Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Klännning
Kofta
Pullover
Kavaj
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Knytblus
Ankelboots
Klänning
Stenströms cardigan
Tröja
Skjorta
T-shirt
Väska
Blus
Kavaj
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Kjol
Skinnkjol
Spegel
Kavaj
Pullover
Louis Vuitton väska
Kavaj
örhängen
Väska
Kavaj
Kavaj
Jacka
Basker
T-shirt
Kostymbyxa
Cape
Klänning
Väska
Slingbacks
Klänning
Moschino väska
Blus
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Blus
Kofta
Klänning
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Linne
Bag
Kofta
T-shirt
Väska
Skjorta
Kånken
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Väska
Byxor
Ganni diadem
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Cardigan
Klännning
Klänning
Linne
T-shirt
Kjol
Rosa kostymbyxor
Byxor
Kappa
Boots
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Jacka
Kofta
Steamer
Skjorta
Tröja
Väst
Kappa
Klänning
Sneakers
Blus
Skjorta
Halsduk
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Väska
Kavaj
Tory Burch
Vit blus
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Skjorta
Pälsjacka
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Kappa
Pullover
Jeans
Skjorta
Väska
Kjol
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Klänning
Tröja
Stövel
Byxor
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Knytblus
Kofta
Kofta
Klänning
Slacks
Slipover
58   292
44   374
59   355
43   406
42   485

Jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning

Jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning

Hej fina. Det känns som att jag provat bröllopsklänningar i de flesta butiker i Malmö nu utan att ha hittat THE ONE, fram tills idag. Idag besökte jag Bröllopsbruket på Limhamn för andra gången och fick en riktig wow-känsla på en av klänningarna jag provade. Jag kände direkt att det var rätt. Jag minns inte själv men Anna som var med som sällskap berättade i efterhand att jag typ skrikit inifrån provrummet. När jag kom ut kände vi båda att det var helt rätt klänning och jag ville liksom inte ta av mig den. Då är det rätt.

Så jag köpte faktiskt min klänning idag, begagnad, från Bröllopsbruket. Jag kommer inte att visa upp den innan själva bröllopet och Carl kommer inte heller att få se den förrän på den stora dagen. Jag kommer att gå till en skräddare för att fixa till några detaljer men den var i rätt storlek och behöver bara några få justeringar för att bli helt perfekt.

Jag gillar verkligen Bröllopsbruket och deras koncept med att sälja begagnade bröllopsklänningar. Jag kommer själv att sälja min vidare genom dom när jag väl har gift mig. Vill du satsa på en mer hållbar outfit på ditt bröllop måste du besöka Bröllopsbruket. De finns i flera städer och kommer sannolikt öppna i fler och fler :). Efter provningen firade vi med bubbel på VESPA i Västra Hamnen. Stor dag, tänk jag att jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning. Nedan en bild på mig en världens Cinderella-klänning som Anna övertalade mig att prova haha. Inte riktigt min stil men fick verkligen ett Disney-prinsessa moment.

 


 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 26 april, 2020 / 21:48

  Ohh vad roligt att du hitat klänningen och så snygg denna också var du har på dig där.

  • Maria
   26 april, 2020 / 22:12

   Verkligen underbar känsla 😍 Tack!

Kommentera


Söker du efter något?