Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
T-shirt
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Knytblus
T-shirt
Klänning
Klänning
T-shirt
Cape
Väska
Kofta
Klännning
Byxor
T-shirt
Grå kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Blus
Kjol
Klänning
Skjorta
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Satinkjol
Väska
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Cardigan
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Skjorta
Blus
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Väska
Klännning
Väska
T-shirt
Bag
Klänning
Kjol
T-shirt
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Skjorta
Pullover
Kofta
Skjorta
Pullover
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Linne
Klänning
Kofta
Halsduk
Kavaj
Kappa
Kofta
Boots
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Tröja
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Kappa
Väst
Klänning
Manolo Blahnik
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kofta
Väska
Kavaj
Tröja
Skjorta
Väska
Väska
Pullover
Slingbacks
Väska
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Basker
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Skjorta
Blus
Klänning
Stövel
Klänning
Slacks
Byxor
Kappa
Jeans
Kavaj
Kappa
Sneakers
Slipover
Väska
Knytblus
Vit blus
Kjol
Linne
Tröja
16   165
62   414
29   381
33   384
23   298

Nytt rekord på 5 km – min träning 20/4

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Igår jobbade jag hemifrån och det går helt okej men efter en arbetsdag längtar jag verkligen ut. Det var dessutom fint väder igår så typ precis kl 17.00 stängde jag ner för att ge mig ut och springa. Då Vårruset blivit inställt tänkte jag att jag skulle satsa på att springa 5 km lite snabbare på egen hand igår. Och det blev nytt rekord! 5 km på 28.58. Så nöjd!

Det var rätt jobbigt att springa så mycket snabbare än jag vanligtvis gör men jag visste att jag skulle springa en kortare sträcka än de jag blivit van vid att springa nu så jag satsade. Kände att jag fick riktigt mycket power efteråt. Nu får jag satsa på milen under timmen i år. Vill alltid ha ett tydligt träningsmål som kan motivera mig. Gärna tider och distanser snarare än mål med viktnedgång och kroppsförändringar.

Nu frukost. Idag och imorgon blir det jobb från kontoret. Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?