Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Slingbacks
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kappa
Stövel
Kofta
Kjol
Cardigan
Kappa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Klännning
Pullover
Boots
T-shirt
Kofta
Sneakers
Byxor
T-shirt
Skjorta
Linne
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Manolo Blahnik
Blus
Skjorta
Kappa
Väska
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Kjol
Kappa
Tröja
Blus
Vit blus
Kofta
Byxor
Skjorta
Skjorta
Byxor
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Linne
Väska
Slipover
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Jeans
Klännning
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Väska
Pullover
Skjorta
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
Pullover
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Kjol
Satinkjol
Kofta
Slacks
Väska
Tröja
Kavaj
Byxor
Väska
T-shirt
Kostymbyxa
T-shirt
Knytblus
Klänning
Väska
Klänning
Tröja
Cape
Ankelboots
Skjorta
Väska
Bag
Pullover
Kofta
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Klänning
Skjortklänning
Rosa kostymbyxor
Blus
Väst
Halsduk
Kofta
Basker
Kofta
Väska
Knytblus
Kofta
19   130
39   300
64   357
67   447
73   426

Skinnjacka – tips på styling

Skinnjacka – tips på styling

Hej fina. För några veckor sedan fyndade jag en skinnjacka på Tradera. Som ni kanske märkt har jag en ganska feminin stil men har på sistone fastnat för skinn och det går ju att styla de plaggen på ett lite mer feminint sätt så de passar mig. Jag har en skinnkjol (Se här) och skinnbyxor (Se här) och nu då även en skinnjacka.

Jag invigde min skinnjacka i måndags när vi hade ledig dag och det var soligt väder. Då bar jag den tillsammans med svarta jeans, vit skjorta/blus i sidenmaterial, högklackade stövletter, en väska från Carin Wester, stora solbrillor från Gucci. Särskilt de högklackade skorna och skjortan gav en lite mer feminin look tycker jag. Nedan ger jag fler tips på styling av skinnjacka om man som jag har en lite mer feminin stil.

 

Skinnjacka – tips på styling

1. Högklackat
Högklackade skor ger alltid en mer feminin look i en outfit tycker jag. Jag bär i stort sett alltid högklackat. Senast valde jag ett par högklackade skor i stövlettmodell då det kändes aningen kallt för pumps som jag annars hade valt en varm vårdag eller under sommaren.


Fashionjackson, blogger, jacket, sweater, jeans, shoes, bag ...
Bildkälla här

 

2. Blus eller skjorta
Med en snygg blus eller skjorta under skinnjackan får looken också en lite mer feminin touch. Jag bar min skinnjacka med en vit skjorta i sidentyg och fin krage. Det funkar ju lika bra med andra färger och kanske till och med mönster på skjortan/blusen. Och jag är ju riktigt svag för knytblusar likt kvinnan på den nedersta bilden har. Så snyggt!


Lisa Fiege - Adidas Sneakers, Leather Pants, Blouse, Leather ...

 

3. Satinkjol
Som ni vet brukar jag inspireras av Anine Bing och hon bär ofta satinkjol till skinnjacka. Så snyggt och även det ger ju en mer feminin look även om man bär outfiten med till exempel sneakers. Jag äger tyvärr ingen satinkjol men det står absolut högt på önskelistan.

Anine Bing | Bar silk-satin midi skirt | NET-A-PORTER.COMBildkälla här

 

4. Spetslinne
Jag tycker att det är jättesnyggt att blanda skinn med spets och ett tips är att bära ett spetslinne under skinnjackan för att göra looken lite mer feminin.

Leather jacket | Biker jack | Black jeans | Girl | Outfit | Lace ...
Bildkälla här

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?