Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kjol
Ankelboots
Klännning
Basker
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väst
T-shirt
Sandaler
Blus
Blus
Kofta
T-shirt
Cardigan
Klänning
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Vit blus
Slingbacks
Klänning
Kjol
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
Kavaj
Bag
Kofta
Cardigan
Jeansjacka
T-shirt
Slacks
Klänning
Pullover
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kappa
Knytblus
Knytblus
Skjorta
Kofta
Kofta
Tröja
Pullover
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Svarta jeans
Klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Plisserad kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Väska
Grå kavaj
Kappa
Linne
Skjorta
Sneakers
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Väska
Kavaj
Linne
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Blus
Kjol
Väska
Blå klänning
Klännning
Tröja
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Pullover
Kostymbyxa
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Kavaj
Byxor
Kjol
Byxor
Stövel
Cape
Klänning
Grön klänning
Klänning
Skjorta
Skjorta
Jeans
Kofta
Plisserad kjol
Byxor
Linne
Kavaj
T-shirt
Slipover
T-shirt
Kofta
Väska
Linne med spets
Knytblus
Klänning
Skinnkjol
Satinkjol
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Byxor
Skjortklänning
Boots
Pullover
Kappa
Kofta
Halsduk
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Tröja
71   334
44   326
68   455
46   357
26   317

Summering av helgen

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Jag tänkte summera lite av min helg som har innehållit mycket. I fredags jobbade jag hemma och vid femtiden tog jag helg och mötte upp Charlotta och Erica på L’enoteca för after work. Mycket trevligt. Jag och Charlotta drog vidare till Atmosfär för middag sedan och därefter avslutade vi kvällen hemma hos henne. Himla trevlig kväll!

I lördags var jag ju och provade och hittade the one bröllopsklänning som ni kan läsa om här. Anna var med mig och vi hann även sätta oss på Vespa en sväg efter själva provningen. Sedan fotade vi lite outfits till våra Instagramkonton och bloggar. På kvällen umgicks jag med Carl. Vi gick och handlade mat på Hansa och svängde in på Julies på vägen hem. Det är en vinbar som även har god ost som vi beställde som en förrätt till kvällens middag hemma. Gillar verkligen Julies och det ligger väldigt nära vår lägenhet också. De har öppnat sin uteservering och även om den inte hade sol när vi satte oss där var det mysigt att kunna sitta ute. Rekommenderar verkligen ett besök på Julies.

Sedan lagade vi rårakor här hemma och såg Scary Movie, den första filmen haha. Vilken nostalgi! Jag är väldigt lättroad och skrattade fortfarande åt filmen. Carl somnade så han var kanske inte riktigt lika imponerad hehe. Idag har det varit fokus på träning (Se mer imorgon) och lite bröllopsplanering. Hoppas ni njuter av er söndag! 🙂 En mix av bilder från helgen nedan.

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      26 april, 2020 / 22:11

      Älskar det ?

Kommentera


Söker du efter något?