Annons: Shoppa min stil

Kostymbyxa
Cape
Byxor
Slingbacks
Grå kavaj
Skjorta
Kappa
Vit blus
Pullover
Knytblus
Klänning
Väska
T-shirt
Blus
Linne
Klänning
T-shirt
Kjol
Linne
Kofta
Skjorta
Klänning
Knytblus
Kavaj
Blus
Stickad klänning
Klänning
Skjorta
Tröja
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Pullover
Blus
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Halsduk
Jeans
Slipover
Klänning
Väska
Kjol
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kjol
Pälsjacka
Sneakers
Byxor
Kjol
Tröja
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kjol
Rosa kostymbyxor
Tröja
Klännning
Boots
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Kappa
Byxor
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Slacks
Kavaj
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Kofta
Kofta
Kappa
Skjorta
Kappa
Bag
Linne
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Kofta
Pullover
Basker
T-shirt
Kofta
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Cardigan
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Klännning
Klänning
Klänning
Väska
Väst
Väska
Kofta
Kjol
Ankelboots
Stövel
53   314
67   369
42   393
20   304
76   470

Matförgiftad?

Hej fina. Härom dagen måste jag ha fått i mig något dåligt då jag blev som matförgiftad. Plötsligt kände jag att jag behövde kräkas och så fortsatte det under hela eftermiddagen och kvällen. Jag försökte ändå jobba på som vanligt (typiskt mig) mellan mina kräkningar med möten, telefonsamtal osv men jag mådde inte alls bra. Jag trodde det skulle hjälpa med en promenad men nej, även då blev jag extremt illamående och fick kräkas. Det var som att magen verkligen försökte stöta ut något dåligt. Det var ingen annan här som blev dålig så därför tänker jag att det är något jag ätit.

Efter natten mådde jag bra igen så det var inget långvarigt vilket jag är glad för. Hoppas ni har en fin påskvecka!

 

mintgrön klänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?