Annons: Shoppa min stil

Linne
Kjol
Klänning
Kjol
Skjorta
Sneakers
T-shirt
Kofta
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Knytblus
Kjol
Bag
Kofta
Kavaj
Blus
Skjortklänning
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Väska
Kavaj
Tröja
Skjorta
Pullover
Linne
Pullover
Väska
Linne
Kappa
Slipover
Tröja
Kavaj
Byxor
Stövel
Vit blus
Väska
Kofta
Klänning
Ankelboots
Kjol
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Tröja
Klänning
Slacks
Blus
Byxor
Väska
Satinkjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kofta
Kappa
örhängen
Grå kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Kappa
Kappa
Kappa
Boots
Pullover
Kappa
T-shirt
T-shirt
Blus
Jeans
Skjorta
Klänning
T-shirt
Knytblus
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Cardigan
Skjorta
Kofta
Skjorta
Pälsjacka
Klänning
Kjol
Cape
Jacka
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Jacka
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Kofta
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Byxor
Klännning
Knytblus
Basker
Skjorta
Halsduk
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
Blus
Väska
Kappa
Klänning
Byxor
Klännning
Klänning
Kofta
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Väst
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
19   274
41   376
49   373
55   508
24   466

Helgens planer

Hej fina. Oj vad trött jag känner mig denna fredagsmorgon. Ser så fram emot sovmorgon imorgon. Jag sover på tok för lite på vardagarna, kanske 6-6,5 timme per natt. På helgen kan jag enkelt sova 10-12 timmar. Inte jättebra balans kanske men jag tycker att det funkar helt okej ändå.

Idag blir det jobbdag hemma. Carl är ledig och ska ut på en lång cykeltur. Igår var inte alls min dag kände jag. Hoppas på bättre flyt idag och att jag kan ta ut flextid för att ta helg lite tidigare. Ikväll ska jag hemma med Charlotta och några till i en park i Malmö. Ska bli trevligt. Annars i helgen ska jag träffa Anna för att förhoppningsvis få till fina bilder på rapsfält. Vi har inte lyckats pricka in det tidigare men nu hoppas vi få till något. Vill även ut och springa någon dag.

Ha en underbar dag!

premiär för marqet i malmö

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?