Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Stövel
Kavaj
T-shirt
Sneakers
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Knytblus
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Blus
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Slipover
Skjorta
Linne
Blus
Halsduk
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Jeans
Slacks
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
örhängen
Linne
Bag
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Satinkjol
Skjorta
Halsduk
Blus
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Tröja
Basker
Väska
Spegel
Kjol
Cardigan
Pullover
Kappa
Tröja
Louis Vuitton väska
Pullover
Kavaj
Vit blus
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Moschino väska
Jacka
Stenströms cardigan
Jacka
Tröja
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
Skjorta
Byxor
Pullover
Boots
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Kjol
Ankelboots
Knytblus
Klännning
Kappa
Kånken
Skjorta
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
T-shirt
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Cape
Ganni diadem
Klänning
Tory Burch
Byxor
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klännning
Klänning
Klänning
Kjol
Väst
Blus
Steamer
Kofta
Klänning
Väska
Linne
Klänning
Kappa
Kappa
Knytblus
Slingbacks
Byxor
Byxor
Pullover
Kavaj
28   212
16   144
58   382
34   395
56   468

Luxury Nails Malmö

Luxury Nails Malmö

Hej fina. I dessa speciella tider har jag på sistone helt prioriterat bort att gå och klippa mig, fixa naglarna och gå på andra behandlingar. Men nu har jag faktiskt både besökt min nagelsalong Luxury Nails Malmö och bokat in tid hos min frisör. Igår efter jobbet besökte jag Luxury Nails som ligger inne på Hansa. De ska vara Malmös bästa nagelsalong så känns såklart bra att gå just dit och fixa naglarna. Detta var min andra besök på salongen, läs om mitt första här.

Mina naglar hade faktiskt hunnit bli katastrof då jag väntat alldeles för länge med att gå och fixa dem. Världens utväxt och på vissa naglar hade färgen försvunnit helt. Två naglar hade dessutom gått av på toppen. Ja ni hör och ser ju nedan ju, kaos. Men Luxury Nails fixade så jag fick fina nya naglar :). Jag hade faktiskt inte hunnit tänka på vilken färg jag ville ha och valde mellan två färger, beige och rött. Jag frågade mina följare på Instagram som röstade på beige så jag valde matt beige färg på naglarna. Jag är supernöjd! Känner mig som en ny människa.

Tusen tack Luxury Nails Malmö för fina naglar och service! Rekommenderas varmt!Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 22 april, 2020 / 11:36

  Så fina dem vart och jag fixade också mina förra veckan. Blir så fräscht

  • Maria
   22 april, 2020 / 20:25

   Tusen tack ??☺️! Visst känner man sig fräsch ?

Kommentera


Söker du efter något?