Annons: Shoppa min stil

Väska
Kappa
Väska
Kappa
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
T-shirt
Klänning
Linne med spets
Knytblus
Byxor
Sneakers
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Cardigan
Stövel
Grön klänning
Slipover
Bag
Kavaj
Skjorta
Plisserad kjol
Trench coat
Kjol
Kavaj
T-shirt
Ankelboots
Slipover
Klännning
Kjol
Kappa
Jeans
Kofta
Tröja
Klänning
Tröja
T-shirt
Kappa
Kofta
Halsduk
Body
Pälsjacka
Linne
Slipover
tröja
Väska
Svarta jeans
Kappa
Klänning
Tweedkavaj
Slacks
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kjol
Kavaj
Gucciskärp
T-shirt
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Pullover
Linne
Kappa
Basker
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Topp
Satinkjol
Sandaler
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Byxor
Väska
Tröja
Väska
Byxor
Kjol
Skjorta
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Kjol
Knytblus
Klänning
Väska
tröja
Blus
Klänning
Kofta
Kappa
Pullover
Kofta
Kofta
Linne
Satinkjol
Väska
Blå knytblus
Väska
Kjol
Blus
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Blus
Klänning
Blus
Väska
Pullover
Kofta
Skjorta
Tweedklänning
Klänning
Kavaj
Cape
Topp
Kofta
Kjol
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kofta
Knytblus
Kofta
Stickad klänning
Skjorta
Klänning
Stickad klänning
Slipover vit
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Jacka
Knytblus
Klänning
Kjol
Linne
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
Kjol
Boots
Vit blus
klänning
Skjorta
Kjol
Blå klänning
Kofta
Pullover
Linne
Tröja
Kavaj
Slingbacks
Skinnkjol
Kostymbyxa
Slipover
Kofta
Kavaj
Tröja
Väst
Kavaj
Knytblus
Kofta
Cardigan
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Kappa
Klänning
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
Klännning
Cape

Silk’n FaceTite anti-age device recension

Silk’n FaceTite anti-age device recension

– Blogginlägget är en annons från Silk’n

Hej fina. Jag har tidigare berättat för er att jag vägrar göra botox men däremot använder jag gärna anti age hudvårdsprodukter i förhoppning om att kunna bromsa och minska synliga ålderstecken. Jag har inte jättemycket rynkor men det är ändå fler och fler som dyker upp, framför allt runt ögonen, och dessutom märker jag att huden blivit mindre spänstig nu efter trettio. Jag är inte ute efter att se ut som 20 igen nu när jag är 30+ men kan hyn kännas mer spänstig och mindre slapp genom vanlig hudvård använder jag gärna sådana produkter.

 

Minska rynkor med Silk’n FaceTite

I början av året fick jag möjlighet att börja prova anti age hudvårdsprodukter från Silk’n. Jag fick hem ett helt anti age-kit med följande spännande produkter:

 • Silk’n FaceTite Ritual device – Själva hudföryngringsapparaten.
 • Silk’n Hyaluronic Serum – Serum med hyaluronsyra mot rynkor.
 • Silk’n Slider Gel – En hyaluron-gel som används tillsammans med hudföryngringsapparaten.
 • Silk’n Bright facial – rengöringsapparat
 • Silk’n Hair band – ett hårband
 • Extension cable – Förlängningssladd till hudföryngringsapparaten.
 • Beauty-skrin med spegel

När jag packade upp den riktigt tjusiga boxen från Silk’n fick jag direkt ett väldigt professionellt intryck. Det kändes spännande att testa, framför allt då jag aldrig tidigare provat denna typ av teknologi med FaceTite. Så vad är det för något egentligen? Jo, den här produkten kopplar du in i ett vanligt eluttag och efter att du smörjt på gelen på apparaten använder man handen för att dra apparaten över de partier i ansiktet man önskar behandla.

Den ser och känns riktigt high tech och den bygger på något som kallas HT-teknologi som kombinerar inte två utan tre energityper (IR-värme, LED-ljus och Bi-Polär Radiofrekvensenergi) som kombinerar krafter för att uppnå och skapa värme till alla cellager av huden, från epidermis (övre hudlagret) till det underlagsfettlagret. Den yttre huden värms upp till maximum 43 grader medan de inre lagrena uppnåt maximum 50 grader. Detta stimulerar sammandragningen av fibrer i huden och tacklar problemet från insidan. Huden blir synligt tightare, ser yngre ut och känns som ny. Apparaten blinkar rött under tiden den används och man känner även av en viss vibration och sedan blir ansiktet varmt också.

 

MER OM HT™ (HOME TIGHTENING) TECHNOLOGY KOMBINERAR 3 ENERGY SOURCES:

1. Bi-Polär RF (radiofrekvens) Energi:
Förstärker de djupare lagren av huden ner till 4 mm för att lyfta ansiktskonturerna och minska rynkor.

2. LED-Ljus Energi:
Föryngrar huden och återställer sin naturliga balans.

3. IR (infraröd) Värme Energi:
Förbättrar hudens struktur. 

Bild 1: FÖRE: Kollagen- och elastinfibrer skadas och försvagas
Bild 2: EFTER: Kollagen- och elastinfibrer drar sig samman och huden reparerar sig från insidan.

Här kan ni se en film som visar närmare hur det fungerar: Silk’n FaceTite 

 

Recension: Silk’n Anti Age

Jag använde den här produkten under tio veckors tid, 2 gånger i veckan. Det blev en mysig söndagsrutin med egentid i badrummet och sedan försökte jag få in ett till tillfälle under resterande del av veckan. Och jag försökte ta före-bilder för att kunna jämföra och framför allt känner jag att huden blivit mer spänstig. Jag kan fortfarande se rynkor runt mina ögon men huden känns mindre slapp så det är den största effekten jag känner.

Jag som vägrar botox har försökt sätta mig in i vilka ämnen i vanlig hudvård som kan funka effektivt mot rynkor och just hyaluronsyra återkommer i de flesta studier kring detta så det tror jag mycket på. Hyaluronsyra-serumet kan man välja att använda under eller efter FaceTite-behandlingen och jag valde att använda den efter och hyn kändes och såg len ut efter att jag smort in den i ansiktet. Jag avslutade rutinen med att smörja in ansiktet med min vanliga ansiktskräm.

Jag har även använt Silk’n Bright ansiktsrengöringsborste FB1PE1001 i min rutin. Den säkerställer att huden har en frisk glöd och borsten har en ljudteknologi med hela 7 hastighetsinställningar. Du kan använda den för både djup rengöring och ansiktsmassage tack vare den dubbelsidiga designen. Borsten är vattentät och har en automatisk avstängningsfunktion. Något som är extra bra är att den går att använda oavsett vilken hudtyp man har.

Jag kommer fortsätta använda dessa produkter från Silk’n då jag tidigare inte använt någon produkt som jag verkligen känner skillnad med när det kommer till hudens spänst. Ni kan läsa mer om Silk’n och hudvårdsprodukterna på deras hemsida. Den går att köpa på t.ex Silk’n egen hemsida och hos Elgiganten.

Nedan ser ni några bilder på själva produkterna samt på mig när jag använder den.
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 7 april, 2020 / 12:19

  Vilken intressant produkt! Man blir lite sugen på att testa.

  • Maria
   8 april, 2020 / 20:18

   Kul att du tycker det! Ja den finns ju att köpa på t.ex Elgiganten 🙂 Känns riktigt lyxig och huden känns mer spänstig.

Kommentera


Looking for Something?