Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Linne
Grå kavaj
Klänning
Satinkjol
Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Klännning
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Basker
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
Pälsjacka
Byxor
Knytblus
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Pullover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Knytblus
Klännning
Väska
Kavaj
Linne
Kavaj
Jeans
Knytblus
Kostymbyxa
Kavaj
Blus
Ankelboots
Cardigan
Blus
Byxor
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Sommarkänslor

Hej fina. Igår eftermiddag tog jag och Carl en promenad till Västra Hamnen och där blev vi kvar i flera timmar. Det var riktigt sommarväder ute som vi verkligen njöt av till fullo. Vi gick bort till Vibes som kan bli ett riktigt favoritställe i sommar. Det påminde om en bar på Sri Lanka som vi brukade besöka. Det kändes inte som att man satt i Sverige. Vi unnade oss varsin Mojito innan det blev dags för middag.

Vi funderade på om vi skulle grilla hemma på kvällen men man ville verkligen stanna kvar där i Västra Hamnen så vi åt middag på V.E.S.P.A Grande istället. De hade Corona-anpassat restaurangen med färre antal platser och avstånd mellan borden. Vi unnade oss varsin pizza och de hade jättegod glutenfri pizza. Upptäcker fler och fler pizzerior i Malmö som verkligen erbjuder god glutenfri pizza. Det har dock blivit lite mycket pizza för mig på sistone men man måste ju få njuta lite. Jag tränar ju lite mer nuförtiden så. Jag var helt slut igår kväll och la mig redan vid halv elva.

Idag har vi gjort dumplings-deg och om någon timme ska vi börja göra själva dumplingsen. Jag mötte upp Anna tidigare i eftermiddags för att fota på rapsfält och ta en kaffe. Vi hade inte riktigt koll på var rapsfälten fanns men vi hittade till slut efter lite irrande. Blev nog riktigt fina bilder. Sedan åkte vi vidare till Västra Hamnen för en snabb kaffe. Nu har jag varit ute och sprungit 5 km. Får bli en mil snart igen men svårt att få tiden att räcka till allt man vill göra.

Hoppas  ni har en underbar söndag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 10 maj, 2020 / 21:39

  Ja det är ju jättebra att de fixar borden så man kan hålla avstånd så om man nån gpng vill ut och göra nåt känner att man kan det

  • Maria
   11 maj, 2020 / 17:26

   Visst är det? 😍

Kommentera


Söker du efter något?