Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Manolo Blahnik
Boots
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kjol
Linne
Kjol
Kavaj
Väska
Bag
Skjortklänning
Slingbacks
Kavaj
Pullover
T-shirt
Skinnkjol
Kofta
Väska
Klännning
Väska
Tröja
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Blus
Skjorta
Klännning
Byxor
Pullover
Klänning
Tröja
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Slacks
Kappa
Väska
Blus
Väska
Väska
Skjorta
Cardigan
Kjol
Jeans
Ankelboots
T-shirt
Halsduk
Linne
Skjorta
Byxor
Stickad klänning
Kavaj
Byxor
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Slipover
Kofta
Kofta
Pullover
Byxor
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Blus
Kappa
Kappa
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kappa
Klänning
Linne
T-shirt
Cape
Kappa
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Basker
Knytblus
Kofta
Kavaj
Klänning
Väst
Klänning
Satinkjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Vit blus
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Stövel
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Knytblus
Klänning
Kostymbyxa
Tröja
Väska
T-shirt
Skjorta
Sneakers
Skjorta
Kjol
Klänning
Pullover
Klänning
Knytblus
Kjol
Grå kavaj
Kofta
66   245
42   307
65   456
30   400
33   390

Tittat på bröllopslokal, satt bröllopsdatum och firat 12 år

Hej fina. I tisdags kväll åkte jag och Carl och tittade på en potentiell lokal till vårt bröllop. Det var precis så bra, till och med bättre, som jag föreställt mig. Exakt den miljön jag tänkt mig till vårt bröllop och även Carl gillade det jättemycket. Vi har gjort en preliminärboking men då det är mer än ett år kvar är det såklart mycket som kan hända och ändras. Vi har även satt vårt bröllopsdatum, 17/7 2021. Kul att kunna uppdatera på vår Bröllopssajt och se nedräkningen :).

I tisdags firade vi även 12 år tillsammans. Tänk att vi har varit ett par så länge. Vi firade med en god middag med bubbel tillsammans med mina föräldrar.

Annars då? Vi har jobbat hela dagarna och hittat på lite saker på kvällarna, även om vi mestadels hållit oss hemma. Igår kom vi ut på en 8 km lång löptur i skogen. Det är något helt annorlunda att springa i skogen med ojämn mark, backar, snöslask med mera. Gick betydligt långsammare än vanligt men jag är glad över att jag kunde njuta av springturen och slippa ont i knän, illamående och annat jag känt av de senaste gångerna jag sprungit.

Vår plan nu är lite oviss. Vi hade tänkt ta oss till Östergötland igen men det verkar inte riktigt gå på grund av sjukdom. Jag och Carl mår i alla fall bra och min matförgiftning (gissar jag att det var) försvann helt efter den eftermiddagen och kvällen.

Ha en underbar skärtorsdag!

 

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?