Annons: Shoppa min stil

Linne
Klänning
Blus
Klänning
Blus
Pullover
Kjol
Kjol
Skjorta
Kjol
T-shirt
Klännning
Kappa
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Pälsjacka
Kappa
Kjol
T-shirt
Pullover
Klänning
Klänning
T-shirt
Blus
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Väska
Halsduk
Pullover
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Kappa
Byxor
Väska
Basker
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kjol
Rosa kostymbyxor
Slacks
Kavaj
Linne
Vit blus
örhängen
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Cardigan
Kavaj
Knytblus
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Halsduk
Kofta
Klänning
Byxor
Kappa
Kappa
Klänning
Spegel
Klänning
Tröja
Skjorta
Väst
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Sneakers
Väska
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Moschino väska
Kappa
Skjorta
Skjorta
Ganni diadem
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Linne
Satinkjol
Väska
Kjol
T-shirt
Ankelboots
Louis Vuitton väska
Kavaj
Stenströms cardigan
Steamer
Kofta
Byxor
Jeans
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Tory Burch
Cape
Jacka
Skjortklänning
Väska
Kånken
Klänning
Blus
Klänning
Bag
Kavaj
Klännning
Slipover
Pullover
Stövel
Väska
Jacka
Klänning
Tröja
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
Tröja
Knytblus
Boots
Byxor
58   291
44   373
59   354
43   405
42   484

Förvånad.

Hej fina. Man blir lite dagvill nu när man jobbar hemma och inte rör sig ute på samma sätt. Imorse när jag vaknade fick jag för mig att det var fredag men det är liksom bara tisdag haha. I och för sig är det en kortare jobbvecka med halvdag på torsdag och ledig fredag. Igår blev det en heldag på hemmakontoret och sedan gick jag en promenad till Caroli för att handla och hämta ut ett paket.

Jag blev riktigt förvånad när allt i köpcentret var stängt kl 17.30. Jag och kanske femton andra stod helt frågandes framför den stängda ICA-butiken och efter kanske fem minuter öppnade butiken. Ingen aning om varför den var stängd? Kanske på grund av begränsade besökare nu under Corona? Samtidigt var det polis inne i butiken så kanske det hade varit någon stöld?

När jag kom hem började jag med min yoga som jag skrev om nyligen att jag ville satsa mer på. Carl var och spelade padel. Jag kör nybörjarpass nu i början. Hoppas jag blir smidigare och starkare med tiden så jag kan köra lite mer avancerade pass. När Carl kom hem gjorde vi en jättegod quinoasallad med lax till. Nu kaffe. Ha en underbar dag!


 

Följ:
Dela

6 Kommentarer

 1. 28 april, 2020 / 08:05

  Vad duktig du är som både springer och kör yoga! Heja dig! 🙌

  • Maria
   28 april, 2020 / 18:48

   Tack finis!:) Försöker hålla igång 🙂

 2. 28 april, 2020 / 11:44

  Själv kör jag yogabyxor och panpizza, hahah

  • Maria
   28 april, 2020 / 18:48

   Låter sjukt nice 👍🏼 😍

 3. 28 april, 2020 / 17:22

  Heja dig som kämpar på och great att kunna jobba hemifrån, vad är det du jobbar med, har nog missat det

  • Maria
   28 april, 2020 / 18:49

   Ansvarar för digitala medier på ett mäklarföretag 🙂

Kommentera


Söker du efter något?