Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Skjorta
Jeans
Byxor
Klänning
Väska
T-shirt
Basker
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Väska
Pullover
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Linne
Byxor
Blus
Skjorta
Kappa
Väska
T-shirt
Kofta
T-shirt
Tröja
Väska
Kofta
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
örhängen
Kavaj
Klännning
Kofta
Väska
Slipover
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Slacks
Väska
Kappa
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Klänning
Skjortklänning
Cardigan
T-shirt
Väska
Pullover
Kappa
Blus
Grå kavaj
Cape
Vit blus
Byxor
Pullover
Väska
Boots
Kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Bag
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Linne
Knytblus
Stickad klänning
Knytblus
Klänning
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Stövel
Kjol
Pullover
Klännning
Halsduk
Blus
Byxor
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Väst
Skjorta
Satinkjol
Kofta
Kjol
Halsduk
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Ankelboots
Skjorta
T-shirt
Jacka
Tröja
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Jacka
Klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Linne
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Tröja
19   146
48   276
55   464
24   464
37   340

Summering av helgen

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Jag tänkte summera lite av min helg som har innehållit mycket. I fredags jobbade jag hemma och vid femtiden tog jag helg och mötte upp Charlotta och Erica på L’enoteca för after work. Mycket trevligt. Jag och Charlotta drog vidare till Atmosfär för middag sedan och därefter avslutade vi kvällen hemma hos henne. Himla trevlig kväll!

I lördags var jag ju och provade och hittade the one bröllopsklänning som ni kan läsa om här. Anna var med mig och vi hann även sätta oss på Vespa en sväg efter själva provningen. Sedan fotade vi lite outfits till våra Instagramkonton och bloggar. På kvällen umgicks jag med Carl. Vi gick och handlade mat på Hansa och svängde in på Julies på vägen hem. Det är en vinbar som även har god ost som vi beställde som en förrätt till kvällens middag hemma. Gillar verkligen Julies och det ligger väldigt nära vår lägenhet också. De har öppnat sin uteservering och även om den inte hade sol när vi satte oss där var det mysigt att kunna sitta ute. Rekommenderar verkligen ett besök på Julies.

Sedan lagade vi rårakor här hemma och såg Scary Movie, den första filmen haha. Vilken nostalgi! Jag är väldigt lättroad och skrattade fortfarande åt filmen. Carl somnade så han var kanske inte riktigt lika imponerad hehe. Idag har det varit fokus på träning (Se mer imorgon) och lite bröllopsplanering. Hoppas ni njuter av er söndag! 🙂 En mix av bilder från helgen nedan.

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      26 april, 2020 / 22:11

      Älskar det 😍

Kommentera


Söker du efter något?