Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Linne
Manolo Blahnik
Klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kofta
Kjol
Halsduk
Kofta
Kavaj
T-shirt
Pullover
Klännning
Tröja
Kofta
T-shirt
Kjol
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Byxor
Kofta
Väska
Skjorta
Satinkjol
Skjorta
T-shirt
Kappa
Slipover
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Boots
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Cape
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Stövel
T-shirt
Bag
Väska
Klänning
Slingbacks
Linne
Grå kavaj
T-shirt
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
Blus
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Blus
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Kjol
Blus
Jeans
Kavaj
Väska
Kjol
Kjol
Kofta
Pullover
Klänning
Basker
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Tröja
Väska
Kofta
Tröja
Byxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Kofta
Knytblus
Klännning
Skjorta
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Kappa
Stickad klänning
Skjorta
Slacks
Pullover
Kappa
Kostymbyxa
Ankelboots
Klänning
Cardigan
Pälsjacka
Väska
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Sneakers
Pullover
Väska
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Linne
Kjol
Väska
Väst
Vit blus
Klänning
Kofta
118   224
67   331
42   337
66   459
30   403

Det som är bra med träning – min träning 28/4

God morgon fina. Igår blev det ännu en dag på hemmakontoret och jag måste säga att det går bra att jobba hemifrån. Har aldrig riktigt tyckt att jag är bra på det, ni vet man springer till kylskåpet hela tiden och får svårt att fokusera. Men jag måste säga att nu under Corona där man helt enkelt får anpassa sig och sitta hemma och jobba har jag lärt mig. Det går jättebra att göra samma jobb på hemmaplan som på kontoret. Känns bra!

Igår efter jobbet skulle Carl ha styrelsemöte och jag gav mig ut för att springa. Har verkligen kommit in i träningen och njuter av träning. Jag sprang en mil i lite lugnare tempo den här gången. Mitt nya mål får vara att klara av att spring en halvmara, liksom öka lite i taget för att komma upp i det. Det är det som är så bra med träning, man kan alltid sätta nya mål. Nu känns min kropp lite trött efter de senaste dagarnas träningspass så idag får det bli en vilodag.

Det blev en sen middag tillsammans med Carl. Vi har börjat titta på serien Kalifat. Den känns väldigt välgjord och bra men man får alltid en spänd känsla i kroppen efter varje avsnitt. Idag ska jag träffa Anna på lunchen för att först fota och sedan ha ett möte gällande ett samarbete vi ska påbörja med ett lokalt företag.

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?