Annons: Shoppa min stil

Kostymbyxa
Väska
Kofta
Skjortklänning
Slipover
Väska
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kjol
Väska
Tröja
Kavaj
Halsduk
T-shirt
Jeans
Cardigan
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Cape
Pullover
Knytblus
Väska
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Kappa
Väska
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Pullover
Klänning
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Basker
Väska
Linne
Skjorta
Klännning
Sneakers
T-shirt
Byxor
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
Bag
Kofta
Kappa
Klänning
Skjorta
Boots
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Manolo Blahnik
Pullover
Linne
T-shirt
Skjorta
Byxor
Kappa
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Blus
Väska
Väska
Slacks
Skjorta
Stövel
Byxor
Knytblus
Kjol
Kappa
Kavaj
Linne
Kofta
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Tröja
Blus
Pälsjacka
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kappa
Byxor
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Pullover
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Slingbacks
Kofta
Väst
Kavaj
Kofta
Knytblus
Skinnkjol
Väska
Tröja
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Girls night på V Malmö

Girls night på V Malmö

Hej fina. Så skönt det var med en extra ledig dag igår. Det kändes ju som en lördag men så var det liksom bara fredag. Underbart. Jag och Carl hade tänkt göra någon slags utflykt men väderprognosen såg lite sådär ut så vi gick ut och sprang istället. På kvällen kom Christoffer hit då han och Carl skulle ha lite grabbkväll. Anna hämtade upp mig vid femtiden för girls night på V Malmö. Först hann vi fota outfits innan vi satte oss på restaurangen.

Tiden gick väldigt snabbt när vi satt där. Vi kom dit vid sex och plötsligt hade klockan blivit elva. Tiden flög iväg och vi hann prata om allt mellan himmel och jord. Vi gjorde även upp lite planer för vårt företagande. Spännande grejer på gång :). När jag kom hem var männen kvar här och de hade även fått sällskap av Charlie. Jag joinade dom ett tag innan det var dags att lägga sig.

Idag blev det sovmorgon igen och jag har en riktig fixardag. Städar och rensar min garderob. Helt galet mycket man samlat på sig och inte använder. Min plan var att sälja på någon loppis men allt sådant har ju blivit inställt så kläderna får ligga i källaren tillsvidare.

Nu är Carl iväg och spelar padel och jag passar på att blogga, Instagramma och köra yoga. Får se om jag hinner fortsätta mitt städprojekt i garderoben innan han kommer hem igen. Ikväll blir vi nog hemma, får se vad vi lagar för mat. Kanske får bli en tur till mataffären. Ha en fin lördag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?