Annons: Shoppa min stil

Kofta
Satinkjol
Väska
Kjol
Klännning
Kofta
Tröja
Kavaj
Klänning
Jeans
T-shirt
Manolo Blahnik
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Grå kavaj
Kofta
Blus
Klänning
Skjorta
Stövel
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Kjol
Cardigan
Bag
Blå klänning
Plisserad kjol
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Kappa
Kavaj
Kappa
Kofta
Kjol
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kappa
Knytblus
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Pullover
T-shirt
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Plisserad kjol
Slacks
Knytblus
Skjorta
Klänning
Skjorta
Jeansjacka
Väska
Skjorta
Klänning
Vit blus
Kavaj
Ankelboots
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Linne med spets
Klänning
T-shirt
Kappa
Slipover
Cardigan
Linne
Kavaj
Väst
Kofta
Kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Basker
Kofta
Skjorta
Väska
Pullover
Väska
Pullover
Klänning
Skjorta
Kappa
Rosa kostymbyxor
Sandaler
Blus
Kavaj
Väska
Kjol
Tröja
Knytblus
Slingbacks
Väska
Klänning
Kjol
Klännning
Byxor
Boots
Pullover
Halsduk
Tröja
Klänning
Cape
Svarta jeans
Kjol
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Väska
Byxor
Kofta
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Byxor
T-shirt
Grön klänning
Linne
71   334
44   326
68   455
46   357
26   317

Förvånad.

Hej fina. Man blir lite dagvill nu när man jobbar hemma och inte rör sig ute på samma sätt. Imorse när jag vaknade fick jag för mig att det var fredag men det är liksom bara tisdag haha. I och för sig är det en kortare jobbvecka med halvdag på torsdag och ledig fredag. Igår blev det en heldag på hemmakontoret och sedan gick jag en promenad till Caroli för att handla och hämta ut ett paket.

Jag blev riktigt förvånad när allt i köpcentret var stängt kl 17.30. Jag och kanske femton andra stod helt frågandes framför den stängda ICA-butiken och efter kanske fem minuter öppnade butiken. Ingen aning om varför den var stängd? Kanske på grund av begränsade besökare nu under Corona? Samtidigt var det polis inne i butiken så kanske det hade varit någon stöld?

När jag kom hem började jag med min yoga som jag skrev om nyligen att jag ville satsa mer på. Carl var och spelade padel. Jag kör nybörjarpass nu i början. Hoppas jag blir smidigare och starkare med tiden så jag kan köra lite mer avancerade pass. När Carl kom hem gjorde vi en jättegod quinoasallad med lax till. Nu kaffe. Ha en underbar dag!


 

Följ:
Dela

6 Kommentarer

  • Maria
   28 april, 2020 / 18:48

   Tack finis!:) Försöker hålla igång 🙂

 1. 28 april, 2020 / 11:44

  Själv kör jag yogabyxor och panpizza, hahah

  • Maria
   28 april, 2020 / 18:48

   Låter sjukt nice ?? ?

 2. 28 april, 2020 / 17:22

  Heja dig som kämpar på och great att kunna jobba hemifrån, vad är det du jobbar med, har nog missat det

  • Maria
   28 april, 2020 / 18:49

   Ansvarar för digitala medier på ett mäklarföretag 🙂

Kommentera


Söker du efter något?