Annons: Shoppa min stil

Louis Vuitton väska
Kofta
T-shirt
Pullover
Basker
Kofta
Kofta
Väska
Knytblus
Stenströms cardigan
Väska
Klänning
Slipover
Skjorta
Klännning
Pullover
Klänning
Kjol
Blus
Tröja
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Cape
Slacks
Klänning
Väska
Moschino väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Skjorta
Skjorta
Klänning
Väska
Ankelboots
Klänning
Skjorta
Kappa
T-shirt
Kofta
Kavaj
Blus
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väst
Tory Burch
Väska
Väska
Kappa
Väska
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
T-shirt
Blus
T-shirt
Kjol
Klänning
Kappa
Byxor
Kofta
Jacka
Byxor
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Klänning
T-shirt
Linne
Kofta
Skjorta
Stövel
Klänning
Klänning
Kavaj
Knytblus
Tröja
Kofta
Kappa
Grå kavaj
Klänning
Boots
Väska
Kostymbyxa
Kjol
Kofta
Cardigan
Kappa
Satinkjol
Kappa
Kjol
Pullover
Kofta
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Jacka
Tröja
Kånken
Kofta
Skjorta
Kjol
Kavaj
Ganni diadem
Halsduk
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Skjorta
örhängen
Slingbacks
Pälsjacka
Klänning
Sneakers
Kjol
Väska
Kofta
Klännning
Kavaj
Vit blus
Väska
Pullover
Linne
Bag
Byxor
Jeans
Väska
Skjortklänning
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Steamer
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Spegel
Kavaj
Kappa
Linne
4   43
45   322
45   345
63   432
44   437

Lunchdate och date night

God morgon fina. Igår träffade jag Anna på lunchen för att fota och sedan hade vi även ett möte inför ett nytt samarbete. Vi satte oss på Nam Do som är en vietnamesisk restaurang som ligger mitt i stan. Jag har ätit deras buffé tidigare men nu i dessa tider hade de á la carte. Jag valde wokade grönsaker med tofu men tyvärr har jag kommit på att jag inte gillar tofu. Jag vill verkligen men det går inte ner. Grönsakerna var goda i alla fall :).

Igår hade jag väldigt mycket på jobbet. Jobbade dessutom med tusen olika saker kändes det som så var helt slut i huvudet när jag stängde ner vid halv sex. Då hade jag och Carl planerat date night och det var faktiskt jag som stod för matlagningen. Det blev pasta med en svampsås och det blev supergott. Får dela receptet med er någon dag. Har blivit dålig på att dela recept, får börja med det lite mer.

Idag jobbar både jag och Carl hemma och det är halvdag. Dock har jag sjukt mycket jag ska få klart så får väl försöka jobba dubbelt så snabbt eller något. Det ska bli skönt med några dagar ledigt. Vi tänkte försöka komma ut på någon utflykt om vädret är okej. Hoppas ni får en fin torsdag :).


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?