Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Slacks
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kappa
Byxor
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Kavaj
Klänning
Jeansjacka
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Grön klänning
Svarta jeans
Väska
Slipover
Tröja
Klänning
T-shirt
Kavaj
Vit blus
Skjorta
Blus
Ankelboots
Tröja
T-shirt
Väska
Kappa
Tröja
Grå kavaj
T-shirt
Blus
Bag
Sneakers
Blå klänning
Linne
Väst
Kavaj
Satinkjol
Kjol
Kofta
Cape
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Jeans
Klänning
Linne
Klänning
Kostymbyxa
Kjol
Klänning
Klännning
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Kappa
Kavaj
Kjol
Knytblus
Kofta
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Slingbacks
Pullover
Klännning
Klänning
Kjol
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Byxor
Kofta
Väska
Halsduk
Kofta
Pullover
Linne med spets
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kjol
Kjol
Väska
Byxor
Pullover
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Basker
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kappa
Boots
Kavaj
Pullover
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Stövel
Cardigan
Linne
Väska
Väska
Knytblus
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Sandaler
Kappa
Cardigan
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Kappa
Kjol
Knytblus
Kofta
Kofta
Kavaj
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Luxury Nails Malmö

Luxury Nails Malmö

Hej fina. I dessa speciella tider har jag på sistone helt prioriterat bort att gå och klippa mig, fixa naglarna och gå på andra behandlingar. Men nu har jag faktiskt både besökt min nagelsalong Luxury Nails Malmö och bokat in tid hos min frisör. Igår efter jobbet besökte jag Luxury Nails som ligger inne på Hansa. De ska vara Malmös bästa nagelsalong så känns såklart bra att gå just dit och fixa naglarna. Detta var min andra besök på salongen, läs om mitt första här.

Mina naglar hade faktiskt hunnit bli katastrof då jag väntat alldeles för länge med att gå och fixa dem. Världens utväxt och på vissa naglar hade färgen försvunnit helt. Två naglar hade dessutom gått av på toppen. Ja ni hör och ser ju nedan ju, kaos. Men Luxury Nails fixade så jag fick fina nya naglar :). Jag hade faktiskt inte hunnit tänka på vilken färg jag ville ha och valde mellan två färger, beige och rött. Jag frågade mina följare på Instagram som röstade på beige så jag valde matt beige färg på naglarna. Jag är supernöjd! Känner mig som en ny människa.

Tusen tack Luxury Nails Malmö för fina naglar och service! Rekommenderas varmt!Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 22 april, 2020 / 11:36

  Så fina dem vart och jag fixade också mina förra veckan. Blir så fräscht

  • Maria
   22 april, 2020 / 20:25

   Tusen tack ??☺️! Visst känner man sig fräsch ?

Kommentera


Söker du efter något?