Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kappa
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
Kjol
Klännning
Cape
Linne
Skjorta
Ankelboots
Halsduk
Väska
Slacks
Klänning
Stövel
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väst
Väska
Klänning
Slipover
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Boots
Kavaj
Knytblus
Kofta
Stickad klänning
Slingbacks
Klänning
Bag
Väska
Skjorta
Kjol
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Linne
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Byxor
Tröja
T-shirt
Kostymbyxa
Tröja
Väska
Klänning
T-shirt
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Knytblus
Blus
Skjorta
Skjorta
Cardigan
Klännning
Kappa
Sneakers
Kavaj
Linne
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Blus
Klänning
Satinkjol
Jeans
Tröja
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Pullover
Kofta
Kavaj
Kjol
Byxor
T-shirt
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Basker
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Pullover
Klänning
Skjorta
Klänning
Byxor
Knytblus
Byxor
Pälsjacka
Kjol
Pullover
Blus
Kofta
Väska
60   111
67   269
42   318
66   458
30   401

Jolie Bridal Malmö – Bröllopsklänning provning 5

Jolie Bridal Malmö – Bröllopsklänning provning 5

Hej fina. I lördags var jag och provade bröllopsklänning på Jolie Bridal Malmö. Det är min femte provning och jag har ju tidigare nämnt att jag börjat förstå vad jag vill ha. Jag gillar spets och lite kortare ärm men nu provade jag en med lång ärm som jag verkligen gillade så jag har väl inte helt bestämt mig för vilken modell jag vill ha. Men det är ju ändå sommarbröllop och då känns lång ärm lite fel, eller vad säger ni?

Det är verkligen bra att ha med en vän när man provar bröllopsklänning. Som kan ta foton och ge input :). Jag har varit på Jolie Bridal två gånger tidigare när vänner provat klänning. De har ju lite begränsade öppettider nu (Som de flesta har antar jag?) så min tid flyttades från kl 14 till 13. De hade väldigt många fina klänningar, men kanske de flesta var lite too much för min smak men några favoriter fick jag.

Följ förberedelserna av bröllopet här på bloggen under kategorin Bröllop 2021 🙂

jolie bridal
jolie bridal

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?