Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Basker
Väska
Vit blus
Klänning
Klänning
Byxor
Kofta
Skjorta
Tröja
T-shirt
Kofta
Väst
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Linne
Klänning
Klänning
Knytblus
Kofta
Klänning
Kappa
Kofta
Jacka
Stövel
Väska
Klänning
Kappa
Väska
Blus
Skjorta
Kappa
Skjorta
Pullover
Skjorta
Kofta
Kofta
Bag
Kavaj
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Klänning
Boots
Klännning
Tröja
Stickad klänning
Slacks
Skjorta
Halsduk
Kavaj
Blus
Klänning
Slingbacks
Kavaj
T-shirt
Jacka
Halsduk
Kavaj
Jeans
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
T-shirt
Kjol
T-shirt
Skinnkjol
T-shirt
Ankelboots
Pullover
Kofta
Cape
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Kjol
Klänning
Kjol
Väska
Byxor
Grå kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Kappa
T-shirt
örhängen
Klänning
Väska
Byxor
Sneakers
Väska
Väska
Pullover
Klännning
Kavaj
Kappa
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Tröja
Kjol
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Blus
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Satinkjol
Kofta
Knytblus
Pälsjacka
Slipover
Kofta
Klänning
Klänning
Cardigan
Kappa
Linne
Blus
19   160
55   399
24   432
37   338
37   411

Nytt rekord på 5 km – min träning 20/4

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Igår jobbade jag hemifrån och det går helt okej men efter en arbetsdag längtar jag verkligen ut. Det var dessutom fint väder igår så typ precis kl 17.00 stängde jag ner för att ge mig ut och springa. Då Vårruset blivit inställt tänkte jag att jag skulle satsa på att springa 5 km lite snabbare på egen hand igår. Och det blev nytt rekord! 5 km på 28.58. Så nöjd!

Det var rätt jobbigt att springa så mycket snabbare än jag vanligtvis gör men jag visste att jag skulle springa en kortare sträcka än de jag blivit van vid att springa nu så jag satsade. Kände att jag fick riktigt mycket power efteråt. Nu får jag satsa på milen under timmen i år. Vill alltid ha ett tydligt träningsmål som kan motivera mig. Gärna tider och distanser snarare än mål med viktnedgång och kroppsförändringar.

Nu frukost. Idag och imorgon blir det jobb från kontoret. Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?