i alla fall snabb med rengöringssprayen och det ser ut som att det gick bra. Dagen gick i övrigt väldigt snabbt och min plan var att springa på kvällen men så blåste det rejält så jag körde yoga hemma istället. Jag kör yoga med Annas yogastudio. Tyvärr verkar hon inte lägga upp nya pass längre men det jag körde igår var väldigt bra för mig som fortfarande är lite nybörjare: Hatha flow yoga 

Idag och resten var veckan blir det jobb hemifrån. Idag ska jag även träffa en skräddare för att se hur de kan fixa till min brudklänning. Ska bli spännande såklart! Uppdaterar er igen imorgon. Ha en underbar tisdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?