Annons: Shoppa min stil

Blus
Väska
Slacks
Vit blus
T-shirt
Cardigan
Skjorta
Byxor
Tröja
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Ankelboots
Kappa
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
Klännning
Jeans
Sneakers
Kjol
Väska
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kostymbyxa
Byxor
T-shirt
Manolo Blahnik
T-shirt
Skjorta
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Tröja
Halsduk
Kjol
Kjol
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Kjol
Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Kjol
Pullover
Väska
Knytblus
Basker
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Väska
Kjol
Grå kavaj
Väska
Stövel
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Kavaj
Tröja
Skjorta
Kofta
Pullover
Klänning
Väst
Kappa
Kavaj
Kofta
Knytblus
Väska
Kofta
Boots
Linne
Kavaj
Pullover
Väska
Linne
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Slipover
Linne
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Cape
Kappa
T-shirt
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Byxor
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Pullover
Kappa
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Väska
Bag
T-shirt
Klänning
Klännning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Satinkjol
Väska
Väska
Kofta
97   187
67   305
42   329
66   459
30   403

Helgens planer

Hej fina. Oj vad trött jag känner mig denna fredagsmorgon. Ser så fram emot sovmorgon imorgon. Jag sover på tok för lite på vardagarna, kanske 6-6,5 timme per natt. På helgen kan jag enkelt sova 10-12 timmar. Inte jättebra balans kanske men jag tycker att det funkar helt okej ändå.

Idag blir det jobbdag hemma. Carl är ledig och ska ut på en lång cykeltur. Igår var inte alls min dag kände jag. Hoppas på bättre flyt idag och att jag kan ta ut flextid för att ta helg lite tidigare. Ikväll ska jag hemma med Charlotta och några till i en park i Malmö. Ska bli trevligt. Annars i helgen ska jag träffa Anna för att förhoppningsvis få till fina bilder på rapsfält. Vi har inte lyckats pricka in det tidigare men nu hoppas vi få till något. Vill även ut och springa någon dag.

Ha en underbar dag!

premiär för marqet i malmö

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?