Annons: Shoppa min stil

Kofta
Skjortklänning
Satinkjol
Kofta
Stövel
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Kappa
Kavaj
Cape
Väska
Ankelboots
Pullover
Klänning
Kavaj
Byxor
Tröja
Basker
T-shirt
Klänning
Jeans
Slingbacks
Kofta
Knytblus
Väska
Pullover
T-shirt
Kofta
Kavaj
T-shirt
Linne
Klänning
Kjol
Halsduk
Kappa
Skjorta
Väska
T-shirt
Sneakers
Pullover
Kappa
Kofta
Slacks
Kofta
Skjorta
Kjol
Knytblus
Cardigan
Klänning
Byxor
Väska
Kofta
Kjol
Skjorta
Tröja
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Pälsjacka
Kappa
Klänning
Klännning
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
T-shirt
Boots
Skjorta
Knytblus
Väska
Väska
Vit blus
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Blus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Kappa
Linne
Blus
T-shirt
Klännning
Tröja
Väska
Kavaj
Kjol
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Linne
Väska
Bag
Kjol
Slipover
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Blus
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Byxor
Grå kavaj
Väst
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Klänning
20   86
69   342
60   418
112   415
70   460

Summering av helgen

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Jag tänkte summera lite av min helg som har innehållit mycket. I fredags jobbade jag hemma och vid femtiden tog jag helg och mötte upp Charlotta och Erica på L’enoteca för after work. Mycket trevligt. Jag och Charlotta drog vidare till Atmosfär för middag sedan och därefter avslutade vi kvällen hemma hos henne. Himla trevlig kväll!

I lördags var jag ju och provade och hittade the one bröllopsklänning som ni kan läsa om här. Anna var med mig och vi hann även sätta oss på Vespa en sväg efter själva provningen. Sedan fotade vi lite outfits till våra Instagramkonton och bloggar. På kvällen umgicks jag med Carl. Vi gick och handlade mat på Hansa och svängde in på Julies på vägen hem. Det är en vinbar som även har god ost som vi beställde som en förrätt till kvällens middag hemma. Gillar verkligen Julies och det ligger väldigt nära vår lägenhet också. De har öppnat sin uteservering och även om den inte hade sol när vi satte oss där var det mysigt att kunna sitta ute. Rekommenderar verkligen ett besök på Julies.

Sedan lagade vi rårakor här hemma och såg Scary Movie, den första filmen haha. Vilken nostalgi! Jag är väldigt lättroad och skrattade fortfarande åt filmen. Carl somnade så han var kanske inte riktigt lika imponerad hehe. Idag har det varit fokus på träning (Se mer imorgon) och lite bröllopsplanering. Hoppas ni njuter av er söndag! 🙂 En mix av bilder från helgen nedan.

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      26 april, 2020 / 22:11

      Älskar det ?

Kommentera


Söker du efter något?