Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Kjol
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Kjol
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
18   123
35   212
40   313
46   396
59   366

Vår Valborg 2020

Hej fina. Det blev nog en lite annorlunda Valborg för dom allra flesta i år. I och för sig har vi inte haft någon riktig tradition för Valborg här i Malmö men i Hudiksvall brukade min familj alltid bjuda hem grannar och vänner på middag och sedan tända en stor brasa på täkten nedanför oss. Har bra minnen från den tiden. Här i Malmö har vi ibland umgåtts med vänner med oftast bara varit hemma. Aldrig tittat på någon brasa.

Igår kändes det mer som en vanlig fredag. Jag hade egentligen halvdag på jobbet men hade så sjukt mycket att göra och ville få klart så jag jobbade in lunchen och stängde ner hemmakontoret vid fyra. Det blev en heldag helt enkelt, får flexa ut lite nästa vecka kanske. Både jag och Carl var ganska trötta så vi bestämde oss för att köpa hem pizza och ha en riktigt lugn hemmakväll. Riktigt mysig Valborg hemma med pizza och film. Det första gången jag provade glutenfri pizza från Doc Piazza Malmö och jag kan verkligen rekommendera det. Så god!

Idag unnade vi oss sovmorgon och har precis sprungit en mil igen. Carl kände för att springa ett halvmaraton så han fortsatte när jag kände mig nöjd med 10 kilometer. Han är iväg än, när han kommer hem blir det nog någon slags lunch. Ikväll ska vi iväg på varsitt håll. Carl ska umgås med Christoffer och jag ska träffa Anna. Får se vad vi hittar på. Saknar att gå på bio, det brukade ju vi göra en gång i veckan typ haha.

Ha en underbar första maj!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Arga farbrorn
  1 maj, 2020 / 19:43

  Här hemma kan man hyra en hel biosalong för 1000:-, grymt att slippa alla snorungar med mobiler, prassel och snack! Lätt värt det och så kan man ju ha lite kul när man är själva i salongen!

  • Maria
   1 maj, 2020 / 19:59

   Åh det var inget farligt pris ?

Kommentera


Söker du efter något?