Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kappa
Klänning
Pälsjacka
Klännning
Väska
Blus
Kavaj
Kjol
Kofta
Halsduk
Blus
Kjol
Jeans
Kappa
Byxor
Ankelboots
Kofta
Kappa
Linne
Rosa kostymbyxor
Klänning
Skjorta
Väska
Kappa
Byxor
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kjol
Pullover
Väska
Linne
Kjol
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Blus
T-shirt
Pullover
Väska
Stickad klänning
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Tröja
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
Kavaj
Kofta
Väst
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Kofta
Skjorta
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Tröja
Cardigan
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Basker
Kjol
Kofta
Kjol
Klänning
Kavaj
Kappa
Slipover
Väska
Vit blus
Klänning
Kofta
Klänning
Knytblus
Väska
Skjortklänning
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Bag
Kavaj
Manolo Blahnik
Slacks
Väska
Klännning
Sneakers
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
Grå kavaj
T-shirt
Cape
Slingbacks
Tröja
Kjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Linne
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Boots
Kavaj
Satinkjol
Stövel
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Weber-grillar på nätet

Weber-grillar på nätet
– blogginlägg är en annons för Lindar’n

Hej fina. Nu när våren är här (inklusive en del aprilväder) har grillsäsongen tjuvstartat och jag längtar så mycket till sommaren då man kan njuta av grillad mat i stort sett varje kväll. Idag tänkte jag berätta för er om en webbutik som heter Lindar’n som erbjuder ett stort och brett sortiment av Weber-grillar på nätet. Weber är ju ett av världens mest kända varumärken inom grillar och tillbehör och vi har Weber både här hemma i föreningen där vi delar grill och hos mina föräldrar i Hudiksvall. Vi ska faktiskt ha grillpremiär på lördag hemma hos Anna och Gracjan som också (såklart) har en Webergrill. Ska bli riktigt kul att starta grillsäsongen i goda vänners lag.

Hos Lindar’n hittar man ett välsorterat utbud med grillar från Weber med alltifrån kolgrillar, gasolgrillar och så kallade Q-grillar till olika tillbehör som gör grillandet ännu bättre. Det kan till exempel vara olika grilltänger, rengöringsprodukter och tändningsverktyg. En grill ser jag verkligen som en investering i livskvalitet och just kvalitet är ju verkligen något man får både genom hela köpprocessen och i själva produkterna när man handlar Weber-grill hos Lindar’n. Jag har framför allt tittat närmare på Lindar’ns breda och stora sortimentet Weber Genesis II där de just nu har riktigt bra erbjudanden. Du hittar några av mina absoluta favoriter nedan.

Weber-grillar på nätet 

Bild på Weber® ORIGINAL KETTLE® E-4710 KOLGRILL Originalet av Webers klotgrill, Weber Original Kettle e-4710, som bygger på den ursprungliga designen från 1952. Nu till extra bra pris så passa på att fynda i bra tid innan säsongen drar igång på riktigt!

 

 

 

Bild på Weber® SPIRIT II E-210 GBS GASOLGRILL SvartDenna gasolgrill  Weber Spirit II E-210 GBS har vi i vår bostadsrättsförening och den funkar hur bra som helst. Riktigt smidigt med de extra avlastningsutrymmena som underlättar grillningen betydligt.

 

Bild på Weber® Premium Tvådelat redskapsset

För att lyckas så bra som möjligt med grillningen behövs också bra verktyg som dessa Weber premium tvådelade set med grilltång och stekspade. Båda i rostfritt stål och de tål även maskindisk.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?