Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Linne
Satinkjol
Jeans
Cardigan
Väska
Klännning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Pälsjacka
Kofta
Knytblus
Klännning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
Klänning
Linne
Kavaj
Ankelboots
Basker
Byxor
Väska
Kavaj
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Malmös bästa cocktail bar

Hej fina. Igår blev det då en jobbdag hemma och jag satt inomhus hela dagen trots det superfina och somriga vädret ute. Ni kan ju gissa hur jag längtade ut. När Carl kom hem från jobbet bestämde vi oss för att besöka Malmös bästa cocktail bar Care of som ligger vid Malmö Live.

Man får försöka supporta sina favoriter så gott man kan och det var bara ett annat par när vi var där så det kändes safe. Care of är verkligen Malmös bästa cocktail bar, de har verkligen koll på vad de gör, gör sina cocktails med kärlek och gör alltid det extra för att kunderna ska bli nöjda.

Efter besöket gick vi en sväng till Malmö saluhall för att handla några grönsaker till kvällens date night med grillat. Carl grillade kyckling och jag gjorde en tsatsiki till. Mycket gott! Idag blir det en jobbdag hemma igen och sedan har jag planerat in en träff med Charlotta. Har även lite roliga planer för helgen som jag ska berätta mer om imorgon.

Ha en underbar fredag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?