Annons: Shoppa min stil

Tröja
Sneakers
Väska
Väska
Kjol
Kjol
Kappa
Knytblus
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kofta
Pullover
Blus
Kavaj
Kofta
Kofta
Jeans
Manolo Blahnik
Kofta
Slingbacks
Klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Slipover
T-shirt
Väska
T-shirt
Kofta
Slacks
Kavaj
Ankelboots
Klännning
Linne
Klänning
Pullover
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Väska
Satinkjol
Skjorta
Väska
Byxor
Kappa
Väska
Byxor
Väska
Blus
Skjorta
Skjorta
Kofta
Vit blus
Kavaj
T-shirt
Blus
Klänning
Väska
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Boots
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Kjol
Skinnkjol
Pälsjacka
Kappa
Halsduk
Väska
Pullover
Tröja
Klännning
Basker
Kavaj
Cardigan
Linne
Väska
T-shirt
Kofta
Linne
Klänning
Väst
Klänning
Skjorta
Stickad klänning
Tröja
Kofta
Bag
Kappa
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Stövel
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Cape
Klänning
T-shirt
Pullover
Knytblus
Kavaj
Kofta
Kappa
Skjorta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Knytblus
20   86
69   342
60   418
112   415
70   460

Förvånad.

Hej fina. Man blir lite dagvill nu när man jobbar hemma och inte rör sig ute på samma sätt. Imorse när jag vaknade fick jag för mig att det var fredag men det är liksom bara tisdag haha. I och för sig är det en kortare jobbvecka med halvdag på torsdag och ledig fredag. Igår blev det en heldag på hemmakontoret och sedan gick jag en promenad till Caroli för att handla och hämta ut ett paket.

Jag blev riktigt förvånad när allt i köpcentret var stängt kl 17.30. Jag och kanske femton andra stod helt frågandes framför den stängda ICA-butiken och efter kanske fem minuter öppnade butiken. Ingen aning om varför den var stängd? Kanske på grund av begränsade besökare nu under Corona? Samtidigt var det polis inne i butiken så kanske det hade varit någon stöld?

När jag kom hem började jag med min yoga som jag skrev om nyligen att jag ville satsa mer på. Carl var och spelade padel. Jag kör nybörjarpass nu i början. Hoppas jag blir smidigare och starkare med tiden så jag kan köra lite mer avancerade pass. När Carl kom hem gjorde vi en jättegod quinoasallad med lax till. Nu kaffe. Ha en underbar dag!


 

Följ:
Dela

6 Kommentarer

  • Maria
   28 april, 2020 / 18:48

   Tack finis!:) Försöker hålla igång 🙂

 1. 28 april, 2020 / 11:44

  Själv kör jag yogabyxor och panpizza, hahah

  • Maria
   28 april, 2020 / 18:48

   Låter sjukt nice ?? ?

 2. 28 april, 2020 / 17:22

  Heja dig som kämpar på och great att kunna jobba hemifrån, vad är det du jobbar med, har nog missat det

  • Maria
   28 april, 2020 / 18:49

   Ansvarar för digitala medier på ett mäklarföretag 🙂

Kommentera


Söker du efter något?