Annons: Shoppa min stil

Klännning
Slacks
Klänning
Linne
Väst
Väska
Kappa
Tröja
Blus
Blus
Kavaj
Klänning
Kjol
Knytblus
Pälsjacka
Tröja
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Väska
Slipover
Skjorta
Väska
Cape
Plisserad kjol
Kofta
T-shirt
Knytblus
Klänning
Kappa
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Pullover
Kofta
Skinnkjol
Svarta jeans
Klänning
Boots
Väska
Skjorta
Byxor
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Blus
Klänning
T-shirt
Klänning
Knytblus
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kjol
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Tröja
Plisserad kjol
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
T-shirt
Blå klänning
Cardigan
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Väska
Skjortklänning
Basker
Väska
Kavaj
Grön klänning
Vit blus
Kavaj
Cardigan
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Kappa
Linne
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Halsduk
Kavaj
Klännning
Kjol
Kostymbyxa
Bag
Kavaj
Pullover
Sneakers
Väska
Kavaj
Byxor
Kofta
Jeans
Stövel
Kjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Linne med spets
Pullover
T-shirt
Kjol
Skjorta
Manolo Blahnik
Kavaj
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Ankelboots
Satinkjol
Pullover
Sandaler
Byxor
Jeansjacka
Klänning
T-shirt
Klänning
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Girls night på V Malmö

Girls night på V Malmö

Hej fina. Så skönt det var med en extra ledig dag igår. Det kändes ju som en lördag men så var det liksom bara fredag. Underbart. Jag och Carl hade tänkt göra någon slags utflykt men väderprognosen såg lite sådär ut så vi gick ut och sprang istället. På kvällen kom Christoffer hit då han och Carl skulle ha lite grabbkväll. Anna hämtade upp mig vid femtiden för girls night på V Malmö. Först hann vi fota outfits innan vi satte oss på restaurangen.

Tiden gick väldigt snabbt när vi satt där. Vi kom dit vid sex och plötsligt hade klockan blivit elva. Tiden flög iväg och vi hann prata om allt mellan himmel och jord. Vi gjorde även upp lite planer för vårt företagande. Spännande grejer på gång :). När jag kom hem var männen kvar här och de hade även fått sällskap av Charlie. Jag joinade dom ett tag innan det var dags att lägga sig.

Idag blev det sovmorgon igen och jag har en riktig fixardag. Städar och rensar min garderob. Helt galet mycket man samlat på sig och inte använder. Min plan var att sälja på någon loppis men allt sådant har ju blivit inställt så kläderna får ligga i källaren tillsvidare.

Nu är Carl iväg och spelar padel och jag passar på att blogga, Instagramma och köra yoga. Får se om jag hinner fortsätta mitt städprojekt i garderoben innan han kommer hem igen. Ikväll blir vi nog hemma, får se vad vi lagar för mat. Kanske får bli en tur till mataffären. Ha en fin lördag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?