Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Byxor
Knytblus
Kofta
Kappa
Linne
Klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Pullover
Linne
Kappa
Kofta
Knytblus
Klännning
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Stövel
T-shirt
Pullover
Byxor
Tröja
Tröja
Skjorta
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Slipover
Väst
Kjol
Väska
Sneakers
T-shirt
Skjorta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kofta
Blus
Kappa
Blus
Cardigan
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Blå klänning
Tröja
Pälsjacka
Linne
Kjol
Kofta
T-shirt
Kjol
Kofta
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Byxor
Pullover
Kappa
Kavaj
Slingbacks
Pullover
Bag
Jeansjacka
Jeans
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Cape
Kavaj
Grön klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Sandaler
Satinkjol
Klänning
Klännning
Kjol
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Svarta jeans
Grå kavaj
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Plisserad kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Vit blus
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Basker
Kjol
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Kappa
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
Linne med spets
Väska
Skjorta
Kofta
Kavaj
Slacks
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Blus
Ankelboots
Boots
Halsduk
Väska
Kavaj
Kofta
71   332
44   326
68   455
46   357
26   317

Lunchdate och date night

God morgon fina. Igår träffade jag Anna på lunchen för att fota och sedan hade vi även ett möte inför ett nytt samarbete. Vi satte oss på Nam Do som är en vietnamesisk restaurang som ligger mitt i stan. Jag har ätit deras buffé tidigare men nu i dessa tider hade de á la carte. Jag valde wokade grönsaker med tofu men tyvärr har jag kommit på att jag inte gillar tofu. Jag vill verkligen men det går inte ner. Grönsakerna var goda i alla fall :).

Igår hade jag väldigt mycket på jobbet. Jobbade dessutom med tusen olika saker kändes det som så var helt slut i huvudet när jag stängde ner vid halv sex. Då hade jag och Carl planerat date night och det var faktiskt jag som stod för matlagningen. Det blev pasta med en svampsås och det blev supergott. Får dela receptet med er någon dag. Har blivit dålig på att dela recept, får börja med det lite mer.

Idag jobbar både jag och Carl hemma och det är halvdag. Dock har jag sjukt mycket jag ska få klart så får väl försöka jobba dubbelt så snabbt eller något. Det ska bli skönt med några dagar ledigt. Vi tänkte försöka komma ut på någon utflykt om vädret är okej. Hoppas ni får en fin torsdag :).


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?