Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Kappa
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Kavaj
Blus
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kappa
Skjorta
Väska
Kofta
Linne
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Vit blus
Kjol
Knytblus
Kofta
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Tröja
Byxor
Slipover
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Byxor
Tröja
Kavaj
Klännning
Byxor
Klänning
Rosa kostymbyxor
Blus
T-shirt
Väska
T-shirt
Pullover
Linne
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Stickad klänning
Blus
Klänning
Jeans
Kjol
Skinnkjol
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Cardigan
Pullover
T-shirt
Knytblus
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Grå kavaj
Kofta
Ankelboots
Klänning
Linne
Kavaj
Kappa
Slacks
Boots
Klänning
Väska
Väska
Väska
Klännning
Pullover
Väst
Pullover
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kjol
Cape
Kavaj
Väska
Kappa
Kofta
Byxor
Väska
Tröja
Kavaj
Kavaj
Basker
Bag
Klänning
Väska
Halsduk
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Pälsjacka
Stövel
Kofta
Väska
Sneakers
Kjol
Väska
Kofta
Kostymbyxa
T-shirt
Kjol
Kavaj
22   185
97   292
67   405
89   461
66   583

Jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning

Jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning

Hej fina. Det känns som att jag provat bröllopsklänningar i de flesta butiker i Malmö nu utan att ha hittat THE ONE, fram tills idag. Idag besökte jag Bröllopsbruket på Limhamn för andra gången och fick en riktig wow-känsla på en av klänningarna jag provade. Jag kände direkt att det var rätt. Jag minns inte själv men Anna som var med som sällskap berättade i efterhand att jag typ skrikit inifrån provrummet. När jag kom ut kände vi båda att det var helt rätt klänning och jag ville liksom inte ta av mig den. Då är det rätt.

Så jag köpte faktiskt min klänning idag, begagnad, från Bröllopsbruket. Jag kommer inte att visa upp den innan själva bröllopet och Carl kommer inte heller att få se den förrän på den stora dagen. Jag kommer att gå till en skräddare för att fixa till några detaljer men den var i rätt storlek och behöver bara några få justeringar för att bli helt perfekt.

Jag gillar verkligen Bröllopsbruket och deras koncept med att sälja begagnade bröllopsklänningar. Jag kommer själv att sälja min vidare genom dom när jag väl har gift mig. Vill du satsa på en mer hållbar outfit på ditt bröllop måste du besöka Bröllopsbruket. De finns i flera städer och kommer sannolikt öppna i fler och fler :). Efter provningen firade vi med bubbel på VESPA i Västra Hamnen. Stor dag, tänk jag att jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning. Nedan en bild på mig en världens Cinderella-klänning som Anna övertalade mig att prova haha. Inte riktigt min stil men fick verkligen ett Disney-prinsessa moment.

 


 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 26 april, 2020 / 21:48

  Ohh vad roligt att du hitat klänningen och så snygg denna också var du har på dig där.

  • Maria
   26 april, 2020 / 22:12

   Verkligen underbar känsla ? Tack!

Kommentera


Söker du efter något?