Annons: Shoppa min stil

Kjol
Sneakers
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klännning
Väska
Skjorta
Tröja
Blus
Väska
Klännning
T-shirt
Väska
Blus
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Slacks
Pullover
Kofta
Kappa
Linne
Kavaj
Ankelboots
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Skjorta
Jeansjacka
Väst
Kofta
Väska
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Kofta
Klänning
Linne
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Väska
Skjorta
T-shirt
Pullover
Skjorta
Grön klänning
Kavaj
Slipover
T-shirt
Slingbacks
Väska
Väska
T-shirt
Tröja
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Kofta
Blå klänning
Knytblus
Väska
Kjol
Bag
Vit blus
Kofta
Kavaj
Linne
Basker
Stövel
Kofta
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Knytblus
Cardigan
Jeans
Klänning
Byxor
Väska
Klänning
Kjol
Kappa
Halsduk
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Kjol
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Boots
Byxor
Satinkjol
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Kavaj
Svarta jeans
T-shirt
Väska
Tröja
Väska
T-shirt
Klänning
Sandaler
Pullover
Kappa
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Kappa
Linne med spets
Kofta
Kjol
Satinkjol
Knytblus
Kavaj
Pälsjacka
Stickad klänning
Kavaj
Skjortklänning
Väska
Cardigan
Väska
Klänning
Cape
Kjol
Väska
T-shirt
Kofta
Byxor
Klänning
Pullover
Kavaj
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Tittat på bröllopslokal, satt bröllopsdatum och firat 12 år

Hej fina. I tisdags kväll åkte jag och Carl och tittade på en potentiell lokal till vårt bröllop. Det var precis så bra, till och med bättre, som jag föreställt mig. Exakt den miljön jag tänkt mig till vårt bröllop och även Carl gillade det jättemycket. Vi har gjort en preliminärboking men då det är mer än ett år kvar är det såklart mycket som kan hända och ändras. Vi har även satt vårt bröllopsdatum, 17/7 2021. Kul att kunna uppdatera på vår Bröllopssajt och se nedräkningen :).

I tisdags firade vi även 12 år tillsammans. Tänk att vi har varit ett par så länge. Vi firade med en god middag med bubbel tillsammans med mina föräldrar.

Annars då? Vi har jobbat hela dagarna och hittat på lite saker på kvällarna, även om vi mestadels hållit oss hemma. Igår kom vi ut på en 8 km lång löptur i skogen. Det är något helt annorlunda att springa i skogen med ojämn mark, backar, snöslask med mera. Gick betydligt långsammare än vanligt men jag är glad över att jag kunde njuta av springturen och slippa ont i knän, illamående och annat jag känt av de senaste gångerna jag sprungit.

Vår plan nu är lite oviss. Vi hade tänkt ta oss till Östergötland igen men det verkar inte riktigt gå på grund av sjukdom. Jag och Carl mår i alla fall bra och min matförgiftning (gissar jag att det var) försvann helt efter den eftermiddagen och kvällen.

Ha en underbar skärtorsdag!

 

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?