Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
Knytblus
Grå kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Jeans
Kavaj
Kavaj
Linne
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Pullover
Klänning
Kavaj
Linne
Byxor
Väska
Väska
Klännning
Basker
Vit blus
Klänning
Blus
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Knytblus
Klännning
Satinkjol
29   342
80   525
48   542
40   610
59   671

Matförgiftad?

Hej fina. Härom dagen måste jag ha fått i mig något dåligt då jag blev som matförgiftad. Plötsligt kände jag att jag behövde kräkas och så fortsatte det under hela eftermiddagen och kvällen. Jag försökte ändå jobba på som vanligt (typiskt mig) mellan mina kräkningar med möten, telefonsamtal osv men jag mådde inte alls bra. Jag trodde det skulle hjälpa med en promenad men nej, även då blev jag extremt illamående och fick kräkas. Det var som att magen verkligen försökte stöta ut något dåligt. Det var ingen annan här som blev dålig så därför tänker jag att det är något jag ätit.

Efter natten mådde jag bra igen så det var inget långvarigt vilket jag är glad för. Hoppas ni har en fin påskvecka!

 

mintgrön klänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?