Annons: Shoppa min stil

Blus
Skinnkjol
Grå kavaj
Stickad klänning
Väska
Slingbacks
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Ankelboots
Stövel
Knytblus
Kofta
Blus
Kofta
Kappa
Basker
Skjortklänning
T-shirt
T-shirt
Kappa
T-shirt
Byxor
Ganni diadem
Halsduk
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Knytblus
Moschino väska
Linne
Klänning
Kjol
Kofta
Linne
Klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
Blus
Klänning
Tory Burch
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Byxor
Klännning
Kjol
Kofta
Boots
Pullover
Kappa
Kavaj
Pälsjacka
Jacka
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Steamer
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Slacks
Kappa
Kavaj
Byxor
Kjol
Linne
Kappa
Kjol
Pullover
Jacka
T-shirt
Kjol
Klänning
T-shirt
Kavaj
Vit blus
Halsduk
T-shirt
Tröja
Kavaj
Kånken
Skjorta
Bag
Väska
Väska
Spegel
Klänning
örhängen
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Stenströms cardigan
Kofta
Klänning
Knytblus
Cape
Väska
Tröja
Kofta
Kavaj
Byxor
Kjol
Väska
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Väska
Tröja
Skjorta
Klänning
Slipover
Kostymbyxa
Pullover
Skjorta
Kavaj
Väst
Cardigan
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Klänning
Jeans
Pullover
Väska
Satinkjol
Louis Vuitton väska
Skjorta
Kofta
Klännning
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
47   292
16   155
58   421
34   410
57   470

Min fredag med festligheter

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Då jag jobbat över en del de senaste veckorna unnade jag mig att ta helg redan kl 15 igår. Så skönt! Såg sex and the city och bara tog det lugnt ett par timmar innan Carl kom hem från sin cykeltur. Då drack vi lite vin tillsammans och jag åt middag då jag skulle iväg på festligheter hos Charlotta lite senare.

Jag gick till Charlotta vid åttatiden och det blev verkligen en supertrevlig kväll. Vi var först fyra tjejer och sedan joinade ett gäng killar också på slutet. Jag tror jag gick hem efter tolv någon gång. Superkul kväll!

Idag blev det sovmorgon som typ varje lördag. Egentligen skulle Mina ha hälsat på mig den här helgen men på grund av Corona fick vi ställa in det. Så tråkigt men vi får umgås när detta är över <3. Carl ska snart iväg på någon grabbträff och jag passar på att jobba lite med mitt företag under tiden han är där. Ikväll ska vi ha date night och planen är att försöka göra glutenfria dumpling. Går det bra kommer jag såklart dela med mig av receptet men det verkar lite klurigt att få till dem.

Hoppas ni får en underbar lördag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?