Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Basker
Klännning
Väska
Ankelboots
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Linne
Klänning
Blus
Byxor
Kjol
Kavaj
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kavaj
Blus
Klännning
Kavaj
Pullover
Vit blus
Väska
Kappa
Kavaj
Byxor
Jeans
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Linne
Klänning
Kavaj
Knytblus
Knytblus
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

En mil i Pildammsparken – min träning 14/4

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Igår jobbade både jag och Carl hemma, jag från vardagsrummet och han från sovrummet. Vi brukar äta lunch tillsammans men annars jobbar vi på båda två från varsitt rum.

På kvällen gick vi ut för att springa. Den här gången valde vi Pildammsparken och sprang en bit tillsammans och sedan var för sig för att avsluta turen tillsammans igen. Jag tyckte att det var så skönt och det gick smärtfritt att springa en mil. Så härligt. Enda problemet var att det var så mycket folk i parken så man fick sicksacka sig fram många gånger. Men jag är så glad över att ha njutit av min mil. Jag måste verkligen ha förbättrat min kondition det senaste halvåret då jag tidigare brukade bli helt slut efter tre kilometer. Det kan jag i och för sig bli ibland nu också men inte alls som förr.

Nu kaffe. Ha en underbar onsdag!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 15 april, 2020 / 10:22

  Snyggt resultat! Har själv börjat löpträna igen!

  • mariabusck
   Författare
   15 april, 2020 / 14:35

   Grymt! Lycka till med träningen 🙂

Kommentera


Söker du efter något?