Annons: Shoppa min stil

Kofta
Cape
Klänning
Väska
Skjortklänning
Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Klännning
Kavaj
Kofta
Kofta
Linne
Klänning
Slingbacks
T-shirt
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Vit blus
T-shirt
Kofta
Slipover
Basker
Klänning
T-shirt
T-shirt
Manolo Blahnik
Linne
Linne
Väska
Klänning
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Stövel
T-shirt
Cardigan
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Sneakers
Kappa
Kofta
Klännning
Slacks
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Skjorta
Kofta
Blus
Stickad klänning
Bag
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Jeans
Pullover
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Blus
Pullover
Väst
Blus
Skjorta
Kjol
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Pullover
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Knytblus
Väska
Väska
Ankelboots
Kofta
Väska
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Pullover
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kappa
Kjol
Väska
T-shirt
Byxor
Kavaj
Satinkjol
Skinnkjol
Klänning
T-shirt
Halsduk
Kofta
Boots
Väska
Kavaj
Tröja
Tröja
Kappa
Kjol
Tröja
Kjol
Kavaj
Väska
Kjol
83   308
65   507
45   366
40   417
64   389

Nytt rekord på 5 km – min träning 20/4

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Igår jobbade jag hemifrån och det går helt okej men efter en arbetsdag längtar jag verkligen ut. Det var dessutom fint väder igår så typ precis kl 17.00 stängde jag ner för att ge mig ut och springa. Då Vårruset blivit inställt tänkte jag att jag skulle satsa på att springa 5 km lite snabbare på egen hand igår. Och det blev nytt rekord! 5 km på 28.58. Så nöjd!

Det var rätt jobbigt att springa så mycket snabbare än jag vanligtvis gör men jag visste att jag skulle springa en kortare sträcka än de jag blivit van vid att springa nu så jag satsade. Kände att jag fick riktigt mycket power efteråt. Nu får jag satsa på milen under timmen i år. Vill alltid ha ett tydligt träningsmål som kan motivera mig. Gärna tider och distanser snarare än mål med viktnedgång och kroppsförändringar.

Nu frukost. Idag och imorgon blir det jobb från kontoret. Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?