Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Bag
Väska
Kavaj
Väska
Tröja
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Klännning
Kjol
Knytblus
Väska
Klänning
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Kjol
Ankelboots
Kofta
Klänning
Kofta
Jeans
Kofta
Kavaj
Pullover
Skjorta
Vit blus
Skjortklänning
Skjorta
Linne
Blå klänning
Linne
Kjol
Pullover
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Stövel
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Grå kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Basker
Väska
Slipover
Jeansjacka
Slacks
Kappa
Väska
Pälsjacka
Skinnkjol
Linne med spets
T-shirt
Tröja
Pullover
Kavaj
Klänning
Skjorta
Stickad klänning
Sneakers
Rosa kostymbyxor
Blus
Klänning
Kappa
T-shirt
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Plisserad kjol
Klänning
Svarta jeans
Kavaj
Byxor
Kappa
Kofta
Klänning
Kappa
Grön klänning
Väska
Skjorta
Byxor
Klänning
Kavaj
Halsduk
Klännning
Väska
Kavaj
Cardigan
Knytblus
Väska
Skjorta
Plisserad kjol
Kappa
Slingbacks
Kofta
Sandaler
Boots
Blus
Skjorta
Cape
Kofta
Byxor
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Tröja
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Byxor
Cardigan
Väska
Kavaj
T-shirt
Linne
Klänning
Väst
Väska
Blus
Knytblus
Kjol
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kofta
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Kjol
Väska
Klänning
38   233
41   309
55   371
21   206
54   331

Min fredag med festligheter

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Då jag jobbat över en del de senaste veckorna unnade jag mig att ta helg redan kl 15 igår. Så skönt! Såg sex and the city och bara tog det lugnt ett par timmar innan Carl kom hem från sin cykeltur. Då drack vi lite vin tillsammans och jag åt middag då jag skulle iväg på festligheter hos Charlotta lite senare.

Jag gick till Charlotta vid åttatiden och det blev verkligen en supertrevlig kväll. Vi var först fyra tjejer och sedan joinade ett gäng killar också på slutet. Jag tror jag gick hem efter tolv någon gång. Superkul kväll!

Idag blev det sovmorgon som typ varje lördag. Egentligen skulle Mina ha hälsat på mig den här helgen men på grund av Corona fick vi ställa in det. Så tråkigt men vi får umgås när detta är över <3. Carl ska snart iväg på någon grabbträff och jag passar på att jobba lite med mitt företag under tiden han är där. Ikväll ska vi ha date night och planen är att försöka göra glutenfria dumpling. Går det bra kommer jag såklart dela med mig av receptet men det verkar lite klurigt att få till dem.

Hoppas ni får en underbar lördag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?