Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Linne
Skjorta
Halsduk
Klänning
Vit blus
Klänning
T-shirt
Pullover
Väska
Slipover
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Byxor
Väska
Skinnkjol
Byxor
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Kappa
Kjol
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Pullover
Blus
Knytblus
Grå kavaj
Kappa
Kofta
Linne
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
Boots
Kofta
Pullover
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Tröja
Blus
Slingbacks
Väska
Kavaj
T-shirt
Linne
Skjorta
Ankelboots
Kavaj
Stickad klänning
T-shirt
T-shirt
Stövel
Kofta
Kavaj
Slacks
Klänning
Skjorta
Bag
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kappa
Tröja
Kappa
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Kjol
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
T-shirt
Basker
Väska
Kofta
Jeans
Klänning
Byxor
Väska
Klänning
Cape
Kofta
Klänning
Sneakers
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Väst
Skjorta
Väska
Byxor
Kavaj
Kavaj
Pullover
Väska
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Klännning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Klännning
Klänning
Skjorta
Kofta
Cardigan
Väska
Klänning
Kavaj
61   139
62   322
89   444
66   571
46   387

Helgens planer

Hej fina. Oj vad trött jag känner mig denna fredagsmorgon. Ser så fram emot sovmorgon imorgon. Jag sover på tok för lite på vardagarna, kanske 6-6,5 timme per natt. På helgen kan jag enkelt sova 10-12 timmar. Inte jättebra balans kanske men jag tycker att det funkar helt okej ändå.

Idag blir det jobbdag hemma. Carl är ledig och ska ut på en lång cykeltur. Igår var inte alls min dag kände jag. Hoppas på bättre flyt idag och att jag kan ta ut flextid för att ta helg lite tidigare. Ikväll ska jag hemma med Charlotta och några till i en park i Malmö. Ska bli trevligt. Annars i helgen ska jag träffa Anna för att förhoppningsvis få till fina bilder på rapsfält. Vi har inte lyckats pricka in det tidigare men nu hoppas vi få till något. Vill även ut och springa någon dag.

Ha en underbar dag!

premiär för marqet i malmö

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?