Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Klänning
Väska
Basker
Byxor
Pullover
Knytblus
Kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Ankelboots
Jeans
Kavaj
Linne
Cardigan
Vit blus
Kavaj
Kofta
Väska
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Klänning
Knytblus
Klännning
Klännning
Blus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Min fredag med festligheter

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Då jag jobbat över en del de senaste veckorna unnade jag mig att ta helg redan kl 15 igår. Så skönt! Såg sex and the city och bara tog det lugnt ett par timmar innan Carl kom hem från sin cykeltur. Då drack vi lite vin tillsammans och jag åt middag då jag skulle iväg på festligheter hos Charlotta lite senare.

Jag gick till Charlotta vid åttatiden och det blev verkligen en supertrevlig kväll. Vi var först fyra tjejer och sedan joinade ett gäng killar också på slutet. Jag tror jag gick hem efter tolv någon gång. Superkul kväll!

Idag blev det sovmorgon som typ varje lördag. Egentligen skulle Mina ha hälsat på mig den här helgen men på grund av Corona fick vi ställa in det. Så tråkigt men vi får umgås när detta är över <3. Carl ska snart iväg på någon grabbträff och jag passar på att jobba lite med mitt företag under tiden han är där. Ikväll ska vi ha date night och planen är att försöka göra glutenfria dumpling. Går det bra kommer jag såklart dela med mig av receptet men det verkar lite klurigt att få till dem.

Hoppas ni får en underbar lördag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?