Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Klännning
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Kjol
Basker
Pälsjacka
Klänning
Byxor
Väska
Kjol
Väska
Kjol
Kavaj
Cardigan
Klänning
Jeans
T-shirt
Plisserad kjol
Byxor
Kavaj
Kofta
Kofta
Skjorta
Plisserad kjol
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klännning
T-shirt
Pullover
Kjol
Klänning
Grön klänning
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Väska
Väska
Stövel
Skjorta
Blus
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kofta
Väska
Väst
Kjol
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
T-shirt
Grå kavaj
Vit blus
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Pullover
Kofta
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Blå klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Väska
Väska
Svarta jeans
Tröja
Kavaj
Slacks
Väska
Kappa
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Satinkjol
Sandaler
Skjorta
Linne
Knytblus
Klänning
Ankelboots
Väska
Linne
Sneakers
Bag
Klänning
Kappa
Kappa
Slipover
Väska
Tröja
Kostymbyxa
Linne
Väska
Kofta
Väska
Slingbacks
Väska
Stickad klänning
Väska
Väska
Tröja
Kjol
Kappa
Kavaj
Blus
Kavaj
Klänning
Blus
Cardigan
Jeansjacka
Kappa
Kofta
Kofta
Skjorta
Kofta
Pullover
Cape
Boots
T-shirt
Väska
Linne med spets
Kavaj
Byxor
T-shirt
Skjorta
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Min första mil under timmen! – Min träning 26/4

Hej fina. Igår förmiddag vid elvatiden gick jag och Carl ut på en springtur. Den här gången var jag verkligen taggad på att klara en mil under timmen och tänkte att Carl kunde vara lite farthållare så jag skulle klara det. Och vi sprang milen på 58,30! Jag är så nöjd och stolt över mig själv. Tänk att jag för mindre än ett år sedan knappt klarade 5 kilometer överhuvudtaget.

Jag kände direkt när vi gav oss ut att förutsättningarna var bra. Kroppen kändes bra. Inte för mätt, inget ont i knä, inget illamående (Saker som tidigare spökat under träningspassen). Vissa sträckor i solen blev väldigt varma men annars njöt jag mest av det härliga vädret och luften. Benen kändes bra och jag hade säkert klarat att springa ännu längre också.

Nu måste jag hitta nya mål med min löpning. Kanske öka på lite i taget och klara av ett halvmaraton och maraton någon gång. Jag vill även börja satsa på yoga för att bli smidigare och starkare. Får hitta några bra onlinepass till att börja med och hitta olika mål att uppnå.

Igår kväll hade jag lite oroskänslor i kroppen. Jag får ju lite så ibland, dock inte lika ofta längre. Men Carl lagade god grillad mat och vi såg en film så jag blev lugnare. Ha en underbar dag!


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?