Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Sandaler
Kavaj
Pullover
T-shirt
Kappa
Blus
Satinkjol
Väska
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Klänning
Ankelboots
Skinnkjol
Väska
Skjorta
Tröja
T-shirt
Linne
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Plisserad kjol
Byxor
Kappa
Kofta
Blus
Knytblus
Väska
Väska
Cardigan
Väska
Stövel
Klänning
Klänning
Bag
Väska
Plisserad kjol
Kappa
Pullover
Vit blus
Klänning
Boots
Kavaj
Kofta
Kjol
T-shirt
Väska
Klännning
Knytblus
T-shirt
Byxor
Väska
Kjol
Kappa
Satinkjol
T-shirt
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Linne
Kofta
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
T-shirt
Pullover
Klänning
Kofta
Skjorta
Slipover
Kavaj
Basker
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Sneakers
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Svarta jeans
Byxor
Klänning
Blus
Kavaj
Halsduk
Klänning
Klänning
Skjorta
Väst
Knytblus
Tröja
Slingbacks
Linne
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Byxor
Grön klänning
Klännning
Kavaj
Cardigan
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Pullover
Tröja
Kjol
Cape
Kofta
Kavaj
Linne med spets
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Kappa
Kjol
Blå klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Jeans
Kjol
Jeansjacka
Kappa
Slacks
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Pälsjacka
75   377
95   534
72   471
79   377
75   329

Helgens planer

Hej fina. Oj vad trött jag känner mig denna fredagsmorgon. Ser så fram emot sovmorgon imorgon. Jag sover på tok för lite på vardagarna, kanske 6-6,5 timme per natt. På helgen kan jag enkelt sova 10-12 timmar. Inte jättebra balans kanske men jag tycker att det funkar helt okej ändå.

Idag blir det jobbdag hemma. Carl är ledig och ska ut på en lång cykeltur. Igår var inte alls min dag kände jag. Hoppas på bättre flyt idag och att jag kan ta ut flextid för att ta helg lite tidigare. Ikväll ska jag hemma med Charlotta och några till i en park i Malmö. Ska bli trevligt. Annars i helgen ska jag träffa Anna för att förhoppningsvis få till fina bilder på rapsfält. Vi har inte lyckats pricka in det tidigare men nu hoppas vi få till något. Vill även ut och springa någon dag.

Ha en underbar dag!

premiär för marqet i malmö

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?