Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
T-shirt
Klännning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Tröja
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Pullover
Byxor
Linne
Kappa
Kavaj
Skjorta
Skinnkjol
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Knytblus
Byxor
Satinkjol
Klänning
Klänning
Väska
Knytblus
Väska
Linne
Väska
Klänning
Kjol
Tröja
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kavaj
Väst
Knytblus
Skjorta
Kjol
Skjorta
Kavaj
Skjortklänning
Kappa
Stövel
Slipover
Kavaj
Kjol
Kofta
Linne
Klänning
Jeans
Ankelboots
Kavaj
Väska
Tröja
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Skjorta
Manolo Blahnik
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
Vit blus
Sneakers
Boots
Kofta
Väska
Blus
Väska
Blus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klännning
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
T-shirt
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Pullover
Väska
T-shirt
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Kofta
Grå kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Slacks
Byxor
Cape
Kavaj
Väska
Basker
Kofta
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Halsduk
Cardigan
Byxor
Bag
Blus
Kofta
Pullover
Kavaj
Kavaj
53   314
67   369
42   393
20   304
76   470

Min fredag med festligheter

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Då jag jobbat över en del de senaste veckorna unnade jag mig att ta helg redan kl 15 igår. Så skönt! Såg sex and the city och bara tog det lugnt ett par timmar innan Carl kom hem från sin cykeltur. Då drack vi lite vin tillsammans och jag åt middag då jag skulle iväg på festligheter hos Charlotta lite senare.

Jag gick till Charlotta vid åttatiden och det blev verkligen en supertrevlig kväll. Vi var först fyra tjejer och sedan joinade ett gäng killar också på slutet. Jag tror jag gick hem efter tolv någon gång. Superkul kväll!

Idag blev det sovmorgon som typ varje lördag. Egentligen skulle Mina ha hälsat på mig den här helgen men på grund av Corona fick vi ställa in det. Så tråkigt men vi får umgås när detta är över <3. Carl ska snart iväg på någon grabbträff och jag passar på att jobba lite med mitt företag under tiden han är där. Ikväll ska vi ha date night och planen är att försöka göra glutenfria dumpling. Går det bra kommer jag såklart dela med mig av receptet men det verkar lite klurigt att få till dem.

Hoppas ni får en underbar lördag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?