Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Klännning
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Jeans
Linne
Ankelboots
Linne
Knytblus
Cardigan
Satinkjol
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Blus
Klännning
Basker
Kappa
Väska
Byxor
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Grå kavaj
Kostymbyxa
Pullover
Väska
Klänning
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Min första mil under timmen! – Min träning 26/4

Hej fina. Igår förmiddag vid elvatiden gick jag och Carl ut på en springtur. Den här gången var jag verkligen taggad på att klara en mil under timmen och tänkte att Carl kunde vara lite farthållare så jag skulle klara det. Och vi sprang milen på 58,30! Jag är så nöjd och stolt över mig själv. Tänk att jag för mindre än ett år sedan knappt klarade 5 kilometer överhuvudtaget.

Jag kände direkt när vi gav oss ut att förutsättningarna var bra. Kroppen kändes bra. Inte för mätt, inget ont i knä, inget illamående (Saker som tidigare spökat under träningspassen). Vissa sträckor i solen blev väldigt varma men annars njöt jag mest av det härliga vädret och luften. Benen kändes bra och jag hade säkert klarat att springa ännu längre också.

Nu måste jag hitta nya mål med min löpning. Kanske öka på lite i taget och klara av ett halvmaraton och maraton någon gång. Jag vill även börja satsa på yoga för att bli smidigare och starkare. Får hitta några bra onlinepass till att börja med och hitta olika mål att uppnå.

Igår kväll hade jag lite oroskänslor i kroppen. Jag får ju lite så ibland, dock inte lika ofta längre. Men Carl lagade god grillad mat och vi såg en film så jag blev lugnare. Ha en underbar dag!


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?