Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Linne
Kofta
Byxor
Kjol
Väska
Skjortklänning
Pälsjacka
Pullover
Klänning
Stickad klänning
Jeans
T-shirt
Kappa
Sneakers
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Kjol
Väska
Klänning
Cape
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kofta
Ankelboots
Kofta
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Satinkjol
Skjorta
Blus
Klänning
Skjorta
Tröja
T-shirt
Kavaj
Blus
Kofta
Kofta
T-shirt
Cardigan
Boots
Byxor
Byxor
Väska
Väska
Kjol
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Väska
Linne
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Kofta
Tröja
Väska
Kavaj
Linne
Slipover
Stövel
Pullover
Kjol
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Halsduk
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Vit blus
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Basker
Klänning
Väska
Klännning
T-shirt
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Slacks
Kappa
T-shirt
Klännning
Skjorta
Byxor
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Bag
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Väst
Kappa
Tröja
Kavaj
Pullover
Blus
Klänning
18   92
58   334
67   382
42   403
20   310

Min första mil under timmen! – Min träning 26/4

Hej fina. Igår förmiddag vid elvatiden gick jag och Carl ut på en springtur. Den här gången var jag verkligen taggad på att klara en mil under timmen och tänkte att Carl kunde vara lite farthållare så jag skulle klara det. Och vi sprang milen på 58,30! Jag är så nöjd och stolt över mig själv. Tänk att jag för mindre än ett år sedan knappt klarade 5 kilometer överhuvudtaget.

Jag kände direkt när vi gav oss ut att förutsättningarna var bra. Kroppen kändes bra. Inte för mätt, inget ont i knä, inget illamående (Saker som tidigare spökat under träningspassen). Vissa sträckor i solen blev väldigt varma men annars njöt jag mest av det härliga vädret och luften. Benen kändes bra och jag hade säkert klarat att springa ännu längre också.

Nu måste jag hitta nya mål med min löpning. Kanske öka på lite i taget och klara av ett halvmaraton och maraton någon gång. Jag vill även börja satsa på yoga för att bli smidigare och starkare. Får hitta några bra onlinepass till att börja med och hitta olika mål att uppnå.

Igår kväll hade jag lite oroskänslor i kroppen. Jag får ju lite så ibland, dock inte lika ofta längre. Men Carl lagade god grillad mat och vi såg en film så jag blev lugnare. Ha en underbar dag!


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?