Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Kofta
T-shirt
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Sneakers
Väska
Halsduk
Kofta
Vit blus
Linne
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Skjortklänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kjol
Satinkjol
Väska
Slingbacks
Skinnkjol
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Väst
Skjorta
Byxor
Boots
Klänning
Knytblus
Kjol
Pullover
Kavaj
Kjol
Tröja
Cape
Väska
Knytblus
Kavaj
Kostymbyxa
Kjol
Klännning
Kofta
Pullover
Väska
Linne
T-shirt
Blus
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Stövel
Byxor
Blus
Klänning
Väska
Kofta
Cardigan
Stickad klänning
Kappa
Kofta
T-shirt
Väska
Byxor
Blus
Linne
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Tröja
Kofta
Slipover
T-shirt
Slacks
T-shirt
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Pullover
Väska
Klännning
Kofta
Kofta
Bag
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Kappa
Klänning
Basker
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Tröja
Kavaj
Knytblus
Kjol
Jeans
Klänning
Skjorta
Pullover
Klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Väska
Väska
Skjorta
Kappa
Kavaj
17   69
69   339
60   417
112   415
70   460

Lunchdate och date night

God morgon fina. Igår träffade jag Anna på lunchen för att fota och sedan hade vi även ett möte inför ett nytt samarbete. Vi satte oss på Nam Do som är en vietnamesisk restaurang som ligger mitt i stan. Jag har ätit deras buffé tidigare men nu i dessa tider hade de á la carte. Jag valde wokade grönsaker med tofu men tyvärr har jag kommit på att jag inte gillar tofu. Jag vill verkligen men det går inte ner. Grönsakerna var goda i alla fall :).

Igår hade jag väldigt mycket på jobbet. Jobbade dessutom med tusen olika saker kändes det som så var helt slut i huvudet när jag stängde ner vid halv sex. Då hade jag och Carl planerat date night och det var faktiskt jag som stod för matlagningen. Det blev pasta med en svampsås och det blev supergott. Får dela receptet med er någon dag. Har blivit dålig på att dela recept, får börja med det lite mer.

Idag jobbar både jag och Carl hemma och det är halvdag. Dock har jag sjukt mycket jag ska få klart så får väl försöka jobba dubbelt så snabbt eller något. Det ska bli skönt med några dagar ledigt. Vi tänkte försöka komma ut på någon utflykt om vädret är okej. Hoppas ni får en fin torsdag :).


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?