Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Stenströms cardigan
Kappa
Linne
Stövel
Kjol
Tröja
Slingbacks
Kavaj
örhängen
Cardigan
T-shirt
Knytblus
Väska
Pullover
Spegel
Kappa
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Pullover
Kofta
Väska
Cape
Kappa
Ankelboots
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Klännning
Väska
Klänning
Boots
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kofta
Kappa
Kappa
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Halsduk
Klänning
Kavaj
Slacks
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Väst
Klännning
T-shirt
Väska
Sneakers
Kofta
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
Skjortklänning
Kånken
Klänning
Klänning
Tory Burch
Byxor
Louis Vuitton väska
Moschino väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Kjol
Blus
Kostymbyxa
Skjorta
Knytblus
Klänning
Kjol
Kavaj
Basker
Kavaj
Byxor
Kappa
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Jeans
Kavaj
Kofta
T-shirt
Blus
Väska
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Tröja
Kavaj
Klänning
Pullover
Blus
Skjorta
Kavaj
Halsduk
Kjol
Jacka
Väska
Steamer
Kofta
Väska
Ganni diadem
Väska
Skjorta
Väska
Linne
Kjol
Linne
Väska
Klänning
Blus
Vit blus
Skjorta
Väska
Slipover
T-shirt
Stickad klänning
Tröja
Jacka
Bag
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
16   107
55   366
68   470
74   529
55   500

Min första mil under timmen! – Min träning 26/4

Hej fina. Igår förmiddag vid elvatiden gick jag och Carl ut på en springtur. Den här gången var jag verkligen taggad på att klara en mil under timmen och tänkte att Carl kunde vara lite farthållare så jag skulle klara det. Och vi sprang milen på 58,30! Jag är så nöjd och stolt över mig själv. Tänk att jag för mindre än ett år sedan knappt klarade 5 kilometer överhuvudtaget.

Jag kände direkt när vi gav oss ut att förutsättningarna var bra. Kroppen kändes bra. Inte för mätt, inget ont i knä, inget illamående (Saker som tidigare spökat under träningspassen). Vissa sträckor i solen blev väldigt varma men annars njöt jag mest av det härliga vädret och luften. Benen kändes bra och jag hade säkert klarat att springa ännu längre också.

Nu måste jag hitta nya mål med min löpning. Kanske öka på lite i taget och klara av ett halvmaraton och maraton någon gång. Jag vill även börja satsa på yoga för att bli smidigare och starkare. Får hitta några bra onlinepass till att börja med och hitta olika mål att uppnå.

Igår kväll hade jag lite oroskänslor i kroppen. Jag får ju lite så ibland, dock inte lika ofta längre. Men Carl lagade god grillad mat och vi såg en film så jag blev lugnare. Ha en underbar dag!


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?