Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Pälsjacka
Grå kavaj
T-shirt
Linne
Cape
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Halsduk
Kavaj
Blus
Klänning
Pullover
Skjorta
Kappa
Kofta
Linne
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Byxor
T-shirt
Boots
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Stövel
Vit blus
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Basker
Linne
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Knytblus
Väska
Klänning
T-shirt
T-shirt
Cardigan
T-shirt
Kjol
Kjol
Klännning
Kavaj
Kappa
Pullover
Slingbacks
Kofta
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Kofta
Pullover
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Väst
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kofta
Slipover
Jeans
Kavaj
Blus
Kavaj
Kappa
Skjorta
Sneakers
Kjol
Klänning
Tröja
Knytblus
Kofta
Tröja
Kappa
Byxor
Knytblus
T-shirt
Byxor
Klänning
Klännning
Kavaj
Skjorta
Byxor
Skjortklänning
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Kjol
Skjorta
Bag
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Skjorta
Slacks
Ankelboots
Väska
Tröja
36   313
67   369
42   393
20   304
76   470

Luxury Nails Malmö

Luxury Nails Malmö

Hej fina. I dessa speciella tider har jag på sistone helt prioriterat bort att gå och klippa mig, fixa naglarna och gå på andra behandlingar. Men nu har jag faktiskt både besökt min nagelsalong Luxury Nails Malmö och bokat in tid hos min frisör. Igår efter jobbet besökte jag Luxury Nails som ligger inne på Hansa. De ska vara Malmös bästa nagelsalong så känns såklart bra att gå just dit och fixa naglarna. Detta var min andra besök på salongen, läs om mitt första här.

Mina naglar hade faktiskt hunnit bli katastrof då jag väntat alldeles för länge med att gå och fixa dem. Världens utväxt och på vissa naglar hade färgen försvunnit helt. Två naglar hade dessutom gått av på toppen. Ja ni hör och ser ju nedan ju, kaos. Men Luxury Nails fixade så jag fick fina nya naglar :). Jag hade faktiskt inte hunnit tänka på vilken färg jag ville ha och valde mellan två färger, beige och rött. Jag frågade mina följare på Instagram som röstade på beige så jag valde matt beige färg på naglarna. Jag är supernöjd! Känner mig som en ny människa.

Tusen tack Luxury Nails Malmö för fina naglar och service! Rekommenderas varmt!Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 22 april, 2020 / 11:36

  Så fina dem vart och jag fixade också mina förra veckan. Blir så fräscht

  • Maria
   22 april, 2020 / 20:25

   Tusen tack ??☺️! Visst känner man sig fräsch ?

Kommentera


Söker du efter något?