Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
T-shirt
Kjol
Basker
Skinnkjol
Vit blus
Väska
Kjol
Kofta
T-shirt
Kappa
Kofta
Väska
Kappa
Satinkjol
Halsduk
T-shirt
Blus
Klänning
Kavaj
Jeans
Blus
Plisserad kjol
Kjol
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Stövel
Kavaj
Knytblus
Klänning
Sandaler
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Kofta
Slacks
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Pullover
Knytblus
Pullover
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Blå klänning
T-shirt
Kjol
Byxor
Väska
Kjol
Skjorta
Väska
Svarta jeans
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Linne med spets
Cape
Linne
T-shirt
Klänning
Väska
Byxor
Skjorta
Kavaj
Tröja
Väska
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
T-shirt
Stickad klänning
Pullover
Kavaj
Sneakers
Klänning
Kappa
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Pullover
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Väst
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Skjorta
Linne
Manolo Blahnik
Väska
Slipover
Grön klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Blus
Kavaj
Kofta
Jeansjacka
Klännning
Tröja
Kappa
Kofta
Cardigan
Cardigan
Klänning
Linne
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Väska
Tröja
Byxor
Boots
Kappa
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Klännning
75   377
95   534
72   471
79   377
75   329

Jolie Bridal Malmö – Bröllopsklänning provning 5

Jolie Bridal Malmö – Bröllopsklänning provning 5

Hej fina. I lördags var jag och provade bröllopsklänning på Jolie Bridal Malmö. Det är min femte provning och jag har ju tidigare nämnt att jag börjat förstå vad jag vill ha. Jag gillar spets och lite kortare ärm men nu provade jag en med lång ärm som jag verkligen gillade så jag har väl inte helt bestämt mig för vilken modell jag vill ha. Men det är ju ändå sommarbröllop och då känns lång ärm lite fel, eller vad säger ni?

Det är verkligen bra att ha med en vän när man provar bröllopsklänning. Som kan ta foton och ge input :). Jag har varit på Jolie Bridal två gånger tidigare när vänner provat klänning. De har ju lite begränsade öppettider nu (Som de flesta har antar jag?) så min tid flyttades från kl 14 till 13. De hade väldigt många fina klänningar, men kanske de flesta var lite too much för min smak men några favoriter fick jag.

Följ förberedelserna av bröllopet här på bloggen under kategorin Bröllop 2021 🙂

jolie bridal
jolie bridal

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?