Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Väska
Byxor
Kappa
Klänning
Väska
Kjol
Tröja
T-shirt
Tröja
Väska
Skjorta
Byxor
Kavaj
Cardigan
Tröja
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slacks
Linne
Väska
Linne
Pullover
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
T-shirt
Klännning
Klänning
Knytblus
Kjol
Cape
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Kofta
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Byxor
Skjorta
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Stövel
Kavaj
Kavaj
Jeans
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kofta
Väska
Kofta
Byxor
Blus
Pälsjacka
Klänning
Väska
Skjorta
Skjorta
Pullover
Kjol
Klännning
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Kappa
Kappa
Väska
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Väst
Knytblus
Väska
Boots
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Kofta
Knytblus
Kavaj
Väska
Skjorta
Stickad klänning
Bag
Klänning
Manolo Blahnik
Väska
Skjorta
Pullover
Klänning
Skjortklänning
Skinnkjol
Klänning
Väska
Halsduk
Sneakers
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Linne
Slipover
Blus
Kofta
Skjorta
Kjol
Väska
Basker
21   171
97   289
67   404
89   461
66   583

Det som är bra med träning – min träning 28/4

God morgon fina. Igår blev det ännu en dag på hemmakontoret och jag måste säga att det går bra att jobba hemifrån. Har aldrig riktigt tyckt att jag är bra på det, ni vet man springer till kylskåpet hela tiden och får svårt att fokusera. Men jag måste säga att nu under Corona där man helt enkelt får anpassa sig och sitta hemma och jobba har jag lärt mig. Det går jättebra att göra samma jobb på hemmaplan som på kontoret. Känns bra!

Igår efter jobbet skulle Carl ha styrelsemöte och jag gav mig ut för att springa. Har verkligen kommit in i träningen och njuter av träning. Jag sprang en mil i lite lugnare tempo den här gången. Mitt nya mål får vara att klara av att spring en halvmara, liksom öka lite i taget för att komma upp i det. Det är det som är så bra med träning, man kan alltid sätta nya mål. Nu känns min kropp lite trött efter de senaste dagarnas träningspass så idag får det bli en vilodag.

Det blev en sen middag tillsammans med Carl. Vi har börjat titta på serien Kalifat. Den känns väldigt välgjord och bra men man får alltid en spänd känsla i kroppen efter varje avsnitt. Idag ska jag träffa Anna på lunchen för att först fota och sedan ha ett möte gällande ett samarbete vi ska påbörja med ett lokalt företag.

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?