Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Bag
Klänning
Grå kavaj
Kjol
Tröja
Väska
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
T-shirt
Skjorta
Skjortklänning
Knytblus
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Cape
Stövel
Vit blus
Väska
Kavaj
Slingbacks
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Kappa
Väska
Slacks
Skjorta
Slipover
Kjol
Ankelboots
Kappa
Pälsjacka
Pullover
Väska
Klännning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
T-shirt
Blus
Kofta
Byxor
Kavaj
Boots
Halsduk
Klänning
Väska
Klännning
Klänning
Kofta
Tröja
Basker
Satinkjol
T-shirt
Väska
Kofta
Blus
Rosa kostymbyxor
Tröja
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Väst
Klänning
Kappa
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Knytblus
Sneakers
Kofta
Byxor
Kappa
Jeans
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Cardigan
Linne
Manolo Blahnik
Kappa
Kappa
Kostymbyxa
Klänning
Linne
T-shirt
Byxor
Skjorta
T-shirt
Väska
Pullover
Klänning
Pullover
Pullover
Väska
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Väska
64   236
42   305
65   453
30   399
33   388

Yoga och brudklänningen

God morgon fina. Igår jobbade jag från kontoret och man märker hur man vant sig att jobba hemifrån nu. Man är van att kunna ta det lugnare på morgonen och att inte behöva sminka sig. Samtidigt är det kanske bra att göra sig iordning ordentligt då och då och komma ut och träffa kollegor :).

Min gårdag startade med att jag spillde kaffe i soffan. Suck. Var i alla fall snabb med rengöringssprayen och det ser ut som att det gick bra. Dagen gick i övrigt väldigt snabbt och min plan var att springa på kvällen men så blåste det rejält så jag körde yoga hemma istället. Jag kör yoga med Annas yogastudio. Tyvärr verkar hon inte lägga upp nya pass längre men det jag körde igår var väldigt bra för mig som fortfarande är lite nybörjare: Hatha flow yoga 

Idag och resten var veckan blir det jobb hemifrån. Idag ska jag även träffa en skräddare för att se hur de kan fixa till min brudklänning. Ska bli spännande såklart! Uppdaterar er igen imorgon. Ha en underbar tisdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?