Annons: Shoppa min stil

Byxor
Rosa kostymbyxor
Blus
Kavaj
Väska
Klännning
Kofta
Linne
Pullover
Vit blus
Klänning
Linne
Klännning
Ankelboots
Knytblus
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Basker
Byxor
Jeans
Knytblus
Blus
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Blus
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Satinkjol
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

En mil i somrigt väder – Min träning 22/4

Hej fina. Igår var det riktigt sommarväder ute. På lunchen satt jag ute på en bänk och åt med kollegorna. Så härligt! Visst, det är fortfarande lite kallt i skugga och när det blåser men hittar man sol och lä känns det riktigt somrigt.

Efter jobbet igår tog jag mig ut för att springa. Det blev tio kilometer på 1.03.47. Kändes helt okej men i solen var det nästan för varmt så jag blev tröttare än sist jag sprang. Jag vill och ska klara milen under timmen i år men bra att öva lite mer på att bara kunna springa en mil och det börjar kännas ganska stabilt. På bilderna nedan ser ni gårdagens pass och en summering av mina resultat/rekord på 5 och 10 kilometer. Carl var och spelade volleyboll men vi kunde äta middag tillsammmans vid typ halv nio…

Nu har jag jobbar på kontoret i två dagar men nu blir det två dagar hemma och även nästa vecka blir det hemmajobb. Hoppas ni har en härlig vecka hittills!

 


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?