Annons: Shoppa min stil

Kjol
Grå kavaj
Väska
Klänning
Slipover
Pullover
Ankelboots
Rosa kostymbyxor
Väska
Byxor
Basker
Kofta
Cardigan
Knytblus
Klänning
Kavaj
Skjortklänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kofta
Blus
Cape
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Blus
Kostymbyxa
Skjorta
Vit blus
Klänning
Kofta
Skjorta
Blus
Linne
Bag
Boots
Pullover
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Svarta jeans
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Byxor
Jeansjacka
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Klännning
T-shirt
Kappa
Klänning
T-shirt
T-shirt
Byxor
Tröja
Skjorta
Kappa
T-shirt
Cardigan
Klänning
Kjol
Skinnkjol
Pälsjacka
Stövel
Linne
Kjol
Väska
Linne
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kjol
Kavaj
Väst
Jeans
Plisserad kjol
Klänning
Väska
Sneakers
Klännning
Skjorta
Väska
Väska
Blå klänning
Kjol
Klänning
Knytblus
Klänning
Kofta
Tröja
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Väska
Halsduk
Kappa
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Byxor
Kavaj
T-shirt
Kofta
T-shirt
Slacks
Sandaler
Kofta
Klänning
Väska
Knytblus
Kjol
Linne med spets
Kavaj
Klänning
Plisserad kjol
Grön klänning
Slingbacks
Kavaj
Manolo Blahnik
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Kofta
Klänning
Pullover
Pullover
Tröja
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Det som är bra med träning – min träning 28/4

God morgon fina. Igår blev det ännu en dag på hemmakontoret och jag måste säga att det går bra att jobba hemifrån. Har aldrig riktigt tyckt att jag är bra på det, ni vet man springer till kylskåpet hela tiden och får svårt att fokusera. Men jag måste säga att nu under Corona där man helt enkelt får anpassa sig och sitta hemma och jobba har jag lärt mig. Det går jättebra att göra samma jobb på hemmaplan som på kontoret. Känns bra!

Igår efter jobbet skulle Carl ha styrelsemöte och jag gav mig ut för att springa. Har verkligen kommit in i träningen och njuter av träning. Jag sprang en mil i lite lugnare tempo den här gången. Mitt nya mål får vara att klara av att spring en halvmara, liksom öka lite i taget för att komma upp i det. Det är det som är så bra med träning, man kan alltid sätta nya mål. Nu känns min kropp lite trött efter de senaste dagarnas träningspass så idag får det bli en vilodag.

Det blev en sen middag tillsammans med Carl. Vi har börjat titta på serien Kalifat. Den känns väldigt välgjord och bra men man får alltid en spänd känsla i kroppen efter varje avsnitt. Idag ska jag träffa Anna på lunchen för att först fota och sedan ha ett möte gällande ett samarbete vi ska påbörja med ett lokalt företag.

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?