Annons: Shoppa min stil

Slipover
Jeans
T-shirt
Skjorta
Kappa
T-shirt
Väst
Kavaj
Bag
Byxor
T-shirt
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kappa
Sneakers
Tröja
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Blus
Kappa
Väska
Väska
Boots
Väska
Byxor
Skjorta
Basker
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Satinkjol
Klänning
Manolo Blahnik
Cardigan
Knytblus
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Kappa
Vit blus
Kofta
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kjol
Klännning
Klänning
Klänning
Byxor
Väska
Linne
Tröja
Blus
Väska
Väska
Linne
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Tröja
Klänning
Skjorta
Klännning
Väska
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Pullover
Ankelboots
Slacks
Kofta
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Skjortklänning
Kofta
Kofta
Pälsjacka
Väska
Kjol
Kofta
Stövel
Kofta
Väska
Skjorta
Byxor
T-shirt
Väska
Kjol
Kjol
Pullover
Cape
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Kjol
Blus
Väska
Kofta
Kjol
Väska
83   314
65   510
45   369
40   420
64   391

Girls night på V Malmö

Girls night på V Malmö

Hej fina. Så skönt det var med en extra ledig dag igår. Det kändes ju som en lördag men så var det liksom bara fredag. Underbart. Jag och Carl hade tänkt göra någon slags utflykt men väderprognosen såg lite sådär ut så vi gick ut och sprang istället. På kvällen kom Christoffer hit då han och Carl skulle ha lite grabbkväll. Anna hämtade upp mig vid femtiden för girls night på V Malmö. Först hann vi fota outfits innan vi satte oss på restaurangen.

Tiden gick väldigt snabbt när vi satt där. Vi kom dit vid sex och plötsligt hade klockan blivit elva. Tiden flög iväg och vi hann prata om allt mellan himmel och jord. Vi gjorde även upp lite planer för vårt företagande. Spännande grejer på gång :). När jag kom hem var männen kvar här och de hade även fått sällskap av Charlie. Jag joinade dom ett tag innan det var dags att lägga sig.

Idag blev det sovmorgon igen och jag har en riktig fixardag. Städar och rensar min garderob. Helt galet mycket man samlat på sig och inte använder. Min plan var att sälja på någon loppis men allt sådant har ju blivit inställt så kläderna får ligga i källaren tillsvidare.

Nu är Carl iväg och spelar padel och jag passar på att blogga, Instagramma och köra yoga. Får se om jag hinner fortsätta mitt städprojekt i garderoben innan han kommer hem igen. Ikväll blir vi nog hemma, får se vad vi lagar för mat. Kanske får bli en tur till mataffären. Ha en fin lördag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?