Annons: Shoppa min stil

Klännning
Kofta
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Kofta
Kofta
Skjorta
Kappa
Basker
Väska
Kjol
Väska
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Jacka
Jacka
Tröja
Halsduk
Kjol
Kavaj
Boots
Kjol
Kappa
Cape
Kavaj
Klänning
Kjol
Kappa
Skjortklänning
Halsduk
Stövel
Satinkjol
Kofta
Sneakers
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Pullover
Tröja
Kappa
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj
Klännning
Klänning
Jeans
Ankelboots
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Blus
Kofta
Byxor
Kappa
Knytblus
Skjorta
Pullover
Pullover
Klänning
Knytblus
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Byxor
Kjol
Rosa kostymbyxor
Väska
Slipover
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Skjorta
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Grå kavaj
Slacks
Stickad klänning
Väska
Linne
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väst
Pullover
örhängen
Väska
Kjol
Blus
Skjorta
Tröja
Byxor
Cardigan
Kavaj
Kappa
T-shirt
Byxor
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Kavaj
Skjorta
55   371
24   419
37   335
37   410
48   473

Tittat på bröllopslokal, satt bröllopsdatum och firat 12 år

Hej fina. I tisdags kväll åkte jag och Carl och tittade på en potentiell lokal till vårt bröllop. Det var precis så bra, till och med bättre, som jag föreställt mig. Exakt den miljön jag tänkt mig till vårt bröllop och även Carl gillade det jättemycket. Vi har gjort en preliminärboking men då det är mer än ett år kvar är det såklart mycket som kan hända och ändras. Vi har även satt vårt bröllopsdatum, 17/7 2021. Kul att kunna uppdatera på vår Bröllopssajt och se nedräkningen :).

I tisdags firade vi även 12 år tillsammans. Tänk att vi har varit ett par så länge. Vi firade med en god middag med bubbel tillsammans med mina föräldrar.

Annars då? Vi har jobbat hela dagarna och hittat på lite saker på kvällarna, även om vi mestadels hållit oss hemma. Igår kom vi ut på en 8 km lång löptur i skogen. Det är något helt annorlunda att springa i skogen med ojämn mark, backar, snöslask med mera. Gick betydligt långsammare än vanligt men jag är glad över att jag kunde njuta av springturen och slippa ont i knän, illamående och annat jag känt av de senaste gångerna jag sprungit.

Vår plan nu är lite oviss. Vi hade tänkt ta oss till Östergötland igen men det verkar inte riktigt gå på grund av sjukdom. Jag och Carl mår i alla fall bra och min matförgiftning (gissar jag att det var) försvann helt efter den eftermiddagen och kvällen.

Ha en underbar skärtorsdag!

 

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?