Annons: Shoppa min stil

Linne
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Pullover
Byxor
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Vit blus
Knytblus
Kavaj
Klännning
Linne
Klänning
Knytblus
Jeans
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Basker
Cardigan
Satinkjol
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Kjol
Kavaj
Blus
Klännning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Blus
Knytblus
Pälsjacka
Väska
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Luxury Nails Malmö

Luxury Nails Malmö

Hej fina. I dessa speciella tider har jag på sistone helt prioriterat bort att gå och klippa mig, fixa naglarna och gå på andra behandlingar. Men nu har jag faktiskt både besökt min nagelsalong Luxury Nails Malmö och bokat in tid hos min frisör. Igår efter jobbet besökte jag Luxury Nails som ligger inne på Hansa. De ska vara Malmös bästa nagelsalong så känns såklart bra att gå just dit och fixa naglarna. Detta var min andra besök på salongen, läs om mitt första här.

Mina naglar hade faktiskt hunnit bli katastrof då jag väntat alldeles för länge med att gå och fixa dem. Världens utväxt och på vissa naglar hade färgen försvunnit helt. Två naglar hade dessutom gått av på toppen. Ja ni hör och ser ju nedan ju, kaos. Men Luxury Nails fixade så jag fick fina nya naglar :). Jag hade faktiskt inte hunnit tänka på vilken färg jag ville ha och valde mellan två färger, beige och rött. Jag frågade mina följare på Instagram som röstade på beige så jag valde matt beige färg på naglarna. Jag är supernöjd! Känner mig som en ny människa.

Tusen tack Luxury Nails Malmö för fina naglar och service! Rekommenderas varmt!Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 22 april, 2020 / 11:36

  Så fina dem vart och jag fixade också mina förra veckan. Blir så fräscht

  • Maria
   22 april, 2020 / 20:25

   Tusen tack 💅🏼☺️! Visst känner man sig fräsch 🥰

Kommentera


Söker du efter något?