Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
15   130
44   178
38   234
41   320
46   402

Matförgiftad?

Hej fina. Härom dagen måste jag ha fått i mig något dåligt då jag blev som matförgiftad. Plötsligt kände jag att jag behövde kräkas och så fortsatte det under hela eftermiddagen och kvällen. Jag försökte ändå jobba på som vanligt (typiskt mig) mellan mina kräkningar med möten, telefonsamtal osv men jag mådde inte alls bra. Jag trodde det skulle hjälpa med en promenad men nej, även då blev jag extremt illamående och fick kräkas. Det var som att magen verkligen försökte stöta ut något dåligt. Det var ingen annan här som blev dålig så därför tänker jag att det är något jag ätit.

Efter natten mådde jag bra igen så det var inget långvarigt vilket jag är glad för. Hoppas ni har en fin påskvecka!

 

mintgrön klänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?