Annons: Shoppa min stil

Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Linne
Blus
Blus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Pullover
Klänning
Blus
Kofta
Kappa
Knytblus
Kofta
Klänning
Knytblus
Kavaj
Väst
Klännning
Kappa
Klännning
T-shirt
Tröja
Pullover
T-shirt
Linne
Klänning
Kappa
Manolo Blahnik
T-shirt
Skjorta
Väska
Linne
Skjorta
Jeans
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Knytblus
Väska
Kjol
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Byxor
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Ankelboots
Kavaj
Basker
Kofta
Klänning
Väska
Pälsjacka
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kofta
Sneakers
Kjol
Slacks
Bag
Kappa
Kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Stövel
Cape
Klänning
Klänning
Väska
Vit blus
Pullover
Kostymbyxa
Pullover
Kjol
Byxor
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Byxor
Slingbacks
Boots
Väska
Klänning
Byxor
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Cardigan
Klänning
Väska
Skjorta
Tröja
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Tröja
Halsduk
Kofta
T-shirt
Slipover
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Satinkjol
Kofta
37   224
64   445
30   395
33   384
23   298

Skinnjacka – tips på styling

Skinnjacka – tips på styling

Hej fina. För några veckor sedan fyndade jag en skinnjacka på Tradera. Som ni kanske märkt har jag en ganska feminin stil men har på sistone fastnat för skinn och det går ju att styla de plaggen på ett lite mer feminint sätt så de passar mig. Jag har en skinnkjol (Se här) och skinnbyxor (Se här) och nu då även en skinnjacka.

Jag invigde min skinnjacka i måndags när vi hade ledig dag och det var soligt väder. Då bar jag den tillsammans med svarta jeans, vit skjorta/blus i sidenmaterial, högklackade stövletter, en väska från Carin Wester, stora solbrillor från Gucci. Särskilt de högklackade skorna och skjortan gav en lite mer feminin look tycker jag. Nedan ger jag fler tips på styling av skinnjacka om man som jag har en lite mer feminin stil.

 

Skinnjacka – tips på styling

1. Högklackat
Högklackade skor ger alltid en mer feminin look i en outfit tycker jag. Jag bär i stort sett alltid högklackat. Senast valde jag ett par högklackade skor i stövlettmodell då det kändes aningen kallt för pumps som jag annars hade valt en varm vårdag eller under sommaren.


Fashionjackson, blogger, jacket, sweater, jeans, shoes, bag ...
Bildkälla här

 

2. Blus eller skjorta
Med en snygg blus eller skjorta under skinnjackan får looken också en lite mer feminin touch. Jag bar min skinnjacka med en vit skjorta i sidentyg och fin krage. Det funkar ju lika bra med andra färger och kanske till och med mönster på skjortan/blusen. Och jag är ju riktigt svag för knytblusar likt kvinnan på den nedersta bilden har. Så snyggt!


Lisa Fiege - Adidas Sneakers, Leather Pants, Blouse, Leather ...

 

3. Satinkjol
Som ni vet brukar jag inspireras av Anine Bing och hon bär ofta satinkjol till skinnjacka. Så snyggt och även det ger ju en mer feminin look även om man bär outfiten med till exempel sneakers. Jag äger tyvärr ingen satinkjol men det står absolut högt på önskelistan.

Anine Bing | Bar silk-satin midi skirt | NET-A-PORTER.COMBildkälla här

 

4. Spetslinne
Jag tycker att det är jättesnyggt att blanda skinn med spets och ett tips är att bära ett spetslinne under skinnjackan för att göra looken lite mer feminin.

Leather jacket | Biker jack | Black jeans | Girl | Outfit | Lace ...
Bildkälla här

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?