Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kappa
Vit blus
Kavaj
Blus
Kavaj
Blus
Blus
Pälsjacka
Kavaj
Satinkjol
Byxor
Knytblus
Kjol
Ankelboots
Kofta
Pullover
Klännning
Rosa kostymbyxor
Klännning
Grå kavaj
Kostymbyxa
Väska
Cardigan
Klänning
Linne
Knytblus
Basker
Jeans
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Linne
Byxor
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Girls night på V Malmö

Girls night på V Malmö

Hej fina. Så skönt det var med en extra ledig dag igår. Det kändes ju som en lördag men så var det liksom bara fredag. Underbart. Jag och Carl hade tänkt göra någon slags utflykt men väderprognosen såg lite sådär ut så vi gick ut och sprang istället. På kvällen kom Christoffer hit då han och Carl skulle ha lite grabbkväll. Anna hämtade upp mig vid femtiden för girls night på V Malmö. Först hann vi fota outfits innan vi satte oss på restaurangen.

Tiden gick väldigt snabbt när vi satt där. Vi kom dit vid sex och plötsligt hade klockan blivit elva. Tiden flög iväg och vi hann prata om allt mellan himmel och jord. Vi gjorde även upp lite planer för vårt företagande. Spännande grejer på gång :). När jag kom hem var männen kvar här och de hade även fått sällskap av Charlie. Jag joinade dom ett tag innan det var dags att lägga sig.

Idag blev det sovmorgon igen och jag har en riktig fixardag. Städar och rensar min garderob. Helt galet mycket man samlat på sig och inte använder. Min plan var att sälja på någon loppis men allt sådant har ju blivit inställt så kläderna får ligga i källaren tillsvidare.

Nu är Carl iväg och spelar padel och jag passar på att blogga, Instagramma och köra yoga. Får se om jag hinner fortsätta mitt städprojekt i garderoben innan han kommer hem igen. Ikväll blir vi nog hemma, får se vad vi lagar för mat. Kanske får bli en tur till mataffären. Ha en fin lördag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?