Annons: Shoppa min stil

Väska
Kappa
Pullover
Linne
Knytblus
Bag
Linne
Byxor
Slipover
Klänning
Klännning
Pullover
Klänning
Klänning
Halsduk
Skjorta
Kappa
Klänning
Pullover
Kavaj
Klänning
Basker
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Klännning
Klänning
Väska
Slingbacks
Byxor
T-shirt
Kavaj
Klänning
Knytblus
Grå kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Satinkjol
Väska
Kofta
Kavaj
Blus
Skjorta
Slacks
T-shirt
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Cape
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Klänning
Skjorta
Väska
Kjol
Kofta
Stickad klänning
Pälsjacka
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Stövel
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Kappa
Blus
Väst
Kjol
Skjortklänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Kjol
T-shirt
Tröja
Kofta
Byxor
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Väska
Tröja
Knytblus
Kjol
Skjorta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Pullover
Kofta
Cardigan
Kjol
Väska
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Linne
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Kavaj
Väska
Kofta
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kofta
Tröja
Jeans
T-shirt
Sneakers
T-shirt
Kavaj
Blus
Väska
Boots
Vit blus
Byxor
Klänning
Kjol
62   262
89   425
66   559
45   384
42   435

Jolie Bridal Malmö – Bröllopsklänning provning 5

Jolie Bridal Malmö – Bröllopsklänning provning 5

Hej fina. I lördags var jag och provade bröllopsklänning på Jolie Bridal Malmö. Det är min femte provning och jag har ju tidigare nämnt att jag börjat förstå vad jag vill ha. Jag gillar spets och lite kortare ärm men nu provade jag en med lång ärm som jag verkligen gillade så jag har väl inte helt bestämt mig för vilken modell jag vill ha. Men det är ju ändå sommarbröllop och då känns lång ärm lite fel, eller vad säger ni?

Det är verkligen bra att ha med en vän när man provar bröllopsklänning. Som kan ta foton och ge input :). Jag har varit på Jolie Bridal två gånger tidigare när vänner provat klänning. De har ju lite begränsade öppettider nu (Som de flesta har antar jag?) så min tid flyttades från kl 14 till 13. De hade väldigt många fina klänningar, men kanske de flesta var lite too much för min smak men några favoriter fick jag.

Följ förberedelserna av bröllopet här på bloggen under kategorin Bröllop 2021 🙂

jolie bridal
jolie bridal

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?