Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Slipover
T-shirt
Slacks
Cardigan
Väska
Pullover
Kofta
Kofta
Byxor
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Halsduk
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klännning
Väska
Kjol
Knytblus
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Kofta
Skjorta
Pälsjacka
Stickad klänning
Klänning
Skjortklänning
Kappa
Väska
Blus
Kofta
Blus
T-shirt
Pullover
Klänning
T-shirt
T-shirt
Blus
Linne
Kavaj
Kjol
Klänning
Pullover
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Blus
Väst
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Cape
Klännning
Kofta
Byxor
Tröja
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Jeans
Klänning
Kappa
Slingbacks
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Sneakers
Skjorta
Klänning
Knytblus
Väska
Kavaj
Linne
Basker
Väska
Väska
Byxor
Skinnkjol
Kjol
Väska
Kavaj
Bag
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Kappa
Ankelboots
Kjol
Klänning
Väska
Linne
Pullover
Väska
Vit blus
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
39   258
44   420
37   407
38   415
61   472

Jolie Bridal Malmö – Bröllopsklänning provning 5

Jolie Bridal Malmö – Bröllopsklänning provning 5

Hej fina. I lördags var jag och provade bröllopsklänning på Jolie Bridal Malmö. Det är min femte provning och jag har ju tidigare nämnt att jag börjat förstå vad jag vill ha. Jag gillar spets och lite kortare ärm men nu provade jag en med lång ärm som jag verkligen gillade så jag har väl inte helt bestämt mig för vilken modell jag vill ha. Men det är ju ändå sommarbröllop och då känns lång ärm lite fel, eller vad säger ni?

Det är verkligen bra att ha med en vän när man provar bröllopsklänning. Som kan ta foton och ge input :). Jag har varit på Jolie Bridal två gånger tidigare när vänner provat klänning. De har ju lite begränsade öppettider nu (Som de flesta har antar jag?) så min tid flyttades från kl 14 till 13. De hade väldigt många fina klänningar, men kanske de flesta var lite too much för min smak men några favoriter fick jag.

Följ förberedelserna av bröllopet här på bloggen under kategorin Bröllop 2021 🙂

jolie bridal
jolie bridal

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?