Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Jeans
Väska
Kofta
Kavaj
Byxor
Kjol
Manolo Blahnik
Cape
Klänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Linne
Blus
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Kavaj
Stövel
Kofta
Kappa
Klännning
T-shirt
T-shirt
Knytblus
Klänning
Väska
Basker
Kjol
Kjol
Ankelboots
Tröja
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Satinkjol
Skjorta
Byxor
Sneakers
Skjorta
Pullover
Linne
Klänning
Väska
Kappa
Halsduk
Grå kavaj
Vit blus
Klänning
Cardigan
Skjorta
Kavaj
Tröja
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Slingbacks
Klänning
Boots
Tröja
Klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Klännning
Väska
Skjorta
Väska
Linne
Slipover
T-shirt
Kappa
Klänning
Klänning
Byxor
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Klänning
Pullover
Kappa
Kofta
Kavaj
Kofta
Väst
Blus
Väska
Väska
Pälsjacka
Skjortklänning
Kjol
Kofta
Klänning
Knytblus
Kostymbyxa
Väska
Bag
Kofta
Kappa
Slacks
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Pullover
Byxor
T-shirt
22   185
97   292
67   405
89   461
66   583

Tittat på bröllopslokal, satt bröllopsdatum och firat 12 år

Hej fina. I tisdags kväll åkte jag och Carl och tittade på en potentiell lokal till vårt bröllop. Det var precis så bra, till och med bättre, som jag föreställt mig. Exakt den miljön jag tänkt mig till vårt bröllop och även Carl gillade det jättemycket. Vi har gjort en preliminärboking men då det är mer än ett år kvar är det såklart mycket som kan hända och ändras. Vi har även satt vårt bröllopsdatum, 17/7 2021. Kul att kunna uppdatera på vår Bröllopssajt och se nedräkningen :).

I tisdags firade vi även 12 år tillsammans. Tänk att vi har varit ett par så länge. Vi firade med en god middag med bubbel tillsammans med mina föräldrar.

Annars då? Vi har jobbat hela dagarna och hittat på lite saker på kvällarna, även om vi mestadels hållit oss hemma. Igår kom vi ut på en 8 km lång löptur i skogen. Det är något helt annorlunda att springa i skogen med ojämn mark, backar, snöslask med mera. Gick betydligt långsammare än vanligt men jag är glad över att jag kunde njuta av springturen och slippa ont i knän, illamående och annat jag känt av de senaste gångerna jag sprungit.

Vår plan nu är lite oviss. Vi hade tänkt ta oss till Östergötland igen men det verkar inte riktigt gå på grund av sjukdom. Jag och Carl mår i alla fall bra och min matförgiftning (gissar jag att det var) försvann helt efter den eftermiddagen och kvällen.

Ha en underbar skärtorsdag!

 

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?