Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Satinkjol
Tröja
Kofta
Kofta
Kappa
Jeans
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
Väska
T-shirt
Knytblus
Pullover
Satinkjol
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Väska
Linne
Kappa
T-shirt
Väska
Klännning
Skjorta
Kjol
Klänning
Väska
Grå kavaj
Basker
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Slacks
Bag
Väska
Kappa
Slipover
Kavaj
Klänning
Cardigan
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
Skjorta
Pullover
Knytblus
Blus
T-shirt
Kappa
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Blus
Klänning
Ankelboots
Kofta
Kofta
Cardigan
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Klännning
Väska
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Skjorta
Svarta jeans
Kofta
Sneakers
Skjorta
Kavaj
Stövel
Knytblus
Kofta
Tröja
Grön klänning
Kjol
Klänning
Halsduk
Klänning
Sandaler
Väska
Väst
Plisserad kjol
Kavaj
Byxor
Blus
Kappa
Stickad klänning
Kofta
T-shirt
Kostymbyxa
Pullover
Cape
Kappa
Kofta
Byxor
Pullover
Slingbacks
Väska
Kofta
Blå klänning
Kofta
Linne med spets
Väska
Byxor
Klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Boots
Vit blus
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Linne
Kjol
Kavaj
Kavaj
Jeansjacka
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Linne
29   275
78   328
75   305
42   350
56   381

Nytt rekord på 5 km – min träning 20/4

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Igår jobbade jag hemifrån och det går helt okej men efter en arbetsdag längtar jag verkligen ut. Det var dessutom fint väder igår så typ precis kl 17.00 stängde jag ner för att ge mig ut och springa. Då Vårruset blivit inställt tänkte jag att jag skulle satsa på att springa 5 km lite snabbare på egen hand igår. Och det blev nytt rekord! 5 km på 28.58. Så nöjd!

Det var rätt jobbigt att springa så mycket snabbare än jag vanligtvis gör men jag visste att jag skulle springa en kortare sträcka än de jag blivit van vid att springa nu så jag satsade. Kände att jag fick riktigt mycket power efteråt. Nu får jag satsa på milen under timmen i år. Vill alltid ha ett tydligt träningsmål som kan motivera mig. Gärna tider och distanser snarare än mål med viktnedgång och kroppsförändringar.

Nu frukost. Idag och imorgon blir det jobb från kontoret. Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?