Annons: Shoppa min stil

Väska
Pälsjacka
Blus
Pullover
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Linne
T-shirt
Tröja
Kofta
Knytblus
Pullover
Kavaj
Satinkjol
Väska
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Skjorta
T-shirt
Bag
Väska
Kofta
Klännning
Stövel
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Kjol
Skjorta
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Blus
Kofta
Kofta
Kjol
Jacka
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Knytblus
Cape
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Byxor
Byxor
Kofta
Kofta
Byxor
Klänning
Pullover
Kavaj
Kjol
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Basker
Slingbacks
Kavaj
Stickad klänning
Ankelboots
Väska
Tröja
Vit blus
Klänning
Linne
Klänning
Slacks
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Blus
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Slipover
T-shirt
Pullover
Väska
Klänning
Väska
Blus
Klännning
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Jeans
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kappa
Byxor
Väst
Kappa
Väska
Halsduk
Kappa
Kofta
Väska
Cardigan
Tröja
Sneakers
Skjorta
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Väska
21   325
43   398
51   450
38   399
30   408

Det som är bra med träning – min träning 28/4

God morgon fina. Igår blev det ännu en dag på hemmakontoret och jag måste säga att det går bra att jobba hemifrån. Har aldrig riktigt tyckt att jag är bra på det, ni vet man springer till kylskåpet hela tiden och får svårt att fokusera. Men jag måste säga att nu under Corona där man helt enkelt får anpassa sig och sitta hemma och jobba har jag lärt mig. Det går jättebra att göra samma jobb på hemmaplan som på kontoret. Känns bra!

Igår efter jobbet skulle Carl ha styrelsemöte och jag gav mig ut för att springa. Har verkligen kommit in i träningen och njuter av träning. Jag sprang en mil i lite lugnare tempo den här gången. Mitt nya mål får vara att klara av att spring en halvmara, liksom öka lite i taget för att komma upp i det. Det är det som är så bra med träning, man kan alltid sätta nya mål. Nu känns min kropp lite trött efter de senaste dagarnas träningspass så idag får det bli en vilodag.

Det blev en sen middag tillsammans med Carl. Vi har börjat titta på serien Kalifat. Den känns väldigt välgjord och bra men man får alltid en spänd känsla i kroppen efter varje avsnitt. Idag ska jag träffa Anna på lunchen för att först fota och sedan ha ett möte gällande ett samarbete vi ska påbörja med ett lokalt företag.

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?