Annons: Shoppa min stil

Jeans
Kavaj
Blus
Cardigan
Kavaj
Linne
Linne
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Blus
Kjol
Byxor
Knytblus
Väska
Klänning
Ankelboots
Pälsjacka
Kavaj
Grå kavaj
Basker
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Vit blus
Byxor
Väska
Knytblus
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Satinkjol
Kavaj
Kappa
Blus
Knytblus
Kofta
Kavaj
Klännning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Jeans på jeans outfit

God morgon fina ni. Hoppas att ni haft en fin helg. Härom veckan såg jag en bild på Anine Bing som bar jeanskjorta till jeans och jag blev riktigt inspirerad till att själv bära en hel jeans-outfit, med både över- och underdel i jeans. Jag har hört att det kallas “Canadian tuxedo” :). Kanske är mina månader i Kanada som påverkat mig till att tycka att det är så snyggt?

Jag valde att bära en jeansskjorta och jeans som var i nästan samma nyans men jag har sett en massa streetstylebilder på personer som bär plaggen tillsamman fastän de är i helt olika nyanser. Jag måste erkänna att jag personligen tycker det är finast när de är i liknande nyans men det är min åsikt :).

Nedan delar jag lite inspiration. De två översta bilderna är på mig i min jeans på jeans outfit, övriga andra i jeans-outfits jag inspireras av. Ha en underbar dag fina ni!

 

Jeans på jeans outfit inspiration

Jeans på Jeans outfit
Jeans på Jeans outfit
Canadian tuxedo x 90's style. - KatiquetteBildkälla Katiquette

Pin on Fashion ForwardBildkälla: Pinterest

Fashion File: 6 Ways to Ease into Fall - gaby burgerBildkälla: Gaby Burger

 

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

  • Maria
   11 maj, 2020 / 17:26

   Tack! Gillar också 🙂

 1. 11 maj, 2020 / 13:56

  Men shit vad snyggt!

  • Maria
   11 maj, 2020 / 17:27

   Tusen tack Elin 🙂

Kommentera


Söker du efter något?