Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Kofta
Kjol
Skjorta
Klänning
Kostymbyxa
Knytblus
Kavaj
Kjol
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Slingbacks
Pullover
Kappa
Kavaj
Klännning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Ankelboots
Manolo Blahnik
Pälsjacka
Kappa
Klänning
Skjorta
Kappa
Kofta
Tröja
Boots
Kappa
Cardigan
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Topp
Väska
Klänning
Blus
T-shirt
Knytblus
Kofta
Slipover
Väska
Skjorta
Knytblus
Klänning
Väska
Satinkjol
Klänning
Klänning
Halsduk
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Byxor
Väska
T-shirt
Skjorta
Slipover
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Plisserad kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Blus
Skjorta
Kofta
Pullover
Kofta
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Skjorta
Linne
Klänning
T-shirt
Kofta
Pullover
T-shirt
Pullover
Sandaler
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Cape
Blå knytblus
Slacks
Kjol
Väska
Kjol
Basker
Väst
Blå klänning
Tröja
T-shirt
Slipover
Kofta
Byxor
Gucciskärp
Cape
Klännning
T-shirt
Tröja
Sneakers
Blus
T-shirt
Skjortklänning
Kappa
Skjorta
Väska
Linne med spets
Väska
Kavaj
Stövel
Blus
Grön klänning
Byxor
Svarta jeans
Kavaj
Väska
Väska
Satinkjol
Slipover
Cardigan
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Kjol
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Kjol
Jeans
Kofta
Kappa
Grå kavaj
Klänning
T-shirt
Linne
Väska
Kappa
Plisserad kjol
Kjol
Kavaj
Slipover vit
Bag
Kavaj
Kjol
Kavaj
Body
Klänning
Kavaj
Väska

Min första mil under timmen! – Min träning 26/4

Hej fina. Igår förmiddag vid elvatiden gick jag och Carl ut på en springtur. Den här gången var jag verkligen taggad på att klara en mil under timmen och tänkte att Carl kunde vara lite farthållare så jag skulle klara det. Och vi sprang milen på 58,30! Jag är så nöjd och stolt över mig själv. Tänk att jag för mindre än ett år sedan knappt klarade 5 kilometer överhuvudtaget.

Jag kände direkt när vi gav oss ut att förutsättningarna var bra. Kroppen kändes bra. Inte för mätt, inget ont i knä, inget illamående (Saker som tidigare spökat under träningspassen). Vissa sträckor i solen blev väldigt varma men annars njöt jag mest av det härliga vädret och luften. Benen kändes bra och jag hade säkert klarat att springa ännu längre också.

Nu måste jag hitta nya mål med min löpning. Kanske öka på lite i taget och klara av ett halvmaraton och maraton någon gång. Jag vill även börja satsa på yoga för att bli smidigare och starkare. Får hitta några bra onlinepass till att börja med och hitta olika mål att uppnå.

Igår kväll hade jag lite oroskänslor i kroppen. Jag får ju lite så ibland, dock inte lika ofta längre. Men Carl lagade god grillad mat och vi såg en film så jag blev lugnare. Ha en underbar dag!


Följ:

Kommentera


Looking for Something?