Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Slipover
Skjortklänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Knytblus
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Kjol
Vit blus
Byxor
Kjol
Halsduk
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Blus
Jeans
Kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Bag
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Slacks
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Pullover
Linne
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Kappa
Kavaj
Kjol
Väska
Satinkjol
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Väst
Tröja
Väska
Skjorta
Kofta
Manolo Blahnik
Cape
Kappa
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Tröja
Knytblus
Kofta
Kofta
Boots
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Väska
Väska
Klänning
Klännning
Linne
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kostymbyxa
T-shirt
Pullover
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Kavaj
Sneakers
Kofta
Klännning
T-shirt
Kjol
Skjorta
Skjorta
Byxor
T-shirt
Slingbacks
Skinnkjol
Stövel
Kavaj
Klänning
Tröja
T-shirt
Basker
Kofta
Pullover
Väska
Byxor
Blus
Blus
Kavaj
Kappa
Cardigan
Knytblus
Kofta
T-shirt
Linne
T-shirt
Kofta
Kappa
36   313
67   369
42   393
20   304
76   470

Sommarkänslor

Hej fina. Igår eftermiddag tog jag och Carl en promenad till Västra Hamnen och där blev vi kvar i flera timmar. Det var riktigt sommarväder ute som vi verkligen njöt av till fullo. Vi gick bort till Vibes som kan bli ett riktigt favoritställe i sommar. Det påminde om en bar på Sri Lanka som vi brukade besöka. Det kändes inte som att man satt i Sverige. Vi unnade oss varsin Mojito innan det blev dags för middag.

Vi funderade på om vi skulle grilla hemma på kvällen men man ville verkligen stanna kvar där i Västra Hamnen så vi åt middag på V.E.S.P.A Grande istället. De hade Corona-anpassat restaurangen med färre antal platser och avstånd mellan borden. Vi unnade oss varsin pizza och de hade jättegod glutenfri pizza. Upptäcker fler och fler pizzerior i Malmö som verkligen erbjuder god glutenfri pizza. Det har dock blivit lite mycket pizza för mig på sistone men man måste ju få njuta lite. Jag tränar ju lite mer nuförtiden så. Jag var helt slut igår kväll och la mig redan vid halv elva.

Idag har vi gjort dumplings-deg och om någon timme ska vi börja göra själva dumplingsen. Jag mötte upp Anna tidigare i eftermiddags för att fota på rapsfält och ta en kaffe. Vi hade inte riktigt koll på var rapsfälten fanns men vi hittade till slut efter lite irrande. Blev nog riktigt fina bilder. Sedan åkte vi vidare till Västra Hamnen för en snabb kaffe. Nu har jag varit ute och sprungit 5 km. Får bli en mil snart igen men svårt att få tiden att räcka till allt man vill göra.

Hoppas  ni har en underbar söndag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 10 maj, 2020 / 21:39

  Ja det är ju jättebra att de fixar borden så man kan hålla avstånd så om man nån gpng vill ut och göra nåt känner att man kan det

  • Maria
   11 maj, 2020 / 17:26

   Visst är det? ?

Kommentera


Söker du efter något?