Annons: Shoppa min stil

Slipover
Tröja
Skjortklänning
Ankelboots
Skjorta
Kjol
Stickad klänning
Blus
Klännning
Byxor
Blå klänning
T-shirt
Kjol
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Slacks
Kofta
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Pullover
Klänning
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
Kjol
Knytblus
Väska
Topp
Linne
Kavaj
T-shirt
Linne
Knytblus
Skjorta
Kjol
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Body
Slingbacks
Gucciskärp
Blus
Väst
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Basker
Kofta
Byxor
Skinnkjol
Kavaj
Pullover
Väska
Skjorta
Grön klänning
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Slipover
T-shirt
T-shirt
Linne med spets
Kjol
Kavaj
Bag
T-shirt
Kofta
Kavaj
T-shirt
Plisserad kjol
Klänning
Tröja
Vit blus
Väska
Kappa
Väska
Sandaler
Rosa kostymbyxor
Blus
Klänning
Väska
Pullover
Kappa
T-shirt
Plisserad kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Slipover
Halsduk
Väska
Väska
Cardigan
Klänning
Kofta
Klänning
Cape
Klänning
Slipover
Kavaj
Väska
Svarta jeans
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Slipover vit
Sneakers
Kappa
Kappa
Cardigan
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Jeans
Skjorta
Blus
Stövel
Kofta
Tröja
Klännning
Knytblus
Väska
Pullover
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Boots
Byxor
Kavaj
Kofta
Blå knytblus
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Kappa
Kappa
T-shirt
Cape
Kjol

Min fredag med festligheter

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Då jag jobbat över en del de senaste veckorna unnade jag mig att ta helg redan kl 15 igår. Så skönt! Såg sex and the city och bara tog det lugnt ett par timmar innan Carl kom hem från sin cykeltur. Då drack vi lite vin tillsammans och jag åt middag då jag skulle iväg på festligheter hos Charlotta lite senare.

Jag gick till Charlotta vid åttatiden och det blev verkligen en supertrevlig kväll. Vi var först fyra tjejer och sedan joinade ett gäng killar också på slutet. Jag tror jag gick hem efter tolv någon gång. Superkul kväll!

Idag blev det sovmorgon som typ varje lördag. Egentligen skulle Mina ha hälsat på mig den här helgen men på grund av Corona fick vi ställa in det. Så tråkigt men vi får umgås när detta är över <3. Carl ska snart iväg på någon grabbträff och jag passar på att jobba lite med mitt företag under tiden han är där. Ikväll ska vi ha date night och planen är att försöka göra glutenfria dumpling. Går det bra kommer jag såklart dela med mig av receptet men det verkar lite klurigt att få till dem.

Hoppas ni får en underbar lördag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?