Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Pälsjacka
Knytblus
Kjol
Klänning
Kavaj
Klännning
Pullover
Väska
Cardigan
Plisserad kjol
Kofta
Kappa
Skjorta
Klänning
Blus
Klänning
Pullover
Satinkjol
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Byxor
T-shirt
Slingbacks
Kofta
Skjorta
Klänning
Kostymbyxa
Blus
Kjol
Klänning
Klännning
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Linne
Stickad klänning
Tröja
Knytblus
Väska
T-shirt
Kofta
Basker
Kavaj
Tröja
T-shirt
Kofta
Kjol
Klänning
Pullover
Kappa
Väska
Klänning
Boots
Väska
Kofta
Stövel
Kjol
T-shirt
Satinkjol
T-shirt
Cardigan
Cape
Skjorta
Grå kavaj
Byxor
Kjol
Byxor
Väska
Kavaj
T-shirt
Bag
Väska
Kjol
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Svarta jeans
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Väska
Kavaj
Klänning
Blå klänning
Väska
Tröja
Väska
Klänning
Kappa
T-shirt
Kappa
Linne med spets
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Sneakers
Kavaj
Väst
Jeansjacka
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Linne
Väska
Blus
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Byxor
Pullover
Kavaj
Kjol
Linne
Skjorta
Skinnkjol
Knytblus
Vit blus
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Plisserad kjol
Grön klänning
Slacks
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Jeans
Slipover
Kappa
Klänning
Sandaler
Ankelboots
Kavaj
Kofta
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning

Jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning

Hej fina. Det känns som att jag provat bröllopsklänningar i de flesta butiker i Malmö nu utan att ha hittat THE ONE, fram tills idag. Idag besökte jag Bröllopsbruket på Limhamn för andra gången och fick en riktig wow-känsla på en av klänningarna jag provade. Jag kände direkt att det var rätt. Jag minns inte själv men Anna som var med som sällskap berättade i efterhand att jag typ skrikit inifrån provrummet. När jag kom ut kände vi båda att det var helt rätt klänning och jag ville liksom inte ta av mig den. Då är det rätt.

Så jag köpte faktiskt min klänning idag, begagnad, från Bröllopsbruket. Jag kommer inte att visa upp den innan själva bröllopet och Carl kommer inte heller att få se den förrän på den stora dagen. Jag kommer att gå till en skräddare för att fixa till några detaljer men den var i rätt storlek och behöver bara några få justeringar för att bli helt perfekt.

Jag gillar verkligen Bröllopsbruket och deras koncept med att sälja begagnade bröllopsklänningar. Jag kommer själv att sälja min vidare genom dom när jag väl har gift mig. Vill du satsa på en mer hållbar outfit på ditt bröllop måste du besöka Bröllopsbruket. De finns i flera städer och kommer sannolikt öppna i fler och fler :). Efter provningen firade vi med bubbel på VESPA i Västra Hamnen. Stor dag, tänk jag att jag har hittat THE ONE Bröllopsklänning. Nedan en bild på mig en världens Cinderella-klänning som Anna övertalade mig att prova haha. Inte riktigt min stil men fick verkligen ett Disney-prinsessa moment.

 


 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 26 april, 2020 / 21:48

  Ohh vad roligt att du hitat klänningen och så snygg denna också var du har på dig där.

  • Maria
   26 april, 2020 / 22:12

   Verkligen underbar känsla ? Tack!

Kommentera


Söker du efter något?