Annons: Shoppa min stil

Klänning
Knytblus
Kofta
Väska
Väst
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Tröja
Rosa kostymbyxor
Blus
Slacks
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Klännning
T-shirt
Väska
Vit blus
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Skjorta
Sneakers
Basker
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Halsduk
Kofta
Kappa
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Tröja
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kofta
Kjol
Linne
Klänning
Linne
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kjol
Stickad klänning
Slingbacks
Boots
Slipover
Väska
Jeans
Stövel
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Blus
T-shirt
Kofta
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Knytblus
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Klännning
Pälsjacka
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Kofta
Bag
Klänning
Pullover
Kavaj
Kavaj
Skjortklänning
Satinkjol
Kappa
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Linne
Kofta
Tröja
Byxor
Kjol
Väska
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Pullover
Klänning
Kappa
Klänning
Cape
Pullover
Kappa
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Pullover
24   32
66   247
42   307
65   457
30   400

Jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning

Jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning

Hej fina. Det känns som att jag provat bröllopsklänningar i de flesta butiker i Malmö nu utan att ha hittat THE ONE, fram tills idag. Idag besökte jag Bröllopsbruket på Limhamn för andra gången och fick en riktig wow-känsla på en av klänningarna jag provade. Jag kände direkt att det var rätt. Jag minns inte själv men Anna som var med som sällskap berättade i efterhand att jag typ skrikit inifrån provrummet. När jag kom ut kände vi båda att det var helt rätt klänning och jag ville liksom inte ta av mig den. Då är det rätt.

Så jag köpte faktiskt min klänning idag, begagnad, från Bröllopsbruket. Jag kommer inte att visa upp den innan själva bröllopet och Carl kommer inte heller att få se den förrän på den stora dagen. Jag kommer att gå till en skräddare för att fixa till några detaljer men den var i rätt storlek och behöver bara några få justeringar för att bli helt perfekt.

Jag gillar verkligen Bröllopsbruket och deras koncept med att sälja begagnade bröllopsklänningar. Jag kommer själv att sälja min vidare genom dom när jag väl har gift mig. Vill du satsa på en mer hållbar outfit på ditt bröllop måste du besöka Bröllopsbruket. De finns i flera städer och kommer sannolikt öppna i fler och fler :). Efter provningen firade vi med bubbel på VESPA i Västra Hamnen. Stor dag, tänk jag att jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning. Nedan en bild på mig en världens Cinderella-klänning som Anna övertalade mig att prova haha. Inte riktigt min stil men fick verkligen ett Disney-prinsessa moment.

 


 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 26 april, 2020 / 21:48

  Ohh vad roligt att du hitat klänningen och så snygg denna också var du har på dig där.

  • Maria
   26 april, 2020 / 22:12

   Verkligen underbar känsla ? Tack!

Kommentera


Söker du efter något?